28 Şubat

28 Şubat

Son dakika 28 Şubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 28 Şubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 28 Şubat haber sayfamızda...

28 Şubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.103 28 şubat haberi bulunmuştur.
Markete giren ailenin motosikletini çaldı! Şoke eden savunma
Markete giren ailenin motosikletini çaldı! Şoke eden savunma Adana’da eşiyle markette alışveriş yapan Adil Kahraman'ın motosikletiyle birkaç saat sonra Arzu I.'ya ait motosikletini çalan Murat B. (33), yakalandı. İfadesinde, "Yürürken, marketin önündeki motosikleti görünce çok beğendim. O anda çalmaya karar verdim. 500 lira karşılığında da sattım" diyen Murat B., tutuklandı.
26.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı verildi.
22.03.2024 Gündem
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri!
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri! Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimiyle istenmeyen olaylar yaşandı. Trabzon yerel basınının olaylarla ilgili başlıkları dikkat çekti.
18.03.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken Mert Demir hamlesi!
Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken Mert Demir hamlesi! Aşk yaşadıkları yönünde haberlerle gündem olan Sereney Sarıkaya (31) ile Mert Demir (30), bu konudaki ısrarlı sorulara rağmen net bir açıklama yapmamayı tercih ediyor. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Sarıkaya, sosyal medyada söz konusu iddiaları güçlendiren bir hamlede bulundu.
12.03.2024 Cadde
Modanın kalbi
Modanın kalbi Her yıl moda tasarımcılarını sektörle ve moda tutkunlarıyla buluşturan İzmir Fashion Week, bu yıl da podyumda birbirinden cesur ve şık defilelere imza attı.
9.03.2024 Ege
‘Aile kurumuna savaş ilan ettiler’
‘Aile kurumuna savaş ilan ettiler’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sadece 8 Mart değil yılın kalan 364 günü de esasen kadınların günüdür. Aile kavramına alerjisi olan bir kesim var. Bunlar batılılaşma iddiasıyla aile mefhumuna karşı adeta savaş ilan etmiş durumdalar” dedi.
9.03.2024 Gündem
Fransa, kürtaj hakkını anayasal güvence altına alan ilk ülke oldu
Fransa, kürtaj hakkını anayasal güvence altına alan ilk ülke oldu Fransa, eski Yugoslavya'nın 1974 anayasasında yer almasından bu yana kürtaj hakkının anayasal olarak güvence altına alındığı ilk ülke oldu.
5.03.2024 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump’ın Colorado eyaletinde yarın yapılacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılabileceğine hükmetti.
4.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
KPSS 2024/5 SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM Sağlık Bakanlığı KPSS 2024/5 yerleştirme sonucu sorgulama ekranı
KPSS 2024/5 SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM Sağlık Bakanlığı KPSS 2024/5 yerleştirme sonucu sorgulama ekranı KPSS-2024/5:Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli alımı yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 21-28 Şubat tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2024/5:Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli personel alımının ardından gözler yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrilmişti. Beklenen açıklama az önce ÖSYM'den geldi. KPSS-2024/5:Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları adayların erişimine açıldı.
4.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var! 'Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.' dedi.
3.03.2024 Gündem
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Ayrıca mahkemede yalancı şahitlik yapanlar olduğuna inanılıyor, kanıtlar çelişiyordu. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Ivan Cantu suçsuz yere mi idam edilmişti? Son sözleri bakın ne oldu.
3.03.2024 Yaşam
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması! 'İnşallah parlamentomuzda bu uzlaşma sağlanır'
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması! 'İnşallah parlamentomuzda bu uzlaşma sağlanır' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın proje tanıtım toplantısına katıldı.
2.03.2024 Gündem
7 yaşındaki Yiğit Efe'ye çarpıp kaçmıştı! Motosiklet sürücüsü yakalandı
7 yaşındaki Yiğit Efe'ye çarpıp kaçmıştı! Motosiklet sürücüsü yakalandı Isparta'da, bisikletiyle ekmek almaya giden 7 yaşındaki Yiğit Efe Sezer'e çarpıp kaçan motosikletin sürücüsü yakalandı.
1.03.2024 Gündem
BUGÜNKÜ ÇEYREK ALTIN VE 10 BİLEZİK KAZANAN GELİNLER BELLİ OLDU 📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, HANGİ GELİN GİTTİ? 👰🏻 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği hangi gelin taktı?
BUGÜNKÜ ÇEYREK ALTIN VE 10 BİLEZİK KAZANAN GELİNLER BELLİ OLDU 📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, HANGİ GELİN GİTTİ? 👰🏻 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği hangi gelin taktı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın 5. gününde de tüm heyecanıyla devam ediyor. 4 Gelin, 4 kayınvalidenin birbiriyle mücadele ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün kim elendi, kim 1. olup çeyrek altını ve 10 bileziği kazandı? Peki 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç: Türkiye'nin aşamayacağı hiçbir zorluk yok
Bakan Tunç: Türkiye'nin aşamayacağı hiçbir zorluk yok Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nda STK temsilcileri ile bir araya geldi
1.03.2024 Gündem
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ şebekesine yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı. Operasyonda sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi ile ilgili detaylar ise şoke etti
1.03.2024 Haberler
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ şebekesine yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı. Operasyonda sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi ile ilgili detaylar ise şoke etti
1.03.2024 Gündem
Çanakkale'de 43 saattir transit gemi geçişleri kapalı
Çanakkale'de 43 saattir transit gemi geçişleri kapalı Çanakkale Boğazı etkili olan sis nedeniyle 43 saattir çift yönlü transit gemi geçişlerine kapalı. Boğaz hattındaki feribot seferlerinde ise bir aksama yaşanmadığı bildirildi.
1.03.2024 Gündem
Çin'de yeni konut fiyatları artış gösterdi
Çin'de yeni konut fiyatları artış gösterdi Çin'de yeni konut fiyatları şubat ayında bir önceki aya göre biraz daha yavaş bir artış gösterdi.
1.03.2024 Uzmanpara
‘Darbe hayalinin sonu 15 Temmuz gibi olur’
‘Darbe hayalinin sonu 15 Temmuz gibi olur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın mitinginde “Hayalinizde 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat gibi bir darbe veya cunta girişimi varsa karşılaşacakları gerçek en hafif benzetmesiyle söyleyeyim, 15 Temmuz olacaktır” dedi.
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

28 Şubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.