Gündem Önce sevinç, ardından acı! Kız kardeşleri şoke eden olay

Önce sevinç, ardından acı! Kız kardeşleri şoke eden olay

26.05.2022 - 10:27 | Son Güncellenme:

Antalya’da üst kat komşularının terasında mahsur kalan kedilerine ulaşabilmek için her yolu deneyen ikiz kız kardeşler, polis ve itfaiyeden yardım talep etti. Merdiven yardımıyla terasa çıkan itfaiye ekiplerinin kediye ulaşmasıyla mutluluk gözyaşı döken genç kızlar, kedinin kurtarma operasyonu sırasında 4. kattan atlamasıyla bu sefer üzüntüden gözyaşlarına boğuldu.

Olay, dün öğlen saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Fener Mahallesi’ndeki bir apartmanda yaşandı. İkiz kardeşi Esra Coşkun ile birlikte apartmanın birinci katında oturan Büşra Coşkun’un ‘Prenses’ isimli kedisi, evde olmayan 4. kattaki komşusunun teras katına çıkıp mahsur kaldı.

Haberin Devamı

Önce sevinç, ardından acı  Kız kardeşleri şoke eden olay

Polis ve itfaiyeden yardım talep eden kardeşler, daha önce balkondan düştüğünü belirttikleri kedilerini görebilmek için uzun süre uğraştı. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Önce sevinç, ardından acı  Kız kardeşleri şoke eden olay

ÖNCE SEVİNÇ GÖZYAŞI DÖKTÜ, ARDINDAN ACI

Kedisinin en sevdiği oyuncağı ile mama ve sepetini itfaiye erine veren Büşra Coşkun, kardeşiyle birlikte kurtarma operasyonunu izlemeye başladı. İtfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla ulaştığı terastaki kedinin yanına indiği sırada ise genç kız önce sevinç gözyaşı döktü, ancak kedi bir anda 4’üncü kattan aşağıya atladı.

Önce sevinç, ardından acı  Kız kardeşleri şoke eden olay

Toprak zemine düşen kedi yaralanıp, aynı apartmanın zemin katındaki bir eve sığındı. Neye uğradığını şaşıran kız kardeşler, kedilerinin peşinden koşarak gittikleri evden yaralanan kedilerini alıp, gözyaşları içerisinde veteriner kliniğinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Tüm olan biteni ise çevredeki vatandaşlar meraklı gözlerle takip etti.

Önce sevinç, ardından acı  Kız kardeşleri şoke eden olay