Gündem Kiralık Aşk 41. son bölümde romantik sahne! - İzle

Kiralık Aşk 41. son bölümde romantik sahne! - İzle

07.04.2016 - 20:23 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk 41. bölüm ile ekrana geldi. Kiralık Aşk dün akşam yayınlanan 41. son bölümde Ömer ve Defne arasında romantik anlar izleyenleri ekrana kilitledi. Kiralık Aşk 41. son bölüm detayları ve tüm merak edilenler haberimizde...

Kiralık Aşk 41. son bölümde romantik sahne - İzle

Star Tv ekranlarında her hafta Cuma günleri yayınlanan Kiralık Aşk yine bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Son bölümde olay sahneleriyle çok konuşulan Kiralık Aşk bu bölümde de nefesler tutularak izlendi. Ömer ve Defne arasındaki romantik anlar devam etti. Sürpriz kişi ikili arasında kıskançlığa mı yol açtı? İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kiralık Aşk dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne Ömer ve Defne arasındaki yatak sahneleri damga vurmuştu. Büyük yankı uyandıran bu sahnelerin sansürlenmemiş hali oldukça cüratlar. Uzun süre konuşulacağa benzeyen sahnelere ikilinin gerçek hayattaki sevgililerinin ne tepki vereği ise şimdiden merak konusu.

Kiralık Aşk 41. son bölümde romantik sahne - İzle

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar..

Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak?

Kiralık Aşk 41. son bölümde romantik sahne - İzle

Haberin Devamı

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi?

Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?

Yayın Günü: 08 Nisan Cuma

Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM FRAGMANI

ELÇİN SANGU'DAN EVLİLİK AÇIKLAMASI!

Kiralık aşk dizisiyle gündemden düşmeyen Elçin Sangu Yunus Özdiken ile olan ilişkisinde evlilik sorularına yanıt verdi. Elçin Sangu Yunus Özdiken ile olan beraberliği ile ilgili neler söyledi? Elçin Sangu evlilik açıklaması ve tüm detayları haberimizde...

Kiralık aşk dizisinde başrolü Barış Arduç‘la paylaşan güzel oyuncu Elçin Sangu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken‘le henüz evlilik düşünmediğini açıkladı. Başarılı oyuncu Elçin Sangu, Reklam yıldızı olduğu şampuan firmanın lasmanında içten açıklamalarda bulundu.

Kiralık Aşk 41. son bölümde romantik sahne - İzle

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı günden güne parlayan güzel oyuncu hakkında merak edilenleri anlattı. Elçin Sangu Sevgilisi Yunus Özdiken ile alakalı olarak yöneltilen soruları da yanıtlayan Sangu, mutlu bir beraberliklerinin olduğunu fakat şu an evlilik düşünmediklerini söyledi. Yunus Özdiken ile 5 yıldır birlikte olan Elçin Sangu, sevgilisiyle fazla göz önünde olmuyor. İkili en son 5 ay önceki ödül töreninde görüntülenmişti.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Kiralık Aşk son bölümü Ömer ve Defne'nin sevişme sahnesiyle son buldu. İzleyenleri ekrana kilitleyen Kiralık Aşk 40. bölüm final sahnesinin sansürlenen sevişme sahneleri ise internette yayınlandı.

BARIŞ ARDUÇ'TAN ÖPÜŞME SAHNELERİ İÇİN AÇIKLAMA
Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde öpüşme sahneleriyle gündeme oturan Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’ın kızdığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı.

Partneri Elçin Sangu ile olan öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi Gupse Özay ile tartıştığı iddia edilen oyuncu, konuya son noktayı koydu: Böyle haberler doğru değil. İkimiz de oyuncu ve profesyonel insanlarız.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde. Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?