Gündem Liseli genci komaya sokana kadar döven şüpheli adliyeye sevk edildi

Liseli genci komaya sokana kadar döven şüpheli adliyeye sevk edildi

24.11.2023 - 17:47 | Son Güncellenme:

Sultangazi'de öğrenciler arasında yaşanan kavgada bir öğrenci ağır şekilde yaralandı. Tedavisi devam eden öğrencinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Genci yaralayan 18 yaşındaki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Liseli genci komaya sokana kadar döven şüpheli adliyeye sevk edildi

Olay, çarşamba günü öğlen saatlerinde Merkez Habibler Mahallesi'nde meydana geldi. Habibler Hasan Celal Güzel Anadolu Lisesi'nde okuyan Zafer A., ve Yusuf M., arasında okul çıkışı bir parkta kız meselesinden tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yusuf M., Zafer A., tarafından feci şekilde darbedildi. Yusuf M.,  kaçarak kurtulmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Olayın yaşandığı yere 100 metre mesafede bulunan bir sokakta aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan M., yere yığıldı. Durumu fark eden çevredekiler, Yusuf M.'nin yardımına koştu. Bir yandan Yusuf M.'ye yardım eden vatandaşlar bir yandan da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde 17 yaşındaki Yusuf M.'nin nabzının attığı tespit edildi. Genç, ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan gencin kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe aldığı öğrenildi. Beyin kanaması geçiren Yusuf  M.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.  Öte yandan Yusuf M.'nin sınıf arkadaşlarının hastane önüne gelerek, bir an olsun buradan ayrılmadıkları görüldü. Olaydan sonra gözatına alınan 18 yaşındaki Zafer A. adliyeye sevk edildi.