100 Kişi

100 Kişi

Son dakika 100 kişi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 100 kişi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 100 kişi haber sayfamızda...

100 Kişi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.854 100 kişi haberi bulunmuştur.
ABD ve Çin’de ölümcül kasırgalar
ABD ve Çin’de ölümcül kasırgalar İklim krizinin neden olduğu aşırı hava olayları ABD ve Çin’de büyük yıkım yarattı.
30.04.2024 Dünya
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı Yunanistan, Selanik’te bulunan tarihi Yeni Camii’yi Ramazan Bayramı münasebetiyle ibadete açtı. Camide yaklaşık 100 kişi bayram namazı kıldı.
12.04.2024 Gündem
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında Rusya’nın Orenburg bölgesinde görülen sel felaketinde Orsk şehrindeki barajın patlamasıyla en az 10 bin ev sular altında kalırken, 230 bin nüfuslu şehirde 6 bin 100 kişi tahliye edildi.
8.04.2024 Dünya
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan esnaf İdris Ahi, kamyonet üzerinden yaklaşık 1000 kişiye hitap etti. 'Ben buranın yerli patatesiyim' Ahi, suyu ve halk otobüslerini ücretsiz yapacağını, gençlerin düğün masraflarını karşılayacağını vaadetti.
24.03.2024 Haberler
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan esnaf İdris Ahi, kamyonet üzerinden yaklaşık 1000 kişiye hitap etti. 'Ben buranın yerli patatesiyim' diyen Ahi, suyu ve halk otobüslerini ücretsiz yapacağını, gençlerin düğün masraflarını karşılayacağını vaadetti.
24.03.2024 Gündem
Bağımsız büyükşehir belediye başkan adayı ama  kimse tanımıyor
Bağımsız büyükşehir belediye başkan adayı ama kimse tanımıyor Eskişehir’de bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Kasım Karakaş, medya kuruluşlarının seçim anketlerinde kendisine yer vermemesi nedeniyle pek göz önüne çıkamadığını ve bu nedenle bazı hemşehrilerinin bile adaylığından haberi olmadığını söyledi.
16.02.2024 Gündem
Kar esareti: Kar kalınlığı 29 santimetreye ulaştı! 100 kişi kurtarıldı
Kar esareti: Kar kalınlığı 29 santimetreye ulaştı! 100 kişi kurtarıldı Kütahya’nın Domaniç ilçesindeki Kocayayla Geçidi'nde kar yağışı etkili oldu. 1500 rakımlı bölgede, kar kalınlığı 29 santimetreye ulaştı. Muş ile Bitlis'in ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunda, tipi nedeniyle mahsur kalan 100 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.
15.02.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji İstanbul dahil 8 kent için uyardı: Sıcaklıklar düşüyor: Kar ve sağanak alarmı
Son dakika… Meteoroloji İstanbul dahil 8 kent için uyardı: Sıcaklıklar düşüyor: Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. Marmara için kar, karla karışık yağmur ve sağanak uyarısı geldi. İstanbul dahil birçok kent için sarı alarm verdi. Bugün sıcaklık 4-5 derece daha düşecek. Bolu'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Üç kentte ise okullar tatil edildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
15.02.2024 Gündem
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Nüfus arttı ama ‘hızı’ çok düştü!
Nüfus arttı ama ‘hızı’ çok düştü! TÜİK verilerine göre Türkiye nüfusu 2023 yılında 85 milyon 372 bin 377 kişiye çıktı. Yıllık nüfus artış hızı 2022 yılında binde 7.1 iken, 2023 yılında binde 1.1 oldu.
7.02.2024 Ekonomi
‘İstifa rüzgârı’ dinmiyor
‘İstifa rüzgârı’ dinmiyor İYİ Parti’de istifa depremi devam ediyor.
5.02.2024 Gündem
Filipinler'de sel ve toprak kayması: En az altı ölü, bir kişi ise kayıp
Filipinler'de sel ve toprak kayması: En az altı ölü, bir kişi ise kayıp Filipinler'de şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında altı kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise kayboldu.
2.02.2024 Dünya
Avustralya'da işsizlik oranı değişmedi
Avustralya'da işsizlik oranı değişmedi Avustralya'nın işsizlik oranı aralık ayında sabit kaldı, ancak yüksek faiz oranlarının ekonomi üzerindeki etkisi nedeniyle işverenler 100 binden fazla tam zamanlı çalışanını işten çıkardı.
18.01.2024 Uzmanpara
Nijerya'da korkunç kaza! Alabora olan teknede 8 kişi öldü, 100 kişi kayıp
Nijerya'da korkunç kaza! Alabora olan teknede 8 kişi öldü, 100 kişi kayıp Nijerya’da bir teknenin alabora olması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, kayıp 100 kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
