Gündem YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2018 YDS sınavı ne zaman yapılacak?

YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2018 YDS sınavı ne zaman yapılacak?

01.09.2018 - 11:10 | Son Güncellenme:

YDS sınavı için geri sayım başladı. ÖSYM, merakla beklenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) giriş belgelerini yayınlandı. YDS adayları sınava nerede gireceklerini merak ediyor. Peki YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2018 YDS ne zaman? İşte tüm bu soruların yanıtları...

YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır 2018 YDS sınavı ne zaman yapılacak

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayınlandı. Sınava nerede gireceklerini merak eden YDS adayları arayışa geçti. Peki 2018 YDS ne zaman yapılacak?

GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU!

9 Eylül 2018 tarihinde yapılacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) giriş yerleri belli oldu. Sınava az bir süre kala YDS adaylarında heyecan arttı. YDS'ye katılacak olan adaylar Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce veya Rusçadan oluşan testlerden hangisi için başvuru yaptıysa o testi çözecek.

Haberin Devamı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

09 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 29 Ağustos 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

DİKKAT!

2018-YDS Sonbahar Dönemi için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.