Gündemİstanbul'da gece kulübünde yangın! Ölü sayısı 29'a yükseldi

İstanbul'da gece kulübünde yangın! Ölü sayısı 29'a yükseldi

02.04.2024 - 16:19 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Korkunç görüntülerin ortaya çıktığı yangınla ilgili üst üste açıklamalar geldi. Saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.

Beşiktaş Gayrettepe'de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

Haberin Devamı
GÖZALTINA ALINANLARIN SAYISI 9’A ÇIKTI

İş yerinin eksi ikinci katında yapılan tadilat nedeniyle çıktığı anlaşılan yangınla ilgili iş yeri ortakları Şehzade Ş. ile Mehmet Memduh C., mesul müdür İsmet Ş., işletme müdürü Arda Arman P., iş yeri muhasebecisi Salim A., tadilat ile ilgili metal işleri sorumlusu Kahraman E., metal işleri firma sahibi Çağatay A., mobilyacı Ercan E. ve iş yeri ortağı Fatma D. olmak üzere toplam 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Hayatını kaybeden 29 kişinin kimlikleri belli oldu. Hayatını kaybedenlerden birinin mekanda DJ'lik yaptığı öğrenilirken aile yakınları ise Adli Tıp Kurumu’na gelmeye başladı.

İstanbulda gece kulübünde yangın Ölü sayısı 29a yükseldi

Yazarlar