Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 12. bölümde Mustafa ölecek mi-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 12. bölümde Mustafa ölecek mi-izle

07.09.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yaz dönemi dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 12. bölüm ile bu akşam izleyici karşısında. Mustafa ölüm kalım savaşı veriyor. Yaman ile nikah masasından dönen Zeliş ne yapacak? İşte Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümden detaylar..

Kalbim Egede Kaldı 12. bölümde Mustafa ölecek mi-izle

Kalbim Ege'de Kaldı reytinglerde yüksek başarı sağlayamadığı için yeni sezonda devam etmeyeceği iddia ediliyor. Dizinin 13. bölüm ile final yapması bekleniyor. 12. bölüm yeni fragmanını yayınlayan dizide neler olacak merak konusu. İşte ayrıntılar..

Haberin Devamı

Mustafa Vuruluyor. Herkes Perişan Oluyor.
Mustafa ile Zeliş arasındaki toz pembe aşk, acı gerçekle karşılaşır ve Mustafa, Zeliş’in Yaman’la nikah masasına oturduğu anlarda sırtından vurulur.
Sevdiği adamın yanında olamayan Zeliş’in gerçeği görebilmesi için bunca kötülük olmalı mıydı? Zeliş’ artık gerçekleri görebilecek mi? Peki Zeliş’in sevgisi, Mustafa’yı hayatta tutmaya yetecek mi?
Kalbim Ege’de Kaldı yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D’de.

KALBİM EGE'DE KALDI 12. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

KALBİM EGE'DE KALDI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliş, Mustafa’dan Boşanmaya Karar Verdi!

Mustafa, Yaman’ın kötü biri olduğuna artık emindir ve bunu kanıtlamak için elinden geleni yaptı. Yaman ise Mustafa’nın onu takip ettiğini anladı ve ona çok kötü bir oyun oyadı.

Haberin Devamı

Mustafa, Zeliş’e olanları kanıtlamak isterken Zeliş’i sonsuza kadar kaybetmekle burun buruna gelir. Mustafa’nın Yaman’ı gözaltına aldırması Zeliş için bardağı taşıran son damla olur. Zeliş ve Mustafa boşanmanın eşiğine gelir, hatta Zeliş bununla da kalmaz ve tam da Yaman’ın istediği gibi onun kucağına düşer. Bu olanlardan sonra her şey bitmiş gibi gözükse de asıl olaylar şimdi başlar.

Kalbim Ege’de Kaldı’da bu hafta artık herkes ciddi bir yol ayrımında... Zeliş ve Mustafa, Yaman’a rağmen bir arada kalabilecek mi?