Gündem Volkan Çetinkaya kimdir? (Survivor Gönüllüler)

Volkan Çetinkaya kimdir? (Survivor Gönüllüler)

31.03.2017 - 12:54 | Son Güncellenme:

Volkan Çetinkaya, Survivor Gönüllüler takımında yarışıyor. Yarışmalarda gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekmeye devam ediyor. Survivor katıldığı ilk günden beri adından sıkça bahsedilen yarışmacı, Google aramalarında Volkan Çetinkaya kimdir sorusu araştırılıyor. Bizlerde Volkan Çetinkaya hakkında merak edilenleri bu haberimizde derledik...

Volkan Çetinkaya kimdir (Survivor Gönüllüler)

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017'de ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Survivor'da şu ana kadar katılım gösterdiği 149 oyundan 75 galibiyeti olan Volkan Çetinkaya bu skorunu yükseltilebilecek mi? Birleşme Partisi öncesi son oyunlarda nasıl bir performans gösterecek? Hepsi ve dahası "Volkan Çetinkaya kimdir?" başlığı altında bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

1983 yılında Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde doğmuş olan Volkan Çetinkaya, Survivor Gönüllüler takımında yer alan ve mesleki hayatında beden öğretmenliği yapan biridir. Bununla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Ordu Milli takım sporcusu olarak görev yapmıştır. Eski Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olan Volkan Çetinkaya, atletizm ve yüzme antrenörlüğü de yapmaktadır. Spor ile bu denli yakından ilgilenmesi de onu bu özeliğiyle birlikte ön plana çıkarmaktadır. Volkan ayrıca vücut sporlarıyla da uğraşmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri itibarı ile disiplin kazanmış olan ve bunu sporcu geçmişiyle birlikte birleştirmiş olan Volkan Çetinkaya, takım içerisinde de bu tür sebeplerden dolayı ön plana çıkmaktadır. Survivor yarışmasının resmi internet sitesinde yer alan profil sayfasında “Türk askeri her zaman başarılı olmuştur. Bunu sen de kanıtlayacak ve şampiyon olacaksın.”, “Başarılar.”,” Şampiyon olacaksın.” Ve buna benzer destek yorumları gelmektedir.

Haberin Devamı

Ülkemizde askerlere karşı olan yakınlık bilindiği için Volkan birçok vatandaşımız tarafından da destek görmektedir. Volkan Çetinkaya yapmış olduğu bir açıklamada iddialı sözler sarf ederek “Bu yarışmayı kazanacağım. Başka yolu yok.” demiştir.