Gündem Yeter 36. bölümünde Yekta ile Miray evleniyor mu?

Yeter 36. bölümünde Yekta ile Miray evleniyor mu?

22.11.2016 - 11:55 | Son Güncellenme:

Yeter'in 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter dizisinin yeni bölümünde Yekta romantik bir akşam yemeği düzenleyerek Miray'a evlenme teklifi ediyor. Peki Miray kabul edecek mi? Hepsi bu akşam Yeter'de...

Yeter 36. bölümünde Yekta ile Miray evleniyor mu

Her bölümü heyecanla izlenen Yeter dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yeter'in 36. bölümünde Yekta'nın hapisten çıkması herkeste şok etkisi yaratır. Yekta'nın evlenme teklifi karşısında Miray ne yapacağını bilemez. Cinayetlerin arkasında gerçekten Yekta mı var? Yekta koşulsun kendisine güvenmesini söyler. Yepyeni gelişmeleriyle Yeter bu akşam ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı, başrollerini ise Pelin Karahan, Yurdaer Okur'un paylaştığı Yeter dizisi 36 bölümü ile 24 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de.

YETER 36. BÖLÜM FRAGMANI

YETER 36. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YETER DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yeter 35. son bölümde, Aylin'den sonra Tayfun'un da cesedinin çıkması üzerine; Yekta çocukları için daha çok endişelenmeye başlar. Atlas ise; son evladının da ölümüyle büyük bir çöküntü yaşamaktadır. Şüpheler onun üzerinden uzaklaşırken, yeni bulunan ipuçları katil olarak Yekta'yı işaret etmektedir. Koşulsuz güven beklentisi içinde olan Yekta, Miray'ın ondan kuşkulandığının farkındadır. Bu hayal kırıklığına neden olur.

Haberin Devamı

Miray ise hem kendi, hem de Aylin'in ona emanet ettiği çocuklar için gerçeği öğrenmek zorundadır. Katil Yekta mıdır? Yekta krizle kendi bildiği şekilde baş etmeye çalışır ancak attığı her adım görünmeyen bir el tarafından boşa çıkarılmaktadır.

Her zaman kendi için bir kurtuluş yolunu daha başta inşa eden Yekta, Atlas'ın teklifiyle ilk defa çıkışsız kalır. Önünde iki seçenek vardır.

DİZİNİN GENEL KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Yurdaer Okur
(Yekta)


Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.

Ekin Türkmen
(Miray)

Bir gazetede röportaj ve köşe yazısı yazmakta olan Miray geleceği parlak,hırslı zeki ve özgürlüğüne düşkün bir kadındır. Miray Aylin'in üniversiteden arkadaşıdır. Aylin evlendikten sonra Miray'dan uzaklaşmış,iki eski arkadaş bir rastlantı haricinde bir daha görüşmemişlerdir. Aylinlerin ölüm haberi karşısında şok olan Miray; hikâyesini yazmak için Yekta'nın peşine düşer.