Gündem Şahane Damat 1. bölüm 3. fragmanı yayında!

Şahane Damat 1. bölüm 3. fragmanı yayında!

17.06.2016 - 12:14 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Şahane Damat 3. fragmanını yayınladı. Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Şahane Damat için sayılı günler kaldı. Şahane Damat 3. yeni fragmanı ve detaylarıyla haberimizde...

Şahane Damat 1. bölüm 3. fragmanı yayında

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Star Tv ekranlarının yeni dizisi Şahane Damat için sayılı günler kaldı. Çiçeği burnunda dizinin kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Yaza damgasını vurmaya iddialı dizi için merak edilenler ve 3. yeni fragmanı haberimizde...

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT 1.BÖLÜM 3. FRAGMANI

ŞAHANE DAMAT 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Şahane Damat 1. bölüm 3. fragmanı yayında

Burcu Özberk (d. 12 Aralık 1989, Eskişehir ), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.
Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.