Gündem Sevim Belovacıklı’ya veda

Sevim Belovacıklı’ya veda

12.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı’nın annesi Sevim Belovacıklı’nın (87) cenazesi, dün memleketi Sinop’un Gerze ilçesinde toprağa verildi.

Sevim Belovacıklı’ya veda

Genel Yayın Yönetmenimiz Mete Belovacıklı’nın annesi Sevim Belovacıklı, önceki gün hayatını kaybetti. Sevim Belovacıklı için dün Sinop’un Gerze ilçesinde, Gerze Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop CHP Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Kaymakamı Tekin Dündar, gazetemizin yöneticileri ve aile yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Belovacıklı’nın taziyeleri kabul ettiği cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören ile çok sayıda iş insanı ve siyasetçi de çelenk gönderdi.

Haberin Devamı

Öğle vakti kılınan namazın ardından Belovacıklı’nın cenazesi, aile mezarlığında eşi Murat Belovacıklı’nın yanına defnedildi.