Osman Şenher

Osman Şenher

Son dakika Osman Şenher haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Osman Şenher gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Osman Şenher haber sayfamızda...

Osman Şenher

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 433 osman şenher haberi bulunmuştur.
Osman Şenher'den Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Takımına hiçbir katkısı yok!
Osman Şenher'den Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Takımına hiçbir katkısı yok! Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız döndü. Milliyet'in usta kalemlerinden Osman Şenher, Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi.
18.03.2024 Galatasaray
Osman Şenher sert çıktı: Ayıp ve günah! Lanet olsun şampiyonluğa
Osman Şenher sert çıktı: Ayıp ve günah! Lanet olsun şampiyonluğa Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz gün sert açıklamalar yapmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, iki başkanın sözlerini eleştirdi. İşte 'G.Saray ve F.Bahçe Cumhuriyetin bekçisidir' başlıklı yazı...
15.03.2024 Galatasaray
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı Süper Lig'de zirvenin merakla beklediği mücadelede Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 6-2'i mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Müsabaka sonrası spor yazarları sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına alırken öne çıkan isimler Kerem Demirbay ve Icardi oldu.
9.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru: Büyük hayal kırıklığı!
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru: Büyük hayal kırıklığı! Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yenerek liderlik koltuğunu muhafaza etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum Süper Lig'de gözler Beşiktaş'la Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbiye çevrilmiş durumda. Maç için heyecan giderek artarken futbol dünyasının önemli isimleri derbiyi Skorer'e değerlendirdi. Ömer Üründül'ün derbiyle ilgili yorumları dikkat çekti. İşte detaylar...
3.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy gerçekleri! 'Sezon başında kiralık gönderilecekti'
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy gerçekleri! 'Sezon başında kiralık gönderilecekti' Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş'ta gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.
1.03.2024 Beşiktaş
VakıfBank'ta Ayça Aykaç, acı haberi Imoco maçı öncesi öğrendi
VakıfBank'ta Ayça Aykaç, acı haberi Imoco maçı öncesi öğrendi VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup oldu ve organizasyona veda etti. Ayça Aykaç maç öncesinde aldığı acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
1.03.2024 Voleybol
SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Kasaya 10 milyon euro girecek
SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Kasaya 10 milyon euro girecek Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'la nefes kesen zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'ye güzel haber geldi. Son dönemde oyuncu satışıyla önemli gelir elde eden sarı-lacivertli kulübün, yıldız futbolculardan kasasına 10 milyon euro koyacağı öğrenildi.
1.03.2024 Fenerbahçe
Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara ağır sözler: Pasaportlarını iptal ederim
Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara ağır sözler: Pasaportlarını iptal ederim Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta konuk ettiği rakibine 2-0 mağlup oldu ve organizasyona veda etti. Nihat Kahveci, karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın iki futbolcusuna yüklendi.
1.03.2024 Galatasaray
Bülent Uygun'dan ilginç öneri: Yerli oyuncu sayılsınlar
Bülent Uygun'dan ilginç öneri: Yerli oyuncu sayılsınlar Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fanatik'e konuştu. Deneyimli teknik adamdan dikkat çeken öneri geldi.
1.03.2024 Sivasspor
Trabzonspor'a Onuachu'dan kötü haber! İşte geri dönüş tarihi
Trabzonspor'a Onuachu'dan kötü haber! İşte geri dönüş tarihi Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanan Paul Onuachu, bir ay sahalardan uzak kalacak.
1.03.2024 Trabzonspor
Ergin Ataman'dan tarihi galibiyet! Yunanistan'da büyük övgü
Ergin Ataman'dan tarihi galibiyet! Yunanistan'da büyük övgü EuroLeague'de Panathinaikos, deplasmanda Real Madrid'i 86-97 mağlup etti ve 11 yıl sonra Real Madrid deplasmanında galibiyet aldı. Yunan basını tecrübeli başantrenöre övgüler yağdırdı.
