Gündem Medcezir 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Medcezir 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

19.05.2015 - 09:08 | Son Güncellenme:

Medcezir 74. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Mert ve Eylül arasındaki buzlar erirken; Yaman'ın doğum hünü için büyük bir sürpriz hazırlanır. Medcezir yeni bölüm ile ilgili detaylar ve fragmanlar haberimizde.

Medcezir 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Medcezir bu hafta yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Medcezir 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümü ile Medcezir dizisi tüm detayları ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı


MEDCEZİR 74. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




MEDCEZİR 74. BÖLÜM ÖZETİ

Mert, Mira’nın gözleri önünde ölümün kıyısından döner. Mert’i kaybetme korkusu, Eylül’ü derinden etkileyince, Mert de fırsattan istifade tüm gücüyle Eylül’ü yakınında tutmaya çalışır. Eylül ise öfkesini ve kırgınlığını bir süreliğine askıya alarak, Mert’le geçireceği birkaç huzurlu saatin tadını çıkarmaya çalışır.

Sude, Mira ve Yaman’ın düğün organizasyonu ile ilgili planlarını dile getirince, iki aile arasındaki gerilim de kendini göstermeye başlar.

Orkun’un silah taşıdığı haberi hızla yayılmaya başlar ve Yaman, Orkun’dan gelebilecek tehlikelere karşı her an tetikte bekler. Orkun da Yaman’ı kışkırtmak ve üzerine çekmek için elinden geleni yapar.

Mira, Yaman’ın sürpriz doğum günü partisinin heyecanıyla koştururken, Orkun da geçmişte canını yakan herkesten bir bir intikamını alarak, yolunda ilerler. Yaman’ı da hazırladığı tuzağa adım adım yaklaştırmayı başarır.

Yaman, Mira’dan gizli yaşadığı tüm gerilime rağmen, doğum gününü keyif içinde geçirirken, Orkun’un intikam hırsıyla verdiği zararlar artık onun bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir hızla yayılır…

Yayın Günü: 22 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.30

Haberin Devamı

MEDCEZİR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

Star TV’nin sevilen gençlik dizisi Medcezir dizisinin final tarihi belli oldu! Sevilen dizi ekranlara 77.bölümüyle veda edecek.

Ay Yapım imzalı, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, barış falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı, bu hafta 73 bölümüyle ekranlara gelen MedCezir, 12 Haziran Cuma günü 77.bölümüyle ekran macerasına nokta koyacak.

Medcezir, final bölümüyle 12 Haziran Cuma star TV’de!

MEDCEZİR 73. SON BÖLÜM ÖZETİ

Selim’in kasasındaki emanet silahın kaybolmasından sonra yaşanan panik sürerken, Orkun, elindeki silahtan aldığı güçle, şimdi daha da tehlikelidir.

Mert’in Eylül için hazırladığı video sürprizi bir tek Eylül’ün kalbini yumuşatmaya yetmez. Mira ve Yaman en yakın arkadaşlarını yeniden bir araya getirebilmek için farklı bir yöntem uygulamaya karar verir.

Mira, Yaman’la birlikte ameliyat stresinden olabildiğince uzak, huzurlu günler yaşarken, düğün hazırlıklarına başlar. İlk durağı gelinlikçi olur. Diğer yandan Amerika’daki okula kabul edilmeleri için iki sevgili gerekli işlemleri yerine getirir. Geriye bir tek yabancı dil sınav sonuçlarının açıklanması kalır.

Mert ve Uzay’ın karikatür kitabının basın davetinde Eylül’le Mert’i barıştırmak için herkes seferber olurken, Mert o gün kendisi için doğan umut ışığına sıkı sıkıya sarılır.

Sınav sonucu açıklandığında Mira hayatındaki zorlu gerçekle bir kere daha yüzleşmek zorunda kalır. Üstelik Yaman bu sefer yanında yoktur.

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