Ramazan başlangıcı ne zaman? 2019 Ramazan ne zaman?
Ramazan başlangıcı ne zaman? 2019 Ramazan ne zaman? Ramazan ne zaman başlıyor? 2019 yılı Ramazan'ın başlangıcına kısa bir süre kaldı. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayının ilk günü hangi güne denk gelecek? İşte Ramazan ayının başlangıcı...
5.04.2019 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
21.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, 'Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler.' dedi.
9.03.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
Halde hamsi kılçığı! Balıkçıyla toptancı karşı karşıya
Halde hamsi kılçığı! Balıkçıyla toptancı karşı karşıya Kilosu 50 TL’den balık satılamayacağını söyleyerek denize açılmayan İstanbullu balıkçılar sonunda “vira bismillah” dese de halde gerilim sürüyor...
23.09.2023 Ekonomi
Fitre 2023 Ne Kadar? Fitre Bedeli Kaç Para Oldu? Geçmiş Yıllara Ait Diyanet Fitre Miktarları
Fitre 2023 Ne Kadar? Fitre Bedeli Kaç Para Oldu? Geçmiş Yıllara Ait Diyanet Fitre Miktarları Gücü yeten Müslümanların ramazan ayı içerisinde ihtiyacı olan kişilere vermesi gereken sadakaya fitre denir. Fitre miktarı her yıl Diyanet tarafından açıklanır. Mali bir ibadet olan fitre vermenin belli başlı şartları vardır. Fitrenin kendi ailesinin dışında bakmakla yükümlü olmadığı ihtiyaç sahibi kişilere verilmektedir. Fitrenin bayramdan önce verilmesi makbuldür. Ayrıca belirlenen fitre miktarı aynı zamanda, günlük fidye miktarıdır. 2023 yılına ait fitre miktarı diyanet tarafından açıklandı. Fitre ne kadar? 2023 fitre kaç para oldu? Geçmiş yıllara ait diyanet fitre miktarları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Dini Bilgiler
ABD’de Müslüman belediye başkanı, Biden'ın Ramazan Bayramı resepsiyonuna alınmadı
ABD’de Müslüman belediye başkanı, Biden'ın Ramazan Bayramı resepsiyonuna alınmadı ABD Gizli Servisi, New Jersey eyaletine bağlı Prospect Park’ın Belediye Başkanı Muhammed Khairullah’ın ABD Başkanı Joe Biden’ın Beyaz Saray'da düzenlediği Ramazan Bayramı resepsiyonuna katılmasına izin vermedi.
2.05.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu: Tek görevim bu ülkeye huzurun, bereketin gelmesi
Kılıçdaroğlu: Tek görevim bu ülkeye huzurun, bereketin gelmesi CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tek görevim bu ülkeye huzurun gelmesi bereketin gelmesi. Bunlar parayı nereden bulacak diyorlar. Türkiye zengin, güçlü bir ülke. Yeter ki kaynaklar doğru dürüst harcansın" dedi.
24.04.2023 Gündem
Fuat Oktay: Bunlar Kandil'e diyetlerini ödüyorlar
Fuat Oktay: Bunlar Kandil'e diyetlerini ödüyorlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Kandil’e, FETÖ’ye, PKK’ya çıkan yolları döşüyorlar. Bu bir diyettir. Parayı veren düdüğü çalarmış. Kandil bunlara diyor ki, ‘Siz, bizim oylarımızla seçildiniz, haddinizi bileceksiniz, diyetinizi ödeyeceksiniz’ Bunlar da o diyeti ödüyorlar’’ dedi.
19.04.2023 Gündem
AFAD'dan kritik uyarı! 80 fayın eli kulağında
AFAD'dan kritik uyarı! 80 fayın eli kulağında TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda sunum yapan, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Türkiye’de 14 bin 500 kilometre uzunluğunda 485 diri fay bulunduğunu, her birinin 5 ve üzerinde deprem üretme potansiyeli taşıdığını söyledi.
23.03.2023 Gündem
4 üniversiteden deprem master planı! İstanbul'da riskli olmayan semt yok
4 üniversiteden deprem master planı! İstanbul'da riskli olmayan semt yok Olası Marmara depreminde İstanbul’un durumuna ilişkin endişeler sürüyor. Kentin 7 ve üzeri bir depreme nasıl bir direnç göstereceği bilinmezliğini korusa da Deprem Master Planı, kentin röntgenini gösteren en önemli çalışma olarak kabul ediliyor. Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi’nden onlarca uzmanın hazırladığı planda bulunan uyarıların çok azı hayata geçirildi.
21.03.2023 Gündem
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
Gaziantep'te 3 kardeşin öldürüldüğü muhtarlık kavgasında karar!
Gaziantep'te 3 kardeşin öldürüldüğü muhtarlık kavgasında karar! Gaziantep’te 3 kardeşin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı muhtarlık kavgasına ilişkin 12 kişi hakkında açılan davada karar duruşması yapıldı. Karar duruşmasında 3 kardeşin katil zanlılarından Cuma Oğuz'a 3 kez müebbet hapis ve Mehmet Çevik'e 1 kez müebbet hapis cezası verildi. Tutuksuz yargılanan Cemal Oğuz, Mehmet Çevik, Vural Oğuz ve Muhammed Oğuz'un ise tutuklanmasına karar verildi.
30.11.2022 Haberler
Gaziantep'te 3 kardeşin öldürüldüğü muhtarlık kavgasında karar!
Gaziantep'te 3 kardeşin öldürüldüğü muhtarlık kavgasında karar! Gaziantep’te 3 kardeşin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı muhtarlık kavgasına ilişkin 12 kişi hakkında açılan davada karar duruşması yapıldı. Karar duruşmasında 3 kardeşin katil zanlılarından Cuma Oğuz'a 3 kez müebbet hapis ve Mehmet Çevik'e 1 kez müebbet hapis cezası verildi. Tutuksuz yargılanan Cemal Oğuz, Mehmet Çevik, Vural Oğuz ve Muhammed Oğuz'un ise tutuklanmasına karar verildi.
30.11.2022 Gündem
Ndayishimiye transferinde 350 bin avro, Gevrek'in iki şirketine aktarılmış
Ndayishimiye transferinde 350 bin avro, Gevrek'in iki şirketine aktarılmış Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in dönemindeki evraklar ortaya çıktı. Youssouf Ndayishimiye'nin Başakşehir'e transferinde bir sonraki satıştan alınması gereken yüzde 20'lik payın 350 bin avro karşılığında Başakşehir'e verildiği ve bu paranın Gevrek'in iki şirketine aktarıldığı açıklandı.
28.10.2022 Basaksehir
Bengü'den yeni paylaşım: 'Kimsin?' diye sorun bana
Bengü'den yeni paylaşım: 'Kimsin?' diye sorun bana Dört yıl önce iş insanı Selim Selimoğlu ile evlenen Bengü, geçtiğimiz yıl kasım ayında oğlu Selim'i kucağına alarak ikinci kez anne olma sevincini yaşamıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı, bebeği ile çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
22.07.2022 Cadde
Çocuklarıyla İzmir'e giden Bengü'den tatil pozları
Çocuklarıyla İzmir'e giden Bengü'den tatil pozları İş insanı Selim Selimoğlu ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı Bengü, kızı Zeynep ve oğlu Selim ile birlikte tatile çıktı. Çocuklarıyla doğup büyüdüğü İzmir'e giden ünlü isim, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
6.07.2022 Cadde
Bilal Erdoğan: Türkiye şu anda okçulukta ciddi bir ivmelenme içinde
Bilal Erdoğan: Türkiye şu anda okçulukta ciddi bir ivmelenme içinde Erzincan, Sultan Melikşah Büyükler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası ve Hava Koşusuna ev sahipliği yaptı. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da ilk resmi müsabakasına Erzincan’da katılarak Sultan Melikşah Büyükler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası ve Hava Koşusu'nda okçuları yalnız bırakmadı. Bilal Erdoğan, "Türkiye şu anda okçulukta ciddi bir ivmelenme içerisine girdi" dedi.
26.06.2022 Gündem
Gelibolu Aydoğanspor'un inanılmaz öyküsü! Hem başkan hem santrafor
Gelibolu Aydoğanspor'un inanılmaz öyküsü! Hem başkan hem santrafor Gelibolu Aydoğanspor’un kurucusu halen başkan olan Mümtaz Aydoğan... Aynı zamanda takımın santrforu! Şampiyonluğu kazanıp da Süper Amatör’e çıkarken 16 gol atıp gol kralı olmuş; iyi mi! Kadrosundaki oyuncuların tamamı Gelibolu’da yaşıyor... Futbolcular fırıncı, berber, güvenlik görevlisi, inşaatçı, çayçı, garson, market çalışanı veya öğrenci... Aralarında mühendis de var bu arada...
26.06.2022 Diğer
Burcu Esmersoy yüzüğünü göstermemek için uğraştı! 'Ellerim üşüdü'
Burcu Esmersoy yüzüğünü göstermemek için uğraştı! 'Ellerim üşüdü' Bir süredir kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile aşk yaşayan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda "Çok aşığım, her an evlenebilirim” şeklindeki açıklamaları hatırlatılınca bombayı patlatmış ve yaz sonu dünyaevine gireceğini açıklamıştı. Önceki gün pijamayı andıran kıyafetiyle görüntülenen Esmersoy, yüzüğünü göstermemek çaba sarf etti.
19.05.2022 Cadde