Gündem Pelin Suade kimdir?

Pelin Suade kimdir?

28.01.2016 - 16:34 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en stil ünlüsünün arandığı yarışma programı İşte Benim Stilim 2016'de ünlü sunucu Pelin Suade de bulunuyor. Yarışmacılar arasında bulunan isimler oldukça dikkat çekerken Pelin Suade en çok konuşulanlar arasında. Peki Pelin Suade kimdir? hakkında bilmek istedikleriniz tüm detaylar haberimizde...

Pelin Suade kimdir

Pelin Suade, 2016 yılında 1 Ocak akşamı TV 8 ekranlarında başlayan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında boy gösteriyor. Peki Pelin Suade kimdir? İşte o detaylar...

Haberin Devamı

PELİN SUADE KİMDİR?

1980 yılında İstanbul’da doğdu. Müzisyen bir aileden gelmekte olan Pelin Suade’nin annesi Sema Ayvaz Azeri, babası Giritli Ahmet Alev Suade’dir. 2016 İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katıldı. Programında söylediği gibi 1988 doğumlu olmadığı gibi Kiev doğumlu da değildir. Pelin Suade, İşte Benim Stilim yarışmasında yaşı ile yapılan dedikodulara “Orada söylediklerim program için yapılmış bir kurgudan ibarettir.” dedi.

Pelin Suade, annesinin eğitim aldığı üsküdar musiki cemiyetinde 2 yıl müzik eğitimi aldı. Bunun sonrasında Sevingül Bahadır’dan şan eğitimi alan Suade, Zehra belevi’den ses açma dersi alarak çalışmalarını sürdürüyor. Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur.

Pelin Suade mankenlik ve fotomodellik yapmakta ve 2006 yılından bu yana da televizyon ekranında sunuculuk yapıyor. Ayrıca bir reklam şirketi var. İlk ekran deneyimini CINE 5 kanalında yaptı. Pelin Suade’nin ilk TV deneyimi olan ‘Şimdi Magazin’ adlı programını 48 hafta boyunca canlı yayında sundu. Pelin Suade, televizyon kariyerine Flash TV’de ‘Magazin Dünyası’ programını sunarak devam etti. Kanal 1 ekranlarında yayınlanan ‘Heycanlı Bayram Özel’, ‘Heycanlı’ ve ‘Kanal 1 Magazin’ programlarını ekranlara taşıdı.

Fox TV’de Ömür Varol’un projesi olan “Sinemanyak” adlı programı sunan Pelin Suade, 2014 yılında Fox TV’de sunduğu “Nayır N’olamaz” ve magazin programı “Süper Kulüp” adlı programlarla en çok konuşulan ekran yüzlerinden biri oldu.

Albümleri
2011 – Apaçi Aşkı
2012 – Pişmanlar Cehennemi