Gündem Kızım 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.03.2019 - 23:13 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 22. son bölümüyle TV 8 ekranlarına gelirken, yine sevenlerine duygusal dakikalar yaşattı. Son bölümde DNA sonuçlarını eline alan Cemal, Öykü'yü Demir'den almak için hamlesini yaparken, hafızasını kaybeden Öykü Demir'e yeniden alışmaya başladı. Seyirciler ise şimdiden yeni bölüm için beklemeye başladı. Peki Kızım dizisi 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kızım dizisi Cuma akşamları saat 20:00'de TV 8 ekranların gelmeye devam ediyor. Sevilen dizide duygusal anlar gözyaşı hiç eksik olmuyor. Kızım'da bu hafta da yine son derece heyecanlı dakikalar yaşandı. İzleyiciler Öykü'nün hikayesini pür dikkat seyrederken, önümüzdeki hafta olacakları şimdiden merakla beklemeye başladı bile. Kızım dizisinin 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken, yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızım dizisi yeni bölümde Demir, kızı Öykü'yü mutlu edebilmek için elinden geleni yapar. İmkanları sınırlı olan Demir, içinde bulunduğu durumu Candan'a anlatır. Öykü, teyzesinin arkadaşı olarak bildiği Demir'e amca diye seslenir. Demir'in yaptıkları sayesinde Öykü, Demir'e her geçen gün daha fazla alışır.

Cemal DNA testi sonucuna göre kendi kızı olduğunu öğrendiği Öykü'yü Demir'den almak için ilk hamlesini yapar. Bu amaç uğrunda ilk hamlesini yapacak olan Cemal, teyzesi vasıtası ile Öykü'yü geri almaya gelir. Candan bunu yapacağını Cemal'e söylese de Cemal bildiğini yapmaktan vazgeçmeyecektir. Peki Öykü konusunda ki gerçek ne zaman ortaya çıkacaktır?

Yazarlar