Açlık Oyunları

Açlık Oyunları

Son dakika Açlık Oyunları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Açlık Oyunları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Açlık Oyunları haber sayfamızda...

Açlık Oyunları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 225 açlık oyunları haberi bulunmuştur.
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt!
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt! Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, son dönemde değişen görüntüsüyle magazin gündemine geliyor. Bir çocuk annesi ABD'li yıldız, estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi.
28.11.2023 Cadde
Ünlü modelin yüzündeki değişim olay olmuştu! Makyajsız görüntülendi
Ünlü modelin yüzündeki değişim olay olmuştu! Makyajsız görüntülendi 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösteren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Adriana Lima'nın yüzüne estetik yaptırdığı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Bu söylentilerin ardından açıklama yaparak estetik yaptırmadığını söyleyen Lima, makyajsız görüntülendi.
18.11.2023 Cadde
Muhabbetin komedisi
Muhabbetin komedisi Podcast olarak beğeni toplayan, ardından sahne gösterisine de evrilen mizah programı “Meksika Açmazı” şimdi de sinema filmi olarak perdede…
17.11.2023 Kültür Sanat
Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt: Yorgun bir annenin yüzü!
Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt: Yorgun bir annenin yüzü! 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösteren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Adriana Lima'nın fransız askısı yaptırdığı iddia edilmişti. Makyajsız haliyle kamera karşısına geçen Lima, estetik söylentilerini reddetti.
16.11.2023 Cadde
Adriana Lima'nın yüzündeki değişiklik dikkat çekti
Adriana Lima'nın yüzündeki değişiklik dikkat çekti Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Son olarak Los Angeles'ta gerçekleşen film galasında boy gösteren Lima, hem tarzı hem de estetiğiyle gündeme geldi.
15.11.2023 Cadde
41 yaşındaki oyuncu üç çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti
41 yaşındaki oyuncu üç çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti Oyuncu Taraja Ramsess ile üç çocuğu, geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesi Akili Ramsess, oğlunun ve torunlarının ölümünün ardından açıklama yaptı.
9.11.2023 Cadde
Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları!
Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları! Küresel hasılatı 2.9 milyar dolar olan 'The Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisi sayesinde şöhreti yakalayan Oscar ödüllü ABD'li aktris Jennifer Lawrence, bir başka ünlü seri için oyuncu seçmelerine katıldığını ama anında geri çevrildiğini itiraf etti.
28.06.2023 Cadde
Kanserle savaşını anlattı! 'Yemek yiyemedim, 35 kilo verdim'
Kanserle savaşını anlattı! 'Yemek yiyemedim, 35 kilo verdim' Son olarak 'Citadel' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Stanley Tucci, ağız kanseriyle olan savaşını anlattı. Aylar boyunca yemek yiyemediğini ve çok fazla kilo verediğini söyleyen Tucci, eski eşini meme kanserinden kaybetmiş olmasından dolayı 'dehşete düştüğünü' açıkladı.
3.05.2023 Cadde
Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu!
Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu! 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe), 'Silver Linings Playbook' (Umut Işığım) ve 'X-Men' gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, şöhreti yakalamasının en büyük basamaklarından biri olan 'Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisinde rol aldığı dönemde kilo vermesi yönünde baskı gördüğünü açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, rolüyle ilgili en büyük sohbet konusunun 'Ne kadar kilo vereceği' olduğunu itiraf etti.
