Gündem Müge Boz kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Boz'un eşi kim?

Müge Boz kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Boz'un eşi kim?

12.08.2019 - 12:35 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu ve manken Müge Boz, ilk hamilelik pozu sonrası gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki merakla araştırılan Müge Boz kimdir, kaç yaşında ve kimle evli? İşte hem bu soruların yanıtları hem de Müge Boz ile ilgili tüm merak edilenler...

Müge Boz kimdir, kaç yaşında, nereli Müge Bozun eşi kim

13 Nisan 1984'te doğan Müge Boz, oyuncu ve manken. Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitiren Müge Boz, başarılı projelerde yer alarak ün kazandı. 13 Haziran'da evlenen Müge Boz, evliliğiyle gündem yaratmaya devam ediyor. Peki Müge Boz kiminle evlendi?

MÜGE BOZ KİMDİR?

Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul’da geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşındılar.Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul’da geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşındılar.

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilenmiştir. Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır.

2009'da Turkcell'in 3G reklamında, 2010 yılında da Arçelik Autologic Çamaşır Makinesi, Maximum Kart ve Nescafe 3'ü 1 Arada reklamlarında rol almıştır.
Ayrıca modellik de yapmaktadır. Zen Pırlanta'nın 2010 kampanyasının yüzüdür. Loft ve T-box çekimlerinde de yer almıştır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda cekimleri yapmıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır. TRT 1 de Gurbette Aşk adlı dizide rol almaktadır. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı

MÜGE BOZ KİMİNLE EVLİ?

Oyuncu Müge Boz, Galatasaray'da forma giyen basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz'le 13 Haziran'da evlendi.

MÜGE BOZ FİLMOGRAFİSİ

Müge Boz kimdir, kaç yaşında, nereli Müge Bozun eşi kim