Gündem Kalp Atışı Dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Kalp Atışı Dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı

24.07.2017 - 14:44 | Son Güncellenme:

Her cuma saat 20.00' de ekranlara gelen Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı 5. bölümünün fragmanıyla merak edenlerin heyecanını karşılıyor. "Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır " diyerek hikayeye başlayan dizi her bölümüyle merak uyandıracak cinsten sevenlerini bekliyor.

Kalp Atışı Dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül (Öykü Karayel)’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır!

Haberin Devamı


Genç beyin cerrahı Eylül; hastane acilini basan bir grup zorbaya iyi bir dayak çekerken bize de yıllar önce başlayan hikayesini anlatır. Ali Asaf Denizoğlu ise başarılı bir doktorken İstanbul’dan taşradaki bir okula öğretmen olarak neden geldiği bilinmez. Oysa o insanların hayatına bir kez dokunup her şeyi değiştirecek olağanüstü bir insandır. Aslında bu dizi hayata yenik başlayan ve elinde sadece içinde biriktirdiği ama kimseye belli etmediği öfkelerini barındıran Eylül ile onun yol göstericisi aynı zamanda hayatının bir bölümününde de kendisiyle yollarının birleştiği Ali Asaf Denizoğlu'dur. Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in oluşturduğu dizinin yapımcılığını MF Yapım üstlenmiştir.

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanında Bahar'ın "Ali hocayı ilk önce ben gördüm, ben öptüm ve ben evleneceğim" diyerek kıskançlık krizine girdiği tanıtımda Ali Asaf’ın kendisinden kaçan Eylül’le asansörde yakınlaştığı sahneler büyük ilgi uyandırdı. Her bölümünde izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan dizide heyecan dorukta..

28 Temmuz 2017 Cuma günü saat 20.00'de yayınlanacak olan dizi, sevenlerine heyecan dolu dakikalar yaşatmayı garanti kılıyor.

Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)

Yakışıklı, karizmatik.
Hem beyin cerrahı, hem biyoloji hocası.
Dünyayı aydınlatan gülümsemesiyle, huzur ve güven veren bir adam.
Aşkın beynin tercihi olduğuna inanıyor.
Eylül onun hiç beklemediği, daha önce hiç görmediği şekilde etkilendiği tek kız
Onun gizli kalmış ürkek, kimsesiz, sevgisiz yanını görüp, bu ilgi ve sevgi açlığını gidermek için elinden geleni yapıyor.
Pelesenk lafı; “Kim bilir...”

Kalp Atışı Dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı


Eylül Erdem (Öykü Karayel)

Beyin Cerrahı... İşinde hep sonuca yönelik, yemeden, uyumadan, yorulmadan ne gerekiyorsa yapabilecek, işkolik bir karakter. Hayata ve problemlere bakışı hep orijinal, çözümleri hep yaratıcı. Hayata karşı öfkeli ve öfkesini hep yumruklarından çıkartıyor. Aşkın zayıf insanlara göre olduğunu düşünüyor.

Kalp Atışı Dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı