Gündem Öğretmenim için bir fidan bağışı ne kadar, nasıl yapılır? MEB'den 'Öğretmenim için bir fidan' kampanyası giriş sayfası

Öğretmenim için bir fidan bağışı ne kadar, nasıl yapılır? MEB'den 'Öğretmenim için bir fidan' kampanyası giriş sayfası

16.11.2021 - 14:55 | Son Güncellenme:

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne sayılı günler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı bu anlamlı ve özel gün için bağış kampanyası başlattı. 'Öğretmenim için bir fidan' kampanyasına katılım için sorular peş peşe geliyor. Öğretmenim için bir fidan bağışı ne kadar, nasıl yapılır? İşte MEB'den 'Öğretmenim için bir fidan' kampanyası giriş sayfası...

Öğretmenim için bir fidan bağışı ne kadar, nasıl yapılır MEBden Öğretmenim için bir fidan kampanyası giriş sayfası

Millî Eğitim Bakanlığı yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenlere fidan armağan etmek için kampanya başlattı. 1 milyon 200 bin öğretmen için en az bir fidanla yeşil vatanımızı büyütmeye katkı sağlamayı amaçlayan "Öğretmenim İçin Bir Fidan" kampanyasına ilk destek 1000 fidanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Kampanya kapsamında öğrencilerin, öğretmenlerinin isimleriyle yapacakları her yüz 100 bin fidan ile bir hatıra ormanı oluşturulacak.

Haberin Devamı

ÖĞRETMENİM İÇİN BİR FİDAN BAĞIŞI NE KADAR?

MEB'in oluşturduğu 'Öğretmenim için bir fidan' kampanyasındaki ücret 10 TL olacak açıklandı. Bağış tutarı, girdiğiniz fidan sayılarına göre hesaplanmaktadır.

ÖĞRETMENİM İÇİN BİR FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinde yer alan duyurular arasında 'Öğretmenim İçin Bir Fidan'kategorisine tıklayarak bağış seçeneklerine erişim sağlayabiliyorsunuz.

Açılan sayfada, öğrenci adına bağış yap seçeneği ve sınıf adına bağış yap seçeneği bulunuyor.

Tercihinize göre seçim yaptıktan sonra gerekli bilgileri yazarak öğretmeniniz adına bir fidan bağışında bulunabiliyorsunuz.

ÖĞRETMENİN İÇİN BİR FİDAN KAMPANYASIA KATILIM İÇİN TIKLAYINIZ