22.06.2015 - 11:22 | Son Güncellenme:
“Yılanların Öcü”nün 40. bölümünde; Olayların üzerinden dört ay geçmiştir…
Fatma’nın doğum yaptığından haberdar olan Bayram, çocuğunu görmek için soluğu hastanede alır. Ancak ortada büyük bir problem vardır. Ne Fatma, ne de Haceli, bebeği Bayram’a Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.
Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.
Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.
Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.
YILANLARIN ÖCÜ 40. BÖLÜM FRAGMANI
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?