Gündem Bir operasyon haberi daha! 4 bölgede 14 terörist etkisiz hale getirildi

Bir operasyon haberi daha! 4 bölgede 14 terörist etkisiz hale getirildi

03.06.2022 - 10:57 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanlığı, operasyon haberlerini peş peşe paylaştı. Önce Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgeleri ardından Pençe-Kilit bölgelerinden haberler geldi. Toplamda 14 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarla ilgili MSB'den açıklama yapıldı.

Bir operasyon haberi daha 4 bölgede 14 terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütü PKK'ya operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haberler de paylaşılıyor. Milli Savunma Bakanlığı Suriye'nin kuzeyinde 3 bölgede 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonlarla ilgili MSB'nin sosyal medya hesabından açıklama paylaşıldı.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada, "Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 9 PKK/YPG’li terörist Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi." denildi.

Bir operasyon haberi daha 4 bölgede 14 terörist etkisiz hale getirildi

PENÇE-KİLİT BÖLGESİNDE DE 5 PKK'LI VURULDU

Bir operasyon haberi de Pençe-Kilit bölgesinden geldi. Bölgede başarıyla devam eden operasyonla ilgili son bilgiyi MSB paylaştı.

MSB açıklamasında, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.

Bir operasyon haberi daha 4 bölgede 14 terörist etkisiz hale getirildi

DÜN DE 16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı dün de yaptığı paylaşımda 2 bölgede 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaşmıştı. Operasyon haberlerini peş peşe duyurulurken MSB'nin açıklamasında şu ifadelere yer verilmişti;

- Taciz ateşi açan teröristlere kaçınılmaz sonu yaşatmaya devam ediyoruz! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 11 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

- Teröristler için ne Suriye’nin ne de Irak’ın kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi.