Gündem Okullar ne zaman kapanacak? Tarih verildi...Okullar ne zaman açılacak, bu yıl yüz yüze eğitim açılacak mı?

Okullar ne zaman kapanacak? Tarih verildi...Okullar ne zaman açılacak, bu yıl yüz yüze eğitim açılacak mı?

18.05.2021 - 13:01 | Son Güncellenme:

2020-2021 Eğitim yılının 2. Dönemi koronavirüs salgınından dolayı uzaktan eğitim olarak devam ediyor. Milyonlarca öğrenci ise bu yılın ne zaman tamamlanacağını öğrenmek istiyor ve okullar ne zaman kapanacak aramasını gerçekleştiriyor. Peki okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar bu yıl açılacak mı, ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman kapanacak Tarih verildi...Okullar ne zaman açılacak, bu yıl yüz yüze eğitim açılacak mı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim haberleri peş peşe geldi. Mart 2020'den bugüne dek devam eden pandemi süreci her iş sektörünü etkilediği gibi okullardaki eğitim öğretimi de etkiledi. Milyonlarca öğrenci okullarıyla ilgili bilgi almak için arayışa geçti. Mayıs ayının son günlerine gelmemizle birlikte Haziran ayı başlamadan okullar ne zaman kapanacak sorusu gündeme geldi. MEB 2021 yaz tatili tarihini açıkladı. Peki okullar ne zaman açılacak, bu yıl okullarda yüz yüze eğitim olur mu?

Haberin Devamı

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK, 2021 YAZ TATİLİ NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların 2 Temmuz 2021 Cuma günü kapanıp, Yaz tatilinin başlayacağını duyurdu.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK, BU YIL YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇILACAK MI?

Uzaktan eğitim 1 Haziran'a kadar devam edecek. MEB, okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceğini, diğer kademelerde ise 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edileceğini açıkladı.