Gündem Polisler Demir'i götürdü! Kızım 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Polisler Demir'i götürdü! Kızım 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

24.05.2019 - 23:07 | Son Güncellenme:

Kızım 33. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölüme Öykü'nün bulduğu para damga vurdu. Demir ise kızına güzel bir hayat dersi verdi. Uğur Sevgi'yi babasından istemek için herkesi toplarken polislerin Demir'i götürdüğünü gören Öykü ise şoke girdi. Son bölümü izleyenler yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Polisler Demiri götürdü Kızım 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her Cuma saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelen Kızım’da yine hem eğlenceli hem de duygusal bir bölüm geride kaldı. Öykü'nün sokakta bulduğu parayı alması üzerine babasından aldığı hayat dersi herkesi duygulandırdı. İzleyenler ise yeni bölüm fragmanı için şimdiden beklemeye koyuldu bile. Kızım 34. bölüm frgamanı henüz yayınlanmazken yayınlandığında sayfamızda izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşanılan badirelerin ardından yeniden eski günlerdeki gibi bir araya gelen Cemal, Demir ve Uğur iş bulup çalışmaya başlar. Öykü'nün birleştiriciliği bütün herkesi bir araya getirir. Demir ve amcaları ile parka giden Öykü, parkta bulduğu yüklü miktarda parayı ailesinin durumunu düşünerek alır. Okulda kediler için toplanan yardıma 100 lira veren Öykü'nün durumu Sevgi Öğretmen tarafından hemen fark edilir

Durumu Demir ile paylaşan Sevgi Öğretmen'in ağzından dökülen sözler Demir neye uğradığını şaşırır. Babasına gerçekleri tüm masumiyetiyle anlatan Öykü'nün sözlerinin ardından Demir, kızına unutulması zor olan bir hayat dersi verir. Bu arada Uğur herkesi toplar ve Sevgi'yi istemek için babasının karşısına çıkar. Babasının polislerle birlikte gittiğini gören Öykü ise şaşkına uğrar.