Gündem Sıradan bir müşteri gibi geliyor! Soyunma kabininde hırsızlık

Sıradan bir müşteri gibi geliyor! Soyunma kabininde hırsızlık

24.03.2021 - 12:35 | Son Güncellenme:

Ankara'da, lüks mağazalardan çaldığı pahalı kadın kıyafetlerini internet sitelerinde satan I.C. adı kadın, polis tarafından suçüstü yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde soyunma kabinine giren I.C.'nin, elbiselerin üzerindeki alarmları makasla keserek çantasına koyduğu ve daha sonra mağazadan ayrıldığı görülüyor.

Ankara'da Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentteki lüks mağazalarda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Mağazaların güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelinin I.C. isimli kadın olduğunu belirledi.

Haberin Devamı

Kıyafetleri alırken kameraya yansıyan ve polis tarafından takibe alınan I.C, hırsızlık için girdiği mağazada suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Güvenlik kamerası görüntülerinde soyunma kabinine giren I.C.'nin, elbiselerin üzerindeki alarmları makasla keserek çantasına koyduğu ve daha sonra mağazadan ayrıldığı görüldü.

Sıradan bir müşteri gibi geliyor Soyunma kabininde hırsızlık

Emniyete götürülen I.C.'nin üst aramasında 2 makas, evinde yapılan aramada ise 13 kıyafet ele geçirildi. I.C.'nin, çaldığı kıyafetleri internet siteleri üzerinden sattığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen I.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.