Gündem Kadın dizisi neden final yapıyor? Son bölümde Bahar ile Arif evleniyor

Kadın dizisi neden final yapıyor? Son bölümde Bahar ile Arif evleniyor

04.02.2020 - 10:42 | Son Güncellenme:

Kadın 81. bölümü ile ekrana veda ediyor. Son bölümde mutlu bir final gerçekleşiyor. Bahar ile Arif sonunda evleniyor. Dizinin bitmesi seyirciyi üzerken "Kadın dizisi neden final yapıyor?" sorusu sık sık soruluyor.

Kadın dizisi neden final yapıyor Son bölümde Bahar ile Arif evleniyor

Kadın dizisi bu akşam son kez seyirci karşısına çıkıyor. Kadın dizisi son bölümde tüm acılara son verilirken Bahar ile Arif dünyaevine giriyor. Şimdi seyirci ise "Kadın dizisi neden final yapıyor?" sorusuna cevap arıyor.

Haberin Devamı

KADIN DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Kadın dizisinin neden final yaptığı ile ilgili herhangi bir açıklama yok. Dizinin hiyasenin bitmesi nedeniyle final yaptığı tahmin ediliyor.

SON BÖLÜMDE NELE OLDU?

Enver’in Şirin’i ele vermesi üzerine Şirin yakalanır. Ama akıl sağlığı yerinde olmadığı düşünülerek akıl hastanesine yatırılır.

Raif’in Ceyda’ya evlenme teklifi etmesi üzerine Arif de Bahar’a evlenme teklifi eder ve bunun üzerine çifte düğün hazırlıkları başlar. Arif yıllardır âşık olduğu kadına sonunda kavuşmanın heyecanı içindedir. Fazilet Aşçıoğlu’nun Bahar’a hediye ettiği kitap ile de her şey çok farklı bir boyuta taşınacaktır. Hayatında her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini fark eden Bahar’ın sonunda şans yüzüne gülmüştür.

Haberin Devamı

Şirin Sarıkadı, yaptığı tüm kötülüklerin cezasını çekerken Bahar Çeşmeli ve ailesi ise bir ömür boyu mutlu yaşayacaktır.