2 Genç

2 Genç

Son dakika 2 genç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2 genç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2 genç haber sayfamızda...

2 Genç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.549 2 genç haberi bulunmuştur.
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı Avcılar’da gece saatlerinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayan 2 genç ağır yaralandı. Yaralılardan 21 yaşındaki Mehmet Koç hayatını kaybederken, araç içinde ıslak mendil paketlerine saklanmış uyuşturucu madde bulundu.
25.04.2024 Gündem
Küçükçekmece'de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada
Küçükçekmece'de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada Küçükçekmece'de patenli iki genç, İETT otobüsünün arkasına tutunarak hem trafiği hem de kendilerini tehlikeye düşürerek seyretti. O anlar ise bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
24.04.2024 Haberler
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.04.2024 Gündem
2 gençten acı haber! Bariyerlere çarpan motosiklet dere yatağına uçtu
2 gençten acı haber! Bariyerlere çarpan motosiklet dere yatağına uçtu Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bariyerlere çarpan motosikletin dere yatağına uçtuğu kazada 2 genç hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
13.04.2024 Gündem
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor Bayram tatili başladı ve hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu ve illeri tek tek saydı. Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 12 ile de sarı kodlu uyarı geldi. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Adıyaman'da feci kaza! 2 genç hayatını kaybetti
Adıyaman'da feci kaza! 2 genç hayatını kaybetti Adıyaman'da, hafriyat kamyonu ile çarpışan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Kamyon şoförünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
7.04.2024 Gündem
ÖZEL | Galatasaray'da Erden Timur'dan Fernando Muslera'ya sözleşme teklifi! 'Biraz bekleyin'
ÖZEL | Galatasaray'da Erden Timur'dan Fernando Muslera'ya sözleşme teklifi! 'Biraz bekleyin' Galatasaray’da yönetim yeni kontrat önerdi, Uruguaylı file bekçisi ise adres olarak sezon sonunu gösterdi. Fernando Muslera’nın sözleşme için yapılan teklife, "Bunu şimdi konuşmak istemiyorum. Biraz bekleyin" diye yanıt verdiği belirtildi.
17.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Fikret Orman'a dava var, yönetime yok!
Beşiktaş'ta Fikret Orman'a dava var, yönetime yok! Beşiktaş’ta eski Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ardından, yeni Başkan Hasan Arat da Fikret Orman’ı mahkemeye vermeye devam ediyor.
17.02.2024 Beşiktaş
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük puanları paylaştı!
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalandı.
16.02.2024 Kasımpaşa
Galatasaray'da Ankaragücü mesaisi başladı!
Galatasaray'da Ankaragücü mesaisi başladı! Süper Lig'in 26'ncı haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak Galatasaray, hazırlıklarına bugün start verdi.
16.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda çalıştı!
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda çalıştı! Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar Tüpraş Stadyumu'ndaki antrenmanla sürdürüldü.
16.02.2024 Beşiktaş
Nuri Şahin'den dev transfer operasyonu! Beşiktaş'tan 2 genç yetenek
Nuri Şahin'den dev transfer operasyonu! Beşiktaş'tan 2 genç yetenek Antalyaspor'dan ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevine geçen ve gelecek sezon Bundesliga temsilcisini çalıştıracak olan Nuri Şahin'in Beşiktaş'tan 2 genç yeteneğe kanca attığı iddia edildi.
16.02.2024 Beşiktaş
Pendikspor'da Ivo Vieira'dan Umut Nayir cevabı!
Pendikspor'da Ivo Vieira'dan Umut Nayir cevabı! Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Fatih Karagümrük deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldıkları maçı değerlendirdi. Portekizli teknik direktör, maçın ilk yarısında sakatlanan Umut Nayir'le ilgili soruyu cevapladı.
10.02.2024 Pendikspor
Otomobil şarampole yuvarlandı: 2 can kaybı
Otomobil şarampole yuvarlandı: 2 can kaybı Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarparak şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 2 genç hayatını kaybetti.
29.01.2024 Gündem
C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarını heyecanın yanında bir de isim telaşı sarıyor. Evlatlarına en güzel, en eşsiz isimleri vermek isteyen aileler derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Erkek bebek bekleyen çiftler isim seçme konusunda zorlanıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanında aileler keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri tercih ediyor. Aileler isimlerin anlamlarına dikkat ediyor. C harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Antalya'da zamanla yarış! Gidilmesi yasak olan adacıktan çağrı geldi, ekipler alarma geçti
Antalya'da zamanla yarış! Gidilmesi yasak olan adacıktan çağrı geldi, ekipler alarma geçti Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Şelalesi'nin altındaki adacıktan gelen çağrı ekipleri teyakkuz durumuna getirdi. İşte haberin ayrıntıları...
31.12.2023 Haberler
Antalya'da zamanla yarış! Gidilmesi yasak olan adacıktan çağrı geldi, ekipler alarma geçti
Antalya'da zamanla yarış! Gidilmesi yasak olan adacıktan çağrı geldi, ekipler alarma geçti Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Şelalesi'nin altındaki adacıktan gelen çağrı ekipleri teyakkuz durumuna getirdi. İşte haberin ayrıntıları...
31.12.2023 Gündem
Yer: Antalya! Yasak olan bölgeden gelen ihbar ekipleri alarma geçirdi
Yer: Antalya! Yasak olan bölgeden gelen ihbar ekipleri alarma geçirdi Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Şelalesi'nin altındaki adacıktan gelen çağrı ekipleri teyakkuz durumuna getirdi. İşte haberin ayrıntıları...
31.12.2023 Gündem
İzmir'de 2 genç kızın yaptıklarına kimse anlam veremedi
İzmir'de 2 genç kızın yaptıklarına kimse anlam veremedi İzmir'de 2 genç kızın kaldırımdaki ağacı tekmeledikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
31.12.2023 Gündem
İzmir’de 2 genç kızın kaldırımdaki ağacı tekmeledikleri anlar kamerada
İzmir’de 2 genç kızın kaldırımdaki ağacı tekmeledikleri anlar kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde 2 genç kızın kaldırımdaki ağacı tekmeledikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
31.12.2023 Haberler
Alkollü araç kullandı motosikleti görmediğini söyledi! 2 genç toprağa verildi
Alkollü araç kullandı motosikleti görmediğini söyledi! 2 genç toprağa verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, cipin motosiklete çarptığı kazada yaşamını yitiren Busenur Bostancı (18) ile Fethi Berk (23), toprağa verildi. 1.18 promil alkollü olduğu belirlenen cip sürücüsü Hüseyin Gündem ise tutuklandı.
30.12.2023 Gündem
Feci kaza! Alkollü sürücünün çarptığı motosikletteki Fethi ile Busenur hayatını kaybetti
Feci kaza! Alkollü sürücünün çarptığı motosikletteki Fethi ile Busenur hayatını kaybetti Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, köprülü kavşakta cipin çarptığı motosikletin sürücüsü Fethi Berk (23) 10 metreden alt yola düştü, arkasındaki Busenur Bostancı (18) asfalta savruldu. Kazada 2 genç de yaşamını yitirdi.
30.12.2023 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Asıl mücadele şimdi başlıyor
90+3 Ege'de Futbol | Asıl mücadele şimdi başlıyor 1. Lig’de evinde Giresunspor’u 3 golle geçen ve 2’de 2 yapan Göztepe’yi değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Göz Göz’ün, yeni teknik patronu Stanimir Stoilov’la yeniden ayağa kalktığı bir gerçek. Şimdi 3 haftalık zorlu bir fikstür onları bekliyor. Rehavete kapılmadan, Süper Lig trenine binmeleri en büyük arzumuz" dedi.
6.12.2023 Futbol
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti Kasımda art arda gelen yağışlı hava, tüm yurdu etkilemeye devam ediyor. Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege’ye bugün için fırtına uyarısı yapan Meteoroloji, hafta sonu denizin taşması sonucu 1000 evin sular altında kaldığı İzmir’de yağışların çok kuvvetli olacağını duyurdu.
28.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2 Genç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.