Gündem İkisini de Sevdim dizisinin 3. final bölümünde neler yaşandı?

İkisini de Sevdim dizisinin 3. final bölümünde neler yaşandı?

11.05.2017 - 10:45 | Son Güncellenme:

İkisini de Sevdim dizisinin henüz iki bölüm yayınlanması ve final kararı alması izleyenleri şaşırttı! İkisini de Sevdim 3. final bölümü fragmanı yayınlandı. İkisini de Sevdim dizisinde Suna, Ferhat'ın kirli işlerini ortaya çıkartmak konusunda artık inat etmiştir.

İkisini de Sevdim dizisinin 3. final bölümünde neler yaşandı

Atv'nin 'İkisini de Sevdim' dizisi Türkiye'nin ekran ömrü en kısa dizilerinden biri oldu. Senaryosunu Muharrem Buhara ve Özlem Atasoy'un yazdığı İkisini De Sevdim, yayınlanan ilk bölümü reyting yarışına kötü başlamıştı. İkinci bölüm de beklenen çıkışı yapamayınca, kanal diziyi yayından kaldırma kararı aldı. Başrollerini Türkiye Eski Güzeli Amine Gülşe, Burak Serkan Şenalp, Mehmet Mehmedof, Hande Kaptan gibi genç yıldızların yanı sıra Erhan Yazıcıoğlu gibi usta oyuncuların paylaştığı İkisini de Sevdim final bölümü ile 11 Mayıs 2017 Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de ekrana geldi.

Haberin Devamı

İkisini de Sevdim 3.bölümde final yapıyor! Suna Yıldırım isimli gözü kara bir gazetecinin nikah masasında yaşadığı büyük ihanet ve ardından etrafında yaşanan büyük oyunların gölgesindeki intikam planını anlatan dizinin ikinci bölümü de beklentiyi karşılamadı.

İKİSİNİ DE SEVDİM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Suna, Ferhat'ın kirli işlerini ortaya çıkartmak konusunda artık inat etmiştir. Ezra'nın Hasan'la birlikte eve gelmesi evdeki dengeleri alt üst eder. Ferhat ise Suna'nın sürekli peşinde olmasından oldukça rahatsızdır.

Afet, Ferhat ile ilgili öğrendikleri karşısında şaşkına döner. Murat ise, Ferhat'ı zapt etmek için elinden geleni yapmaktadır. Ferhat, Suna'yı köşeye sıkıştırdığını düşünse de Murat Suna'ya destek olacaktır.

İKİSİNİ DE SEVDİM 3. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ve Demir Bey Ferhat'ın kirli işlere bulaşmasını engellemeye çalışsalar da Ferhat hiç kimseyi dinlemeden pis işlerin peşini bırakmamaktadır. Ferhat'ın bu hali ev içerisinde sürekli sorunlara yol açmaktadır. Hasan geçici olarak dayısının taksisinde idare etmeye çalışsa da bu durumdan oldukça sıkılmıştır. Suna gazetede çalışmaktadır ve Ferhat Karacabey'in kirli işlerinin peşinden büyük bir haber yapmaya hazırlanmaktadır. Haber yapmaya çalıştığı Karacabey ailesi ise Suna için kolay lokma olmayacaktır. Hasan dayısının taksisiyle yola düşmüşken aniden beklenmeyen bir olayla karşılaşır ve sonrasında Suna'nın ve Hasan'ın hayatı Karacabey ailesi ile kesişir. Bunun sonucunda ise hayatlarının akışı değişecektir.