Gündem Yemekteyiz'de kim birinci olacak? 15 Şubat Yemekteyiz birincisi 'En İyiler'

Yemekteyiz'de kim birinci olacak? 15 Şubat Yemekteyiz birincisi 'En İyiler'

15.02.2019 - 13:54 | Son Güncellenme:

Yemeteyiz'de kim birinci olacak? 'En İyiler'in yarıştığı Yemekteyiz'de bu hafta birinci olan isim bu akşam belli olacak. Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile Yemekteyiz 'En İyiler' 15 Şubat final akşamı ile seyircinin karşısına çıkacak. İşte haftanın yarışmacıları

Yemekteyizde kim birinci olacak 15 Şubat Yemekteyiz birincisi En İyiler

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışması Yemekteyiz bu hafta en iyileri bir araya getirdi. Geçmiş sezonların en iyi yarışmacılarının bir araya geldiği Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci olacak merak konusu.

Haberin Devamı

Yemekteyiz final bölümü ile bugün 15.15'te TV8'de olacak.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞIYOR?

İMAN DUMRUL

Birinci gün yarışmacısı İman Dumrul 39 yaşında. Aslen Iğdırlı. 22 yıllık evli olan yarışmacı 4 çocuk babası ve 1 torunu var. Moda tasarımcılığı yapan yarışmacı gelinlik ve abiye kostümler tasarlayıp dikiyor. Yemekteyiz'de yarıştığı hafta 3. olmuştu.

BİLAL TÜREN

İkinci gün yarışmacısı 39 yaşında Mardinli. Evli olan yarışmacı hayatının bir bölümünde müzikle hayatını kazanmak istemiş fakat sonrasında vazgeçip sigortacılığa başlamış. Yemekteyiz'e katıldıktan sonra gastronomi kurslarına gitmeye başlamış.

DİLEK BİNGÖL

Üçüncü gün yarışmacısı. 38 yaşında aslen Karslı. Bir çocuk sahibi. 16 yıl hemşirelik yaptıktan sonra ticarete atılıp pazarcılık yapmaya başlamış. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de 3. olmuş.

Haberin Devamı

SEVİM KENDİGELEN

Dördüncü gün yarışmacısı. 56 yaşında, 39 yıllık evli, üç çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı eşiyle birlikte kasaplık yapıyor. Yemekteyiz'e ilk katıldığı dönem sosyal medyadan gelen eleştiriler nedeniyle Yemekteyiz'e bir kez daha katılmaya karar vermiş.

SU KIYMET YALMAN

Final günü yarışmacısı olan Kıymet Yalman 39 yaşında, reklamcı. Aslen Yozgatlı, bir çocuk annesi. Yemekteyiz'e katıldığı hafta sonuncu olan ancak çok renkli kişiliği ile dikkat çeken Su Kıymet Yalman bu kez birinci olmak istiyor.