16.01.2024 Dünya
Yanardağ patladı! Lavlar evlere ulaştı
Yanardağ patladı! Lavlar evlere ulaştı Grindavík yakınlarında sismik aktivite bir gecede yoğunlaştı, koruyucu bariyerleri aşan lavlar evleri yuttu.
15.01.2024 Haberler
Yanardağ patladı! Lavlar evlere ulaştı
Yanardağ patladı! Lavlar evlere ulaştı Grindavík yakınlarında sismik aktivite bir gecede yoğunlaştı, koruyucu bariyerleri aşan lavlar evleri yuttu.
15.01.2024 Dünya
Rekor gala
Rekor gala Şafak Sezer’in yazıp oynadığı ‘Kolpaçino 4’ filminin galası Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Yarın vizyona girecek yapımın galasına 5 bin 100 kişi katılarak, rekor kırmış oldu.
11.01.2024 Cadde
Seçil Erzan'ın mesajlaştığı kilit isim: Hazineye gidiyorum dersin
Seçil Erzan'ın mesajlaştığı kilit isim: Hazineye gidiyorum dersin Yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davasında bilirkişi raporundan yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Erzan'ın kırık telefon ve sim kartının incelenmesiyle hazırlanan raporda, davanın tutuklu bulunan tek sanıkları Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün mesajlaşmaları yer aldı.
8.01.2024 Gündem
Japon deprem uzmanı bir bölgeyi işaret edip açıklama! 'Büyük bir deprem beklenmiyor'
Japon deprem uzmanı bir bölgeyi işaret edip açıklama! 'Büyük bir deprem beklenmiyor' Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Kuzey Anadolu fay hattında yaşanan depremlerle birlikte çok önemli ve rahatlatan açıklamada bulundu. Ancak vatandaşları bir konuda uyararak yapılacak olan binalara dikkat çekti.
7.01.2024 Haberler
Japon deprem uzmanı bir bölgeyi işaret edip açıkladı! 'Büyük bir deprem beklenmiyor'
Japon deprem uzmanı bir bölgeyi işaret edip açıkladı! 'Büyük bir deprem beklenmiyor' Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Kuzey Anadolu fay hattında yaşanan depremlerle birlikte çok önemli ve rahatlatan açıklamada bulundu. Ancak vatandaşları bir konuda uyararak yapılacak olan binalara dikkat çekti.
8.01.2024 Gündem
Japonya'da 7.6 büyüklüğünde deprem! Önümüzdeki günler için uyarı yapıldı
Japonya'da 7.6 büyüklüğünde deprem! Önümüzdeki günler için uyarı yapıldı Japonya’da meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde 2 kişi hayatını kaybederken, 50’den fazla ev yıkıldı. 'Önümüzdeki 1 haftalık süreçte benzer şiddette depremler meydana gelebilir' uyarısı yapıldı.
1.01.2024 Haberler
Büyük vurgun! Çiftçinin hasadını satıp ortadan kayboldular
Büyük vurgun! Çiftçinin hasadını satıp ortadan kayboldular Uzun süredir tarım sektöründe faaliyet gösteren bir tohum firmasının kurucuları yüksek kar vaadiyle çiftçilerden aldıkları mahsullerin bedellerini ödemeyerek 150 milyon TL ile vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı öne sürüldü.
31.12.2023 Gündem
Tunceli’de kayak sezonu açıldı
Tunceli’de kayak sezonu açıldı Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 3 bin rakımlı Munzur Dağı’nın eteğindeki Ovacık Kayak Merkezi’nde, geçen yıllara göre erken yağan karla birlikte sezon başladı. İlk kayağı, sporcularla birlikte yapan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Geçen senelere göre bölgemize kar erkenden yağdı. Burası Türkiye’nin en kaliteli pistlerinden bir tanesi. Kar kalitesi olarak da parmakla gösteriliyor. Sezonu sporcularımız ve öğrencilerimizle açtık, çok keyifli zamanlar geçirdik” dedi. Pist ve sporcuların kayak gösterisi de havadan görüntülendi.
28.12.2023 Ekonomi
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor Depremin etkilediği 11 ilden bu yıl 53’ü erkek 47’si kız 100 depremzede çocuk, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda 5’inci sınıfa başladı. Yeni yuvalarına hemen uyum sağlayan o öğrencileri ‘şefkat yuvası’ Darüşşafaka’da ziyaret ettik.
27.11.2023 Gündem
Türk ve KKTC vatandaşlarından oluşan 100 kişi Mısır'a ulaştı
Türk ve KKTC vatandaşlarından oluşan 100 kişi Mısır'a ulaştı Türk ve KKTC vatandaşları ile yakınlarından oluşan 100 kişilik grup Gazze’den Mısır’a geçiş yaptı.
21.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

100 Kişi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.