10.12.2022 Cadde
Woody Harrelson: Michael J. Fox ile birlikte kobra kanı içtik!
Woody Harrelson: Michael J. Fox ile birlikte kobra kanı içtik! 'Açlık Oyunları', 'Venom: Zehirli Öfke' ve 'Sihirbazlar Çetesi' gibi yapımlarla tanınan ABD'li aktör Woody Harrelson, 'Geleceğe Dönüş' üçlemesinin başrol oyuncularından Michael J. Fox'a 2022 Governors Awards kapsamında İnsani Yardım Ödülü'nü takdim etti. Fox'la uzun süredir yakın arkadaş olan Harrleson, sahnede yıllar önce meslektaşıyla yaşadığı bir macerayı anlatarak adeta ağızları açık bıraktı. Birlikte kobra kanı içtiklerini söyleyen ünlü ismin hikayesi, kısa sürede gündem oldu.
22.11.2022 Cadde
Ercan Güven: Ronaldo patladı, Berna Gözbaşı pes etti!
Ercan Güven: Ronaldo patladı, Berna Gözbaşı pes etti! Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, bu haftaki köşesinde küresel krizle birlikte futbol sektöründe mali anlamda yaşanan kötü tabloya değindi ve çarpıcı güncel örnekler verdi. İşte o yazı...
22.11.2022 Kayserispor
Jennifer Lawrence pişmanlık duyduğu rolü açıkladı: Adele'i dinlemeliydim!
Jennifer Lawrence pişmanlık duyduğu rolü açıkladı: Adele'i dinlemeliydim! 'X-Men' serisi, 'Açlık Oyunları', 'Umut Işığım', 'Düzenbaz' ve 'Joy' gibi yapımlarla Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Jennifer Lawrence, rol aldığı bir filmden pişmanlık duyduğunu itiraf etti. Yakın arkadaşı olan İngiliz şarkıcı Adele’in de bu rolü onaylamadığını ilk kez açıklayan dünyaca ünlü oyuncu, "Onu dinlemeliydim" ifadelerini kullandı.
4.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Milyon dolar’lık gün! Tülin Şahin, İstanbul Jewelry Show’da marka yüzü olduğu Sina Pırlanta’nın standında ziyaretçilerle buluştu...
11.10.2022 Cadde
Beş ay önce anne olmuştu! Jennifer Lawrence bebeğinin adını açıkladı
Beş ay önce anne olmuştu! Jennifer Lawrence bebeğinin adını açıkladı Son olarak 'Don't Look Up' adlı filmde rol alan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, yaklaşık beş ay önce ilk çocuğunu dünyaya getirerek annelik duygusunu tatmıştı. Bebeğin cinsiyetini ve adını daha önce açıklamayan Hollywood yıldızı, uzun süren sessizliğini bozdu. Lawrence, bir dergiye verdiği röportajda; oğlu olduğunu ve adını ne koyduklarını paylaştı.
7.09.2022 Cadde
Edebiyatta Çatışma Nedir, Özellikleri Nelerdir? Çatışma Örnekleri Nelerdir?
Edebiyatta Çatışma Nedir, Özellikleri Nelerdir? Çatışma Örnekleri Nelerdir? Edebiyatta çatışma, sıklıkla merak edilen konulardan biridir. Özellikle sık sık kullanılmasından dolayı da önemli konular arasındadır. Bu bakımdan Edebiyatta çatışma nedir öğrenebilir ve özellikleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Edebiyatta çatışma nedir, özellikleri nelerdir? Çatışma örnekleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
13.03.2022 Eğitim
The Walking Dead'de rol alan aktör ölü bulundu!
The Walking Dead'de rol alan aktör ölü bulundu! The Walking Dead'deki Mike rolüyle tanınan aktör Moses J. Moseley 31 yaşında hayatını kaybetti.
1.02.2022 Dünya
Molatik Gündem: Bu hafta nelere Molatik olduk? (1 Ekim 2021)
Molatik Gündem: Bu hafta nelere Molatik olduk? (1 Ekim 2021) Hafta bittiğine göre Molatik Gündem neden gelmesin? Gelir yani… Evet, bu hafta da bir şeyler oldu bizler de o ‘şeylere’ Molatik olduk. Karşınızda Molatik Gündem’in yeni sayısı…
1.10.2021 Hayat
Darbe karşıtlarına sert müdahale
Darbe karşıtlarına sert müdahale Myanmar’da internetin kapatılmasına rağmen on binlerce darbe karşıtı protestocu sokağa döküldü. Demokrasi yanlısı eylemciler polisin sert müdahalesiyle karşılaştı.
9.02.2021 Dünya
'Açlık Oyunları' başlasın! Joe Biden'ın yemin töreninden stil raporu
'Açlık Oyunları' başlasın! Joe Biden'ın yemin töreninden stil raporu Joe Biden'ı 46. ABD başkanı yapan 3 Kasım başkanlık seçimleri, pek çok açıdan tarihe damgasını vururken Biden, pandeminin gölgesinde bir yