30 Eylül

30 Eylül

Son dakika 30 eylül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 eylül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 eylül haber sayfamızda...

30 Eylül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.512 30 eylül haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti iktidarının istikrarlı yönetimleri sayesinde Türkiye’nin avantajlı coğrafi konumu ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 22 yıla 100 yıllık işler sığdırdıklarını belirterek, “Trabzon’un ulaşım ve iletişim altyapısına 147 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Trabzon’a gelen yabancı turist sayısındaki artışta ulaşım ağının gelişmesi ve havayolu ulaşımındaki gelişimin de payı büyük.” dedi.
2.05.2024 Ekonomi
AB’den gençlere ücretsiz tren bileti
AB’den gençlere ücretsiz tren bileti  Avrupa Birliği Komisyonu “DiscoverEU” (AB’yi Keşfet) programı kapsamında 18 yaşını bitiren gençlere 10 binlerce tren bileti hediye edileceğini duyurdu.
18.04.2024 Eğitim
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran'da başlayacağını belirterek, "Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon'dan direkt uçuşla hem Cidde'ye hem de Riyad'a seyahat mümkün olacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak" dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlanırken iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.
16.03.2024 Haberler
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlanırken iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.
16.03.2024 Gündem
AJet'ten ucuz bilet kampanyası
AJet'ten ucuz bilet kampanyası AJet, 15-17 Mart 2023 tarihlerinde alınan yurt içi biletlerle 31 Mart - 30 Eylül 2024 tarihleri arasındaki seyahatlerde bilet fiyatlarını 299 liradan başlatma kararı aldı.
15.03.2024 Ekonomi
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı Çin, Amerikan Temsilciler Meclisi'nin, TikTok'un ABD'de yasaklanmasının önünü açan tasarıyı onaylamasına tepki gösterdi. Pekin yönetimi, Amerikan Kongresi'ni "haydut mantığıyla" hareket etmekle suçladı.
14.03.2024 Dünya
IMF Başkanı Georgieva görevini uzatmak istiyor
IMF Başkanı Georgieva görevini uzatmak istiyor Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, ikinci bir dönem için üye ülkelerin desteğini almaya hazır olduğunu söyledi.
8.03.2024 Uzmanpara
‘Kırmızı Kitap’ta güncelleme
‘Kırmızı Kitap’ta güncelleme Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, ‘Kırmızı Kitap’ olarak adlandırılan Milli Güvenlik Siyaseti Belgesi’nde güncelleme yapılması için çalışma yürütüyor.
4.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor Devletin "gizli anayasası" olarak nitelendirilen ve kamuoyunda "Kırmızı Kitap" olarak adlandırılan Milli Güvenlik Siyaseti Belgesinin güncellenmesine yönelik çalışma başlatıldı.
29.02.2024 Haberler
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor Devletin "gizli anayasası" olarak nitelendirilen ve kamuoyunda "Kırmızı Kitap" olarak adlandırılan Milli Güvenlik Siyaseti Belgesinin güncellenmesine yönelik çalışma başlatıldı.
29.02.2024 Gündem
Bayer temettü miktarını azaltmayı planlıyor
Bayer temettü miktarını azaltmayı planlıyor Bayer AG, Alman şirketi Roundup herbisitiyle ilgili dava dalgası da dahil olmak üzere çok sayıda krizden kurtulmaya çalışırken borçlarını ödemek amacıyla temettü payını %95 oranında azaltmayı planlıyor.
20.02.2024 Uzmanpara
Galatasaray - Sparta Prag maçına uğursuz hakem! Avrupa'da galibiyet yok
Galatasaray - Sparta Prag maçına uğursuz hakem! Avrupa'da galibiyet yok Galatasaray’ın Sparta Prag ile yarın akşam oynayacağı Avrupa Ligi maçının hakemi Alejandro Hernandez oldu. İspanyol hakemin Türk takımlarına uğursuz geldiği ortaya çıktı.
14.02.2024 Galatasaray
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı Türkiye’nin ABD’den 40 F-16 Blok 70 savaş uçağı, 79 modernizasyon kiti, 1353 hava-hava füzesi ve çok sayıda mühimmatın alımı için gereken Kongre onayı süreci tamamlandı. Alımların yanı sıra Türkiye’nin F-16 filosunun önemli bölümü gelecek 5-6 yıl içinde Blok 70 olarak ifade edilen Viper seviyesine çıkartılacak.
12.02.2024 Gündem
