7 Haziran

7 Haziran

Son dakika 7 Haziran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 Haziran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 Haziran haber sayfamızda...

7 Haziran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.798 7 haziran haberi bulunmuştur.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı İlk ve ortaöğretim kurumlarında, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili sona erdi.
15.04.2024 Eğitim
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek TCG Kınalıada korveti, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü ve Ertuğrul Fırkateyni'nin Japonya seyrinin 134'üncü yıl dönümü dolayısıyla Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeyi ziyaret ederek, 24 limana demir atacak.
8.04.2024 Gündem
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti...
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti... DEM Parti'nin yaptığı itirazı Yüksek Seçim Kurulu kabul etti. Van'da mazbata Abdullah Zeydan'a verilecek.
3.04.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor  Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.
25.03.2024 Emlak
İYİ Partili iyi insanlar ittifakımızda
İYİ Partili iyi insanlar ittifakımızda CHP Genel Başkanı Özel, “Ötekileştirenlere inat kucaklaştırıyoruz. Ülkücü kardeşlerimiz bu ittifakın içinde var. İYİ Partili güzel insanlar var. Haramdan korkan muhafazakar demokratlar var” dedi.
21.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
Özgür Özel Antalya'da konuştu! 'Antalya'da bir ilk olacak'
Özgür Özel Antalya'da konuştu! 'Antalya'da bir ilk olacak' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimleri öncesi Antalya'nın Kepez ilçesindeki miting alanında vatandaşlara hitap etti. 15 gün sonra seçimler için sandık başında olunacağını belirten Özel, çok çalışılacak 2 haftalık zamanın kaldığını söyledi. 15 gün sonra Antalya'da bir tarih yazılacağını belirten Özel, "Partimizi ve adayımız Muhittin Böcek'i bir kez daha zaferle buluşturacağız. Antalya'da iki defa üst üste aynı adayın kazandığı seçim hiç olmadı. Bir ilk olacak" dedi.
16.03.2024 Gündem
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda miting düzenledi.
9.03.2024 Gündem
23.Serpentine Galeri Pavilyonu
23.Serpentine Galeri Pavilyonu 5 Haziran 2024 tarihinde Londra‘nın Kensington Bahçeleri’nde açılacak olan 23. Serpentine Galeri Pavilyonu’nu, Seul merkezli mimarlık ofisi Mass Studies tasarlayacak.
26.02.2024 Mimarlık
'DEM’den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır'
'DEM’den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.
31.01.2024 Gündem
Sarıyer'de kilise saldırısına Bahçeli'den açıklama: Karanlık ellere karşı uyanık olmalıyız
Sarıyer'de kilise saldırısına Bahçeli'den açıklama: Karanlık ellere karşı uyanık olmalıyız Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, geçtiğimiz gün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
30.01.2024 Haberler
Sarıyer'de kilise saldırısına Bahçeli'den açıklama: Karanlık ellere karşı uyanık olmalıyız
Sarıyer'de kilise saldırısına Bahçeli'den açıklama: Karanlık ellere karşı uyanık olmalıyız Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, geçtiğimiz gün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
30.01.2024 Gündem
AK Parti İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı 2024 Şeyma Döğücü: 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü kimdir?
AK Parti İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı 2024 Şeyma Döğücü: 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü kimdir? AK Parti belediye başkan adayları netleşiyor! 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak İstanbul ilçeleri belediye başkan adayları duyuruldu. İstanbul'un 39 ilçesinin adayı açıklandı. AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı belli oldu. Peki, 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı kim?
20.01.2024 Bilgi Rehberi
7 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
7 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Doğum günlerine göre burç belirlemeleri yapılmaktadır. Doğduğunuz gün sizin burcunuzu belirlemek için yeterli olmaktadır. Burç yorumları insanların içerisinde yer aldığı burca göre karakteristik ve kişilik özellikleri bakımından farklılıklar taşımaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
Slovenya Hakkında Bilgiler; Slovenya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Slovenya Hakkında Bilgiler; Slovenya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Slovenya ya da resmi ismi ile Slovenya Cumhuriyeti, Orta Avrupa'nın güney kesiminde yer alan harika bir ülkedir. İşte, Slovenya hakkında tüm detayları sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen ve eşi Nur Gülen'inde aralarında bulunduğu 4 sanığın “silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
27.12.2023 Haberler
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen ve eşi Nur Gülen'inde aralarında bulunduğu 4 sanığın “silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
27.12.2023 Gündem
Üniformalı nikah tartışmasında yargıdan sürpriz karar çıktı
Üniformalı nikah tartışmasında yargıdan sürpriz karar çıktı Denizli’de üniformasıyla nikah masasına oturan uzman çavuşun sözleşmesi bağlı bulunduğu birlik tarafından feshedilmesi sebebiyle konu yargıya taşındı. Mahkeme, genç uzman çavuşun görevine geri dönmesine karar verdi.
18.12.2023 Gündem
Amcasının birlikte yaşadığı kadını boğup ormana gömdü! Cezası belli oldu
Amcasının birlikte yaşadığı kadını boğup ormana gömdü! Cezası belli oldu Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde amcası H.B.'nin dini nikahla birlikte yaşadığı Şengül Güler’i (44) eşarpla boğarak öldürüp gömen Ömer Bir (34)’İn cezası belli oldu.
13.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

7 Haziran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.