26 Şubat

26 Şubat

Son dakika 26 Şubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 26 Şubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 26 Şubat haber sayfamızda...

26 Şubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.593 26 şubat haberi bulunmuştur.
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
Dolar, borsa ve gram altın için yeni tahmin! Ekonomist Baydar yıl sonu beklentisini açıkladı
Dolar, borsa ve gram altın için yeni tahmin! Ekonomist Baydar yıl sonu beklentisini açıkladı Bu hafta altın, döviz ve borsa için oldukça hareketli geçti. Gram altın fiyatı rekor kırarken, dolar/TL 32’nin altını gördü. Borsada ise haftanın son işlem gününde önemli yükselişler dikkat çekti. Ekonomist Hikmet Baydar, altın ve dolar için rakam verdi ve yıl sonu beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Hakemlerin penaltı itirafı! 'Bunu neden yaptığımı ben de sorguluyorum'
Hakemlerin penaltı itirafı! 'Bunu neden yaptığımı ben de sorguluyorum' TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın değerlendirme toplantısı dışarı sızdı. Galatasaray’ın 2-1 kazandığı Antalya maçındaki penaltı için VAR hakemi Yankaya ve hakem Bitigen, MHK Başkanı İbanoğlu’nun da yer aldığı buluşmada, “Pozisyon penaltı değildi” itirafında bulundu.
26.03.2024 Süper Lig
ÖSYM'den YKS başvuruları için açıklama geldi
ÖSYM'den YKS başvuruları için açıklama geldi ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için 2'nci geç başvuru alınacağını duyurarak, bilgi güncellemesi yaptı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde İstanbul’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 34 kilometre raylı sistem hattını hizmete sunduklarını belirterek, “İstanbul’da bu yıl 4 ayrı hattı hizmete aldık ve bu hatlarımız birkaç haftada toplamda 900 binin üzerinde İstanbullu vatandaşımız tarafından kullanıldı. Şu ana kadar İstanbul’da 147,7 kilometre uzunluğunda 7 raylı sistem hattını bakanlık olarak biz hizmete sunduk. Bakanlığımız tarafından yapılan metro sistemleri sayesinde İstanbulluları trafik çilesinden kurtarıyoruz” dedi.
24.03.2024 Ekonomi
YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylara geç başvuru hakkı tanındı
YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylara geç başvuru hakkı tanındı YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylar için 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında ikinci geç başvuru hakkı tanındığını duyurdu.
23.03.2024 Gündem
Sular çekildi, ortaya çıktı: Anılarımız orada kaldı
Sular çekildi, ortaya çıktı: Anılarımız orada kaldı Artvin'de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, Türkiye'nin gövde yüksekliğiyle en yüksek barajı Yusufeli'de suyun yaklaşık 30 metre çekilmesiyle daha önce su altında kalan Çevreli ve Çeltikdüzü köyündeki ev, okul ile yollar da gün yüzüne çıktı. Eski yerleşim alanlarını yakından görmek için köylerine gelen halk, su altında kalan bölgedeki günlerini hatırladı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı’nı hizmete alarak Çekmeköy’e ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdiklerini söyledi. Uraloğlu, “Kavşağımız ile yıllık toplam 44 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 403 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Projemiz ile ayrıca olası bir İstanbul depreminde bölgenin tahliyesine büyük katkı sağlayacak ve trafik tıkanıklığından dolayı oluşacak olumsuz durumların önüne de şimdiden geçmiş olduk” dedi.
17.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı’nı hizmete alarak Çekmeköy’e ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdiklerini söyledi. Uraloğlu, “Kavşağımız ile yıllık toplam 44 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 403 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Projemiz ile ayrıca olası bir İstanbul depreminde bölgenin tahliyesine büyük katkı sağlayacak ve trafik tıkanıklığından dolayı oluşacak olumsuz durumların önüne de şimdiden geçmiş olduk” dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Nermin Bezmen'in duygulandıran Tolga Savacı anısı! 'O ara kameraya yakalanmışız'
