17 Temmuz

17 Temmuz

Son dakika 17 Temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 17 Temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 17 Temmuz haber sayfamızda...

17 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.742 17 temmuz haberi bulunmuştur.
‘Rönesans’ davası başladı
‘Rönesans’ davası başladı Hatay’da ‘Cennetten bir köşe’ sloganıyla daire satılan ve 6 Şubat depreminde 269 kişiye mezar olan 4’ü tutuklu, 1’i firari, 8 sanığın yargılandığı Rönesans Rezidans davası başladı.
19.04.2024 Gündem
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza!
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza! TFF Başkanı Büyükekşi ve yönetiminin gitmesi için imza toplamaya başlayan Süper Lig kulüpleri, olağanüstü genel kurula ağırlık verdi. Seçim için gerekli olan 135 imzayı kısa sürede tamamlayan kulüpler, henüz aday bulmazken, “Gitsin yeter” düşüncesiyle hareket ediyor.
7.04.2024 Süper Lig
Üniversite adayları dikkat! YKS başvuruları bugün son gün
Üniversite adayları dikkat! YKS başvuruları bugün son gün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na başvurular bugün 23.59'da sona erecek.
26.02.2024 Gündem
Melissa Vargas yangın merdiveninden mekana girdi
Melissa Vargas yangın merdiveninden mekana girdi Melissa Vargas, önceki gece Arnavutköy'de görüntülendi. Bir hayranı ile fotoğraf çektirdiği esnada magazin basınının kendisini çekmesi ile birlikte ne olduğunu şaşıran Vargas, daha sonra koşarak mekana gitti.
12.02.2024 Cadde
Emmy bu yıl iki kere
Emmy bu yıl iki kere Emmy ödül töreni senaristlerin ve oyuncuların grevi nedeniyle 2023’te yapılmamış ve 15 Ocak 2024’e ertelenmişti.
12.02.2024 Kültür Sanat
ÖSYM, 2024-YKS'de 'Sıkça Sorulan Sorular'ı yayımladı
ÖSYM, 2024-YKS'de 'Sıkça Sorulan Sorular'ı yayımladı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (2024-YKS) ilişkin 'Sıkça Sorulan Sorular' yayımlandı.
8.02.2024 Eğitim
Son dakika... ÖSYM duyurdu! YKS başvuruları bugün başlıyor
Son dakika... ÖSYM duyurdu! YKS başvuruları bugün başlıyor Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için başvurular bugün başlıyor.
1.02.2024 Gündem
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı Uluslararası Adalet Divanı Rusya'yı Ukrayna'nın doğusunda terörle mücadele anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesi ile suçlu buldu.
31.01.2024 Dünya
Filenin Sultanları'nın gece eğlencesi! Kameraları görünce şaşırdılar
Filenin Sultanları'nın gece eğlencesi! Kameraları görünce şaşırdılar A Milli Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz temmuz'da FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, önceki gece Bebek'te eğlenmeye gitti.
26.01.2024 Cadde
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun organize ettiği gala gecesi ile sezonun en başarılı isimlerine ödülleri takdim edildi.
13.01.2024 Motor Sporları
Gratis çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Gratis Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Gratis çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Gratis Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Kişisel ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin gitmek isteyeceği Gratis mağazalarının çalışma saatleri merak ediliyor. Genellikle her alışveriş merkezinde bulunan Gratis mağazaları ve Gratis şubeleri 2024 Gratis çalışma saatleri kaç? Gratis Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
9.01.2024 Gündem
17 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
17 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 17 Temmuz burç tarihi açısından en önemli tarihler arasında yer alıyor. Bu tarihte doğan kişilerin ise hangi burca dahil oldukları son derece dikkat çekici bir konu haline geliyor. Burçlar kişilik kazanmada destek verici özelliklere sahip oldukları için birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu yüzden 17 Temmuz hangi burç oluyor, özellikleri ve burcun yorumu konularını derledik.
9.01.2024 Astroloji
Reisi, Erdoğan ile görüşmeye geliyor
Reisi, Erdoğan ile görüşmeye geliyor İran Cumhurbaşkanı Reisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere yarın Ankara’ya geliyor. İki liderin gündeminde Gazze, Irak, Suriye, Güney Kafkasya ve Afganistan gibi bölgesel konular ve terör örgütlerine yönelik ortak mücadele olacak.
3.01.2024 Gündem
Erbil saldırısının intikamı alındı
Erbil saldırısının intikamı alındı Irak’ın Erbil kentinde Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK/KCK’lı “Renas Derik” kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
1.01.2024 Gündem
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken yeni haber bu kez Irak'ın kuzeyinden geldi. Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Cemil Akar'ın etkisiz hale getirildiği hava harekatının detayları belli oldu.
31.12.2023 Haberler
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken yeni haber bu kez Irak'ın kuzeyinden geldi. Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Cemil Akar'ın etkisiz hale getirildiği hava harekatının detayları belli oldu.
31.12.2023 Gündem
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Can Atalay kararı
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Can Atalay kararı İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) ikinci kez hak ihlali kararı verdiği Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay hakkında karar vermesi için dosyayı Yargıtay’a gönderilmesine karar verdi.
27.12.2023 Gündem
MASAK, fazla para transferi tespit etti
MASAK, fazla para transferi tespit etti Mali Suçlar Araştırma Kurulu’nun (MASAK) Seçil Erzan davasında şüphelilerin para trafiğini incelediği, kurye olduğu iddia edilen Ali, Aslı ve Atilla Yörük’ün 2022’den itibaren çok fazla para transferi yaptığı, kuvvetli para aklama şüphesi olduğu yönünde hazırlanan raporun dava dosyasına girdiği ortaya çıktı.
1.12.2023 Gündem
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) tarihi açıklandı.
20.11.2023 Eğitim
‘Samast koşullu salıvermeden çıktı’
‘Samast koşullu salıvermeden çıktı’ Hrant Dink cinayetinin azmettiricisi ve planlayıcısı tutukluyken, tetikçi Ogün Samast’ın cezaevinden çıkması kamuoyunda tartışma yarattı. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, tahliyenin Samast’ın 2022’de hak etmiş ve koşullu salıverme hükümleri çerçevesinde olduğunu açıkladı.
17.11.2023 Gündem
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih ÖSYM Başkanı Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını açıkladı.
6.11.2023 Gündem
Can Atalay dosyası Yargıtay'a gönderildi
Can Atalay dosyası Yargıtay'a gönderildi Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay'ın dosyası, AYM’nin hak ihlali kararının ardından gönderildiği İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce bir karar verilmeyerek Yargıtay'a gönderildi.
30.10.2023 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 6 yaşında evlendirme davasında karar
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 6 yaşında evlendirme davasında karar İstanbul'da 6 yaşında H.K.G.'nin evlendirilmesiyle ilgili görülen davada mahkeme kararını açıkladı.
23.10.2023 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu skandal! Yarın karar bekleniyor
Türkiye'nin konuştuğu skandal! Yarın karar bekleniyor 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel için yarın karar çıkması bekleniyor.
22.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

17 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.