Kalkınma Yolu Projesi için kritik görüşme
Kalkınma Yolu Projesi için kritik görüşme Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes es-Sadavi’yi ağırlayacak, görüşmede Kalkınma Yolu projesi masaya yatırılacak.
1.02.2024 Ekonomi
En kritik davaların hakimiydi: Basit bir kaza mı, suikast girişimi mi?
En kritik davaların hakimiydi: Basit bir kaza mı, suikast girişimi mi? Başakşehir'de 4 ay önce kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek bir ağaca çarpması sonucu ağır yaralanan İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan'ın trafik kazasına ilişkin soruşturmaya takipsizlik kararı verildi. Kamuoyunun yakından takip ettiği FETÖ davaları olmak üzere pek çok terör davasında görev alan Horasan, aldığı tehditlere yönelik hiçbir çalışma yapılmadığı, araca kaza öncesinde müdahale olup olmadığı ve takip eden bir araç olup olmadığının araştırılmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararının kaldırılması için itirazda bulundu. 
30.01.2024 Gündem
‘Talep Kongre’ye gönderilmeli’
‘Talep Kongre’ye gönderilmeli’ Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Başkanı Joe Biden’in Türkiye’ye F-16 satışına onay verilmesi için Kongre’ye tavsiye mektubu yazmasını “olumlu bir adım” olarak nitelendirirken, “Asıl yapılması gereken Kongre’ye bununla ilgili talebin gönderilmesi ve resmi sürecin Kongre üzerinden başlatılmasıdır” ifadesini kullandılar.
26.01.2024 Dünya
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
26.01.2024 Gündem
Türk Telekom çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Türk Telekom Müdürlükleri kaça kadar açık?
Türk Telekom çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Türk Telekom Müdürlükleri kaça kadar açık? Türk Telekom üzerinden mobil, evde internet, ev telefonu, cihazlar kullananlar, Türk Telekom müdürlüklerine gitmek istiyor. Çalışma saatlerine göre kendini ayarlayacak olan vatandaşlar, Türk Telekom çalışma saatlerini araştırıyor. Peki Türk Telekom Müdürlükleri kaça kadar açık?
9.01.2024 Gündem
30 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
30 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji her dönemde insanların ilgi odağı olmayı başarmıştır. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar konusu dün olduğu günümüzde de insanları cezbetmektedir. İşte sizler için keyifle okuyacağınız 30 Eylül hangi burç, özellikleri ve daha fazlasını derledik.
8.01.2024 Astroloji
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya kıtasında yer alan Kırgızistan Cumhuriyeti, 7 bağımsız Türk devletinden biridir. Ülke, 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. Kırgızistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Eşini ağır yaralayan sanığın 7,5 yıla inen cezasına bakanlık avukatından itiraz
Eşini ağır yaralayan sanığın 7,5 yıla inen cezasına bakanlık avukatından itiraz Kayseri’de, boşanma aşamasındaki eşi Sinem Karadeniz'i (26) sokak ortasında bıçaklayıp ağır yaraladığı gerekçesiyle 15 yıl hapse çarptırılan Ali Karadeniz’e (30), istinafın cezayı yüksek bulmasının ardından yeniden yargılandığı davada 'haksız tahrik' indirimi uygulanıp verilen 11 yıl 3 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Cezası İndirimler uygulanarak bu kez 7,5 yıla düşürüldü. Karara, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı itiraz etti.
27.12.2023 Gündem
Yer: Yemen! Çöpten yemek toplarken yaşamını yitirdi, konteynerin altında kaldı
Yer: Yemen! Çöpten yemek toplarken yaşamını yitirdi, konteynerin altında kaldı Yemen’de küçük bir kız çocuğu çöp konteynerinden yemek toplamak isterken yaşamını yitirdi. Korkunç görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
27.12.2023 Dünya
Çöpten yemek toplarken yaşamını yitirdi! Konteynerin altında kaldı, korkunç görüntü
Çöpten yemek toplarken yaşamını yitirdi! Konteynerin altında kaldı, korkunç görüntü Yemen’de küçük bir kız çocuğu çöp konteynerinden yemek toplamak isterken yaşamını yitirdi. Korkunç görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
27.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

30 Eylül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.