Nermin Bezmen'in duygulandıran Tolga Savacı anısı! 'O ara kameraya yakalanmışız' Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te evlilikle taçlandırmıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, 26 Şubat'ta yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Tarifsiz bir acı yaşayan Bezmen, duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.
16.03.2024 Cadde
Yusufeli Viyadüğü tamamlandı
Yusufeli Viyadüğü tamamlandı Artvin'de Çoruh Nehri'ne inşa edilen, Türkiye'nin en yüksek barajı olan ve suya gömülen eski yerleşim yerinde yapılan Yusufeli Viyadüğü tamamlandı. 685 metre uzunluğundaki viyadüğün 20 gün içerisinde kullanıma açılmasını planladıklarını dile getiren AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, “Yusufeli, boğaz köprüsüne kavuşuyor desek yeridir. Son dönemlerde burada inşaat faaliyetleri çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa süre içerisinde ciddi bir mesafe alınmış. Yaklaşık 20-25 gün içerisinde burası hizmete sunulacak noktaya gelmiş bulunuyor” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Bej Kitap raporu, ABD'de ekonomik faaliyetlerde ocak başından şubat sonuna kadarki dönemde bir artış yaşandığını ortaya koydu.
7.03.2024 Uzmanpara
İstanbul Havalimanı yine Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa’nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, EUROCONTROL tarafından hazırlanan 26 Şubat-3 Mart tarihli günlük uçuş raporunda günlük ortalama bin 321 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
6.03.2024 Ekonomi
Sirkeci - Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattına büyük ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı
Sirkeci - Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattına büyük ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, 26 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’nın bir haftada 80 bin 446 kişi tarafından kullanıldığını belirterek, “11 yıl sonra hizmete alınan Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattını İstanbullu vatandaşlarımız çok sevdi. Her gün 11 bin 500’e yakın vatandaşımız bu hattı kullandı” dedi.
6.03.2024 Ekonomi
Macron NATO'da yine kriz çıkardı: Almanya ve Fransa arasında 'korkak' kavgası!
Macron NATO'da yine kriz çıkardı: Almanya ve Fransa arasında 'korkak' kavgası! Almanya Savunma Bakanı Pistorius, Fransa lideri Macron'un Ukrayna'yı destekleme konusunda 'korkak olmama' çağrısına tepki gösterdi.
6.03.2024 Dünya
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın toplantısında açıklamada "Radikal İsrailli siyasetçilerin Müslümanların Harem-i Şerif'e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır." dedi.
5.03.2024 Gündem
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa'nın yakın gelecekte Ukrayna'ya askeri personel göndermeyi düşünmediğini söyledi.
4.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
ÖSYM duyurdu! YKS geç başvurular yarın başlıyor
ÖSYM duyurdu! YKS geç başvurular yarın başlıyor Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na geç başvurular, 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
4.03.2024 Eğitim
Geç Başvuru Günlerini kaçırmayın
Geç Başvuru Günlerini kaçırmayın Türkiye genelinde 8-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) başvurular, 26 Şubat’ta sona ermişti. Ancak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başvuruları kaçıran adaylar için ikinci bir şans sunuyor.
4.03.2024 Eğitim
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak İstanbul'da yaşayan Ufuk Öntürk, 2016'da kalp krizi geçirdi. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Öntürk, 2018'de dünya turuna çıktı. İlk olarak Tayland'a giden Ufuk Öntürk, daha sonra Kamboçya'ya geçti. Kamboçya'ya yerleşen Öntürk'ten gelen son haber ise aileyi yıktı.
2.03.2024 Haberler
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak İstanbul'da yaşayan Ufuk Öntürk, 2016'da kalp krizi geçirdi. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Öntürk, 2018'de dünya turuna çıktı. İlk olarak Tayland'a giden Ufuk Öntürk, daha sonra Kamboçya'ya geçti. Kamboçya'ya yerleşen Öntürk'ten gelen son haber ise aileyi yıktı.
2.03.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
29.02.2024 Haberler
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

26 Şubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.