Gündem PUBG Lite nedir? PUBG Lite nasıl oynanır?

PUBG Lite nedir? PUBG Lite nasıl oynanır?

22.05.2019 - 21:14 | Son Güncellenme:

Gün itibariyle hakkında en çok arama yapılan konulardan biri olan PlayerUnknown's Battlegrounds ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki PUBG Lite nedir ve PUBG Lite nasıl oynanır?

PUBG Lite nedir PUBG Lite nasıl oynanır

PUBG Mobil, uzun süredir oyuncuların en gözde video oyunlarından biri. Hem mücadeleci formatı hem de bireyselliği ön plana çıkaran PUBG Mobile için oyuncular her zaman taktiklere ihtiyaç duyuyor. "PUBG Mobile nasıl oynanır?" gibi pek çok soru, oyunu henüz oynamamış kişilerin aklına takılıyor. PUBG Mobil taktiklerini araştırdık, oyunun farklı sürümlerini değerlendirdik ve ipuçlarını derledik...

PUBG Mobile Lite nedir?

Yalnızca Android cihazlara Google Play Store üzerinden indirilebilen PUBG Mobile Lite, daha düşük performansla çalışan akıllı telefon ve tabletlerde nitelikli oyun deneyimi sağlayabilmek için Unreal Engine oyun motoruyla hazırlandı. Bilindik PUBG deneyiminin kalitesinden taviz vermeden bu oyunu oynamak isteyenler, oldukça düşük sistem gereksinimleri olan bu oyunu oynayarak PUBG mobil dünyasında keyifli zaman geçirebiliyor.

PUBG Mobile nasıl oynanır?

PlayerUnknown's Battlegrounds'un PC sürümündeki tüm mekanikler, mobil sürümü için de geçerli. PUBG Mobile oyununun App Store ya da Google Play Store'dan mobil cihazınıza indirdikten sonra, yapmanız gereken ilk şey karakterinizi oluşturup, oyuna dahil olmak. Sol baş parmağınızla karakteri yönlendirirken, sağ baş parmağınızla da silahınızı yönlendiriyorsunuz. Tıpkı bilgisayar sürümünde olduğu gibi, mobil sürümünde de takımlar halinde ya da tek başınıza mücadele edebilir, ayrıca PC sürümündeki gibi, mobil sürümde de farklı haritaları seçerek oyun zevkinizi artırabilirsiniz.

Yazarlar