GündemReal Sociedad, Galatasaray maçına hazır

Real Sociedad, Galatasaray maçına hazır

30.09.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Real Sociedad, Galatasaray maçına hazır

Real Sociedad, Galatasaray maçına hazır

08:00


Galatasaray'ın bu akşam Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı İspanya'nın Real Sociedad takımı, karşılaşmanın hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik direktör Raynald Denoueix yönetiminde gerçekleştirilen 1 saat 15 dakikalık antrenmanda, futbolcular tek pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.
Antrenmana, sakatlığı bulunan Aitor katılmazken, bu oyuncu takımdan ayrı çalıştı. Aitor'un durumunun yarın netlik kazanacağı öğrenildi.
Antrenmanda futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli olmaları da dikkat çekti.
Real Sociedad'ın, Galatasaray maçına Westerveld, Aitor (Potillon), Jauregi, Schürrer, Aranzabal, Karpin, Xabi Alonso, Alkiza, De Pedro, Nihat, Kovaçeviç muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

GALATASARAY DA HAZIR
Real Sociedad ile yarın zorlu bir maça çıkacak olan Galatasaray da hazırlıklarını tamamladı.
Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde son çalışmasını yaptı. Antrenmana sakat olan Volkan ve Lukunku katılmadı. Sakatlığı bulunan Ergün'ün ise yarınki maçta büyük olasılıkla forma giyebileceği öğrenildi.
Galatasaray'ın, Real Sociedad maçında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'i ise şöyle:
Mondragon, Prates, Bülent, Frank De Boer, Hakan Ünsal, Sabri, Batista, Cihan, Ayhan, Ergün (Hasan), Hakan.

KEŞFETYENİ
Sevenlerini korkutmuştu! Kaza sonrası yeni paylaşım
Sevenlerini korkutmuştu! Kaza sonrası yeni paylaşım

Cadde | 14.05.2025 - 07:51

Berk Atan, taburcu olduktan sonra sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Yazarlar