Gündem Son dakika: 'Sapık Alihan' paylaşımları sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Yakalandı

Son dakika: 'Sapık Alihan' paylaşımları sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Yakalandı

05.04.2021 - 10:59 | Son Güncellenme:

Son dakika haberlere göre, sosyal medya üzerinden Türk bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk ve 2015 yılında Mersin’de vahşice katledilen Özgecan Aslan'a yönelik hakaret içerikli söylemlerde bulunan A.Ş. yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri, görüntülerde yer aldığı tespit edilen 18 yaşından küçük A.Ş.'yi Kağıthane'de yakalayarak gözaltına aldı.

Haberin Devamı

A.Ş.'nin, "5816 Sayılı Kanuna Muhalefet", "Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılama" , "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" ve "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçlarından bugün adliyeye  sevk edileceği öğrenildi.

Son dakika: Sapık Alihan paylaşımları sosyal medyayı ayağa kaldırdı Yakalandı

 TUTUKLANMASI İÇİN BİNLERCE TWEET ATILDI

 "Sapık Alihan" adlı Youtube kanalında Alihan Ş. isimli şahsın, paylaştığı videolar sosyal medyada infial yarattı. Paylaşımlara tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle binlerce paylaşım yaptı.

Paylaşılan şok edici görüntülerin ardından sosyal medya ayağa kalktı ve #SapıkAlihanTutuklansın etiketi Twitter'da Türkiye Gündemi'nde birinci sıraya çıktı.

Başka videolarında ise bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden Alihan Ş. için Twitter'da #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle tutuklanma çağrısında bulunuldu.