GündemYer: Ordu! Çocukların 'park' eylemi sonuç verdi

Yer: Ordu! Çocukların 'park' eylemi sonuç verdi

08.08.2024 - 16:56 | Son Güncellenme:

Ordu’da 8 çocuk evlerine yakın noktada park olmaması nedeniyle, sokakta "Park isteriz" sloganı atıp eylem yaptı. Komşuların, sosyal medyaya yüklediği görüntülerin ardından Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, çocuklara park müjdesi verdi.

Yer: Ordu Çocukların park eylemi sonuç verdi

Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi 963 Sokak'ta oturan çocuklar, evlerine yakın çevrede park bulunmaması nedeniyle sokağa çıkıp "Park isteriz" sloganıyla eylem yaptı.

Haberin Devamı

Çocukların eylemi, komşular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Çekilen görüntünün sosyal medyada paylaşılıp ilgi görmesi ve etkileşim alması sonrası, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, alana park yapılacağını duyurdu.

“YÖNTEM, ÜSLUP VE EYLEM HARİKA”

Tepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Haklı bir talebi nasıl da güzel bir eylemle dile getiriyorlar. Yöntem, üslup ve eylem harika. İlgili müdürlerimizle görüştüm. Talebin iletildiği sokağa en yakın konumda bulunan uygun bir alana park yapacağız. Sevgili kardeşlerimin isteği bizim önceliğimizdir. Çalışmalara başladık. Ayrıntıları en kısa sürede paylaşacağız. Sizi seviyorum kardeşlerim" dedi.

Yer: Ordu Çocukların park eylemi sonuç verdi
KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar