Togg sosyal medyadan duyurdu! İlki İstanbul'da açıldı
Togg sosyal medyadan duyurdu! İlki İstanbul'da açıldı Milli otomobil Togg'un 7 bölgede kurulacak olan 20 deneyim merkezinin ilki İstanbul'da açıldı. Vatandaşlar deneyim merkezinde Togg'u yakından görüp, merak edilen dijital özelliklerini inceleyebilecek.
9.11.2022 Ekonomi
Geri sayım sürüyor! TOGG'dan yeni paylaşım geldi
Geri sayım sürüyor! TOGG'dan yeni paylaşım geldi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor.
5.10.2022 Ekonomi
Togg'dan heyecanlandıran haber! 'Geri sayım başladı'
Togg'dan heyecanlandıran haber! 'Geri sayım başladı' Temeli 18 Temmuz 2020 tarihinde atılan Togg Gemlik Tesisi’nde planlar doğrultusunda iki yılda deneme üretimi hazırlıkları başladı. ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nde, bu yılın son çeyreğinde ilk seri üretim akıllı cihaz banttan inecek. Togg paylaşımında, "Deneme üretimine geri sayım başladı." ifadelerine yer verdi.
18.07.2022 Ekonomi
Son dakika... Yerli otomobil için müjde! Tarih verip duyurdular
Son dakika... Yerli otomobil için müjde! Tarih verip duyurdular Son dakika haberine göre, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Gemlik Tesisi'nde 18 Temmuz 2020'de başlayan inşaat çalışmaları plan dahilinde ilerliyor. Tesisin gelecek yıl sonunda üretime hazır hale gelmesi bekleniyor. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu, resmi Twitter hesabından yayınladığı videoda yerli otomobilin 2022 yılının sonunda seri üretime hazır olduğunu duyurdu.
14.07.2021 Ekonomi
Son dakika: Dünyaca ünlü Türk TOGG’a tasarım lideri
Son dakika: Dünyaca ünlü Türk TOGG’a tasarım lideri Son dakika haberlere göre, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) tasarım çalışmalarına başından beri danışman olarak destek veren Volkswagen ve Mercedes-Benz’in eski baş tasarımcısı Murat Günak, 1 Nisan’dan itibaren şirkette “tasarım lideri” olarak tam zamanlı görev yapacak.
2.04.2021 Ekonomi
Dünyaca tanınan tasarımcı Murat Günak, TOGG Tasarım Lideri oldu
Dünyaca tanınan tasarımcı Murat Günak, TOGG Tasarım Lideri oldu Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) tasarım çalışmalarına başından beri danışman olarak destek veren Volkswagen ve Mercedes-Benz'in eski baş tasarımcısı Murat Günak, 1 Nisan'dan itibaren şirkette "tasarım lideri" olarak tam zamanlı görev yapacak.
1.04.2021 Ekonomi
TOGG'dan "Türkiye'nin Otomobili"ne ilişkin yeni paylaşım
TOGG'dan "Türkiye'nin Otomobili"ne ilişkin yeni paylaşım Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" ifadeleriyle bir paylaşım yapıldı.
9.07.2020 Haberler
Türkiye'nin Otomobili'nden yeni paylaşım: Bir sonraki adım hazır
Türkiye'nin Otomobili'nden yeni paylaşım: Bir sonraki adım hazır Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" ifadeleriyle bir paylaşım yapıldı.
9.07.2020 Ekonomi
Son dakika... Yerli otomobilde flaş gelişme! Çin'de de tescillendi
Son dakika... Yerli otomobilde flaş gelişme! Çin'de de tescillendi Gelen son dakika haberine göre; Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) otomobillerinin SUV ve Sedan tasarımları, Çin Patent Kurumu tarafından TOGG adına tescillendi.
24.06.2020 Ekonomi
Yerli otomobil 5 yıldız alacak
Yerli otomobil 5 yıldız alacak Türkiye’nin Otomobili’ne ilişkin çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan son açıklamada aracın Euro NCAP 5 Yıldız Güvenlik normlarını sağlayacağı açıkladı.
18.01.2020 Haberler
Emine Erdoğan'dan yerli otomobil paylaşımı
Emine Erdoğan'dan yerli otomobil paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bugün ön gösterimi yapılan Türkiye'nin yerli otomobilinin çevreci özellikleriyle gururlandıracağını belirtti.
27.12.2019 Siyaset
Yerli Otomobil ‘gücünü’ gösterdi!
Yerli Otomobil ‘gücünü’ gösterdi! Yaklaşık iki yıllık çalışmanın ardından ortaya çıkarılan ve bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın test sürüşüyle tüm ülkenin yakından tanıyacağı ‘Türkiye’nin Otomobili’, son sürprizlerini de dün yaptı.
27.12.2019 Ekonomi
Yerli otomobilin logosu ortaya çıktı
Yerli otomobilin logosu ortaya çıktı Son dakika gelen görüntü ile Türkiye'nin heyecan ile beklediği yerli otomobilin logosu da gözüktü.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından 58 yıl önce Türkiye'nin otomobil hayalinin yarım kaldığı "Devrim" aracının mühendislerine ithafen sürpriz bir paylaşım yapıldı.
26.12.2019 Ekonomi
Türkiye'nin Otomobili'nde yeni detaylar belli oldu
Türkiye'nin Otomobili'nde yeni detaylar belli oldu Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından "Türkiye’nin Otomobili"nin elektrikle çalışma sistemini yansıtan 10 saniyelik bir video animasyon ve aracın iç kısmını gösteren bir fotoğraf yayımlandı.
26.12.2019 Ekonomi
Yerli otoda ‘lale’ detayı paylaşıldı
Yerli otoda ‘lale’ detayı paylaşıldı Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) resmi Twitter sayfasından “Türkiye’nin Otomobili”nin panjur ve ön tamponun bir bölümünü gösteren yeni bir fotoğraf yayınlanırken, otomobilin panjur kısmında yer alan lale motifi dikkati çekti. Merakla beklenen yerli oto için geri sayım devam ediyor.
26.12.2019 Ekonomi
Yerli otoda her gün yeni bir ayrıntı var
Yerli otoda her gün yeni bir ayrıntı var Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Twitter sayfasından yerli otomobilin ön cam, tavan çıtası, A sütunları ve aynalarını gösteren yeni bir fotoğraf yayınlandı.
25.12.2019 Ekonomi