NBA'de Alperen Şengün çılgına döndü! Oyundan ihraç edildi
NBA'de Alperen Şengün çılgına döndü! Oyundan ihraç edildi NBA’de heyecan devam ederken Phoenix Suns ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Mücadelede hakem kararlarına çok sinirlenen Alperen Şengün oyuncan ihraç edildi.
1.03.2024 NBA
Maçın ardından trafikte tartışma! Kerem Aktürkoğlu'na: Sen Milli Takım oyuncususun
Maçın ardından trafikte tartışma! Kerem Aktürkoğlu'na: Sen Milli Takım oyuncususun Galatasaray, Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Fatih Karagümrük'e yenilere kupaya veda etti. Sarı-kırmızılı ekibin yıldızı Kerem Aktürkoğlu maçın ardından evine giderken trafikta bir tartışmaya karıştı. İşte detaylar...
1.03.2024 Galatasaray
Edin Dzeko'dan Montella'ya sürpriz Serdar Dursun önerisi! 'Pişman olmazsın'
Edin Dzeko'dan Montella'ya sürpriz Serdar Dursun önerisi! 'Pişman olmazsın' Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Edin Dzeko, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’yla görüşme gerçekleştirdi ve Serdar Dursun için özel bir teklifte bulundu. İşte detaylar...
1.03.2024 Fenerbahçe
Osman Şenher, Galatasaraylı yıldızı yerden yere vurdu: Koca bir sıfır!
Osman Şenher, Galatasaraylı yıldızı yerden yere vurdu: Koca bir sıfır! Galatasaray, Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, karşılaşmayı değerlendirdi.
1.03.2024 Galatasaray
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı'
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı' Geçtiğimiz günlerde Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in sosyal medya hesabından yaptığı yemek paylaşımı, ülkede tartışma yarattı. Nedeni çiğ tavuk ve soğanı aynı tahtada kesmesiydi. Peki ortalığı karıştıran bu olayın ardında nasıl bir gerçek yatıyor? İşin uzmanına sorduk.
1.03.2024 Genel Sağlık
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik'
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik' Sahte doktordan sahte öğretmene birçok meslek grubunun suistimal edildiğini gördük. Ancak astronotun sahtesini hiçbirimiz duymamıştık, ta ki Serkan Anılır'ın hikâyesini öğrenene kadar. Tüm dünyayı, en başta da Japonları 'İlk Türk astronotum' diyerek kandıran Serkan Anılır gerçeklerin ortaya çıkmasıyla sırra kadem bastı.
1.03.2024 Yaşam
Ömer Üründül Galatasaraylı yıldıza hayran kaldı: Çok iyi bir atlet
Ömer Üründül Galatasaraylı yıldıza hayran kaldı: Çok iyi bir atlet Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor 2-1 yenmeyi başardı ve şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Yazarlar maçın ardından sarı-kırmızılı ekibi ve oynanan futbolu değerlendirdi.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında
Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off turunda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Sparta Prag'da forma giyen Preciado'nun Galatasaray'ın radarına girdiğini açıkladı.
23.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Büyük müjde! Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti
SON DAKİKA | Büyük müjde! Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti Almanya Bundesliga 2'de Nürnberg formasıyla müthiş bir performans sergileyen Can Uzun ile ilgili ortaya önemli bir iddia atıldı.
23.02.2024 Milli Takım
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti!
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti! Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Avrupa basını Sparta Prag-Galatasaray maçına geniş yer verdi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Sparta Prag'ın Galatasaray ve Icardi paylaşımları taraftarı kızdırdı!
Sparta Prag'ın Galatasaray ve Icardi paylaşımları taraftarı kızdırdı! UEFA Avrupa Ligi'de Galatasaray, Sparta Prag'a mağlup oldu. Mücadele sonrasında Çek kulübü sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulundu.
23.02.2024 Galatasaray
Osman Şenher'den Prag sonrası Galatasaray eleştirisi: İçime sindiremiyorum
Osman Şenher'den Prag sonrası Galatasaray eleştirisi: İçime sindiremiyorum UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Sparta Prag'a 3-2 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken yapılan hataları mercek altına aldı.
23.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto! Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan maç esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.
19.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Osman Şenher ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.