Gündem Ramazanda tatil avantajları

Ramazanda tatil avantajları

16.05.2018 - 16:19 | Son Güncellenme:

Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesi herkesin aklına tatili getiriyor. Özellikle sıcaklıkların arttığı günlerde, deniz kenarında ramazan ayını geçirmek harika olabilir. Tatil severler için ramazan ayına özel birçok avantaj var. Bu avantajlardan yararlanarak ramazan ayını ferah bir şekilde geçirebilirsiniz.

Ramazanda tatil avantajları

Her yıl ramazan ayının yaklaşık on gün geri gitmesi durumu, Ramazan ayının sıcak yaz günlerine denk gelmesine sebep oldu. Sıcak yaz günlerinde dört duvar arasında oruç tutmak biraz zorlayıcı olabilir. Fakat üzülmenize hiç gerek yok! Ramazandaki tatil avantajları sayesinde cebinize uygun tatil beldesini seçerek ramazan ayını rahat geçirebilirsiniz. Ramazan ayında oruç tutanların hemen hepsi açlığın verdiği yorgunlukla evden dışarı çıkmak istemeyebiliyor. Çoğu zaman evin içinde dolaşmaya bile halimiz kalmıyor değil mi? Enerjik olan ve ramazan ayını rahat geçirmek isteyenler ramazanda tatil avantajlarından yararlanmak isteyebilirler.

Haberin Devamı

Ramazanda tatil avantajlarının en önemlisi yaptığınız tatilin her zamanki fiyatından daha ucuz olması. Ramazan ayında tatil yapan insan sayısı azaldığı için tatil beldeleri büyük indirimler yapabiliyor. Bütçenize göre bir yer bularak ramazanda tatil yapabilirsiniz. Şehrinize yakın yerler tercih edebilir veya farklı yerler keşfetmek istiyorsanız daha uzaklara yolculuk edebilirsiniz! Ramazanda tatil avantajları sunan birçok otel var. Avantaj sunan otellerden biri de Bodrum’da bulunan Forever Club. Forever Club’un ramazan ayında tatil severlere büyük indirim yaptığını fiyatlarından görebilirsiniz. Gecelik 175 TL olan otel, ramazan ayına özel gecelik fiyatını 126 TL’ye indirmiş! Ramazan ayının bu sıcak ve ilk günlerinde kaçırılmayacak bir fırsat değil mi?

Haberin Devamı

Daha sıcak yerlerde tatil yapmak isteyenler için ise Antalya’da bulunan Glamour Resort Spa otel var. Antalya’nın tam bir tatil şehrini olduğunu biliyoruz. Bu yüzden en fazla tercih Antalya’dan yana olabilir. Glamour Resort Spa, gecelik fiyatını 295 TL’den 265 TL’ye indiriyor! Bu fırsatı kaçırmamanızda fayda var. Ayrıca Antalya’da bir başka otel olan Hotel Mirada Del Mar da gecelik fiyatını 289 TL’den 260 TL’ye indirerek ramazan ayı tatil avantajlarından en güzelini tatil severlere sunuyor. Ramazanda tatil avantajlarını sağlayan otellerin çoğu genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerine bulunuyor. Ramazan ayında hem tatil yapıp hem de rahat bir oruç süreci geçirmek istiyorsanız bu avantajlı fiyatlara mutlaka göz atmalısınız!