21 Yıl

21 Yıl

Son dakika 21 yıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 21 yıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 21 yıl haber sayfamızda...

21 Yıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.915 21 yıl haberi bulunmuştur.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Erdoğan: Gazze fırsatçılarına fırsat vermeyin
Erdoğan: Gazze fırsatçılarına fırsat vermeyin İstanbul Sancaktepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanımızın Gazze hassasiyetini istismar etme peşinde koşan fırsatçıların, ahlaksız ve asılsız söylemlerine prim vermeyin." ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Edirne'nin Keşan ilçesinde “Esnaf Odaları ve İş Dünyası ile Buluşma Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, "Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz. Esnafları dolaştık işte sanayi ve ticaret odasında sizlerle sohbet ettik. Eleman bulamamaktan yoğun bir şikayet var. Eğer bir ülkede büyüme varsa istihdam artıyor ve eleman bulamama problemi varsa o ülkenin ekonomisi iyidir" dedi.
23.03.2024 Gündem
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu Bursa’da ‘Hatırını kıramadım’ dediği arkadaşı Ayhan Aydın'ın (29) sevgilisi G.K.'ye (29) şiddet uyguladığı öne sürülen eski eşi Bülent K.'nin gece kulübüne ateş açıp, burada görevli emekli polis memuru Murat Kayalı’yı (51) öldürerek 2 kişiyi de yaralayan Şükrü Karakaya (24), hakkında karar çıktı.
22.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: Milli gelir 1 trilyon 119 milyar dolara yükseldi
Bakan Bolat: Milli gelir 1 trilyon 119 milyar dolara yükseldi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 başında çok büyük bir deprem felaketi yaşandığını belirterek, "Anadolu topraklarının 800 yıldır görmediği büyük ve yıkıcı bir depremdi. Ama hiçbir zaman başımızı öne eğmedik. Ayağa kalktık. Milletimizle, toplumumuzla birlikte dayanışma içinde bütün yaraları sarmaya elhamdülillah çabalıyoruz, çalışıyoruz. Bakın dün tam 30 bin kişi deprem bölgesinde ev sahibi oldu. Bu sene sonuna kadar 200 bin kişi olacak" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: Yarınki Türkiye; daha güçlü, daha zengin, daha iddialı olacaktır
Bakan Işıkhan: Yarınki Türkiye; daha güçlü, daha zengin, daha iddialı olacaktır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir salonda düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.
9.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.
9.03.2024 Gündem
Erdoğan 'enflasyon sorununu çözeceğiz' dedi ve açıkladı: Milli gelir 1 trilyon doları geçti
Erdoğan 'enflasyon sorununu çözeceğiz' dedi ve açıkladı: Milli gelir 1 trilyon doları geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris'te bir otelde düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması'nda konuştu. Enflasyon sorununun çözüleceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir" dedi.
3.03.2024 Gündem
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nde 21 yıl önce asayiş biriminde görev yaparken ortadan kaybolan Ferhat Özdinç’in dosyası raflardan indirilip, özel ekip kuruldu.
28.02.2024 Gündem
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı İzmir'de iş adamları ile buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çocukluğunun ve gençliğinin İzmir’de geçtiğini ve şehirde 40 yıldır hiçbir şeyin değişmediğinibelirterek, değişime ihtiyaç olduğunu söyledi.
23.02.2024 Gündem
34 kişiye mezar olan Osman Ağan Apartmanı davasında müteahhitin cezası belli oldu
34 kişiye mezar olan Osman Ağan Apartmanı davasında müteahhitin cezası belli oldu Şanlıurfa'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 34 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı Osman Ağan Apartmanı davasında müteahhit Müslüm Demirer, 18 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Böylece Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalara ilişkin davalarda ilk kez ceza, verilmiş oldu.
22.02.2024 Gündem
Breivik tecritte kalacak
Breivik tecritte kalacak Norveç’te 2011 yılında 77 kişiyi katleden ve 21 yıl hapis cezasına çarptırılan aşırı sağcı terörist Anders Behring Breivik, hapishanedeki tecridine son verilmesi için devlete karşı açtığı davayı kaybetti.
16.02.2024 Dünya
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşti. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "ABD ile yürüttüğümüz F-16 talebimimizin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz." dedi. Netanyahu'nun Refah saldırısına tepki gösteren Erdoğan, "Her gün yeni bir kırmızı çizgiyi aşıyor." ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz Kahramanmaraş'ta 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Hatay'daki sözlerine ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Hatay'da söylediğimiz hükümet ve yerel yönetimlerin işbirliğine işaret ettiğimiz ifadelerin üzerinde tepiniyor. Yıllardır şu hakikati sürekli dikkate getiriyoruz. Hükümet olarak biz tüm belediyelere bütçeden almaları gereken payı eksiksiz gönderdik." ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Haberler
Erdoğan'dan Hatay'daki sözleriyle ilgili açıklama: Ayrımcılık yapmadık, yapmayız
Erdoğan'dan Hatay'daki sözleriyle ilgili açıklama: Ayrımcılık yapmadık, yapmayız Kahramanmaraş'ta 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Hatay'daki sözlerine ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Hatay'da söylediğimiz hükümet ve yerel yönetimlerin işbirliğine işaret ettiğimiz ifadelerin üzerinde tepiniyor. Yıllardır şu hakikati sürekli dikkate getiriyoruz. Hükümet olarak biz tüm belediyelere bütçeden almaları gereken payı eksiksiz gönderdik." ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Gündem
'Teknopark firmalarına sağladığımız vergi muafiyeti 184 milyar liraya ulaştı'
'Teknopark firmalarına sağladığımız vergi muafiyeti 184 milyar liraya ulaştı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, YTÜ Yıldız Teknopark Maslak yerleşkesi açılış programına katıldı. Teknopark firmalarına yapılan vergi muafiyetlerinin 184 milyar liraya ulaştığını belirten Bakan Kacır, “182 girişime toplam 590 milyon lira yatırım yapılarak bir kaldıraç etkisi oluşturduk. Böylelikle bu girişimler toplam 23,1 milyar lira sermaye kaynağına erişti” dedi.
6.02.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığı bütçesinin yüzde 60'ı ihracat desteklerine ödeniyor. 2024 bütçemizde de ihracat desteklerini yüzde 110 oranında artırarak inşallah siz değerli ihracatçılara sunacağız" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu! Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Melis Sezen, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla konuşuldu.
31.01.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin seçim beyannamesini açıkladı. 8 bölümden oluşan beyannamede dikkat çeken detaylar yer alıyor.
30.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin seçim beyannamesini açıkladı. 8 bölümden oluşan beyannamede dikkat çeken detaylar yer alıyor.
30.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin seçim beyannamesini açıkladı. 8 bölümden oluşan beyannamede dikkat çeken detaylar yer alıyor.
30.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

21 Yıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.