Gündem İlişki Durumu Karışık 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

İlişki Durumu Karışık 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

22.07.2015 - 08:55 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarının en renkli dizilerinden İlişki Durumu Karışık 4. bölüm fragmanı yayınlandı, heyecanlı bekleyiş başladı. Heyecan dolu son bölümün ardından İlişki Durumu Karışık dizisi yeni bölüm şimdiden merak konusu oldu...

İlişki Durumu Karışık 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranların sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık yeni bölüm için heyecan dorukta. Dizi severler İlişki Durumu Karışık 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü de izleyenleri çok eğlendirecek.

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı izleyicilerine yine oldukça keyifli bir bölümün sinyalini verdi. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana fırtınalar estiren İlişki Durumu Karışık 4. bölümünde izleyiciler, öpüşme sürpriziyle karşı karşıya gelecek.

Ünlü televizyon yıldızı Can Tekin ve arkadaşlarından aldığı darbeyle hayatı bir anda değişen Ayşegül'ün yollarının kesişme hikayesini ele alan İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde yine birbirinden eğlenceli anlar yaşanacak. Ayşegül ve Can Tekin birbirlerini tanımaya çalışırken, kaynana Mediha gelininden kurtulmak için büyücülerden medet umacak. Başrollerini Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Tekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık 4. bölümü 25 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv ekranlarına gelecek.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLE



İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 4. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde her şeyi yoluna koyduklarını düşünen Ayşegül ve Can Tekin'i yeni bir sürpriz bekliyor. Eğlenceli dizinin bu bölümünde Can Tekin'in dedesi ikilinin evliliklerinden şüphe edince, Ayşegül Can Tekin'e ilginç bir teklif sunuyor. İlişki Durumu Karışık 4. bölümünde Can'ın annesi Mediha bir yandan bir türlü ısınamadığı gelini Ayşegül'ün açıklarını aramaya devam ederken, bir yandan da oğlunun evliliğini bitirmek için büyüde çare arıyor. Aile yemeğinde yaptırdığı büyü nedeniyle oğluna okunmuş su içirmeye çalışan Mediha, başarılı olacak mı? Bu sırada tüm bunlar yaşanırken Elif ve Murat arasında da yeni gelişmeler yaşanıyor. İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde bir de öpüşme sahnesi sürprizi var.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİNİN KONUSU

Show TV'nin yaz ekranına damgasını vuracak projelerden birisi olan "İlişki Durumu Karışık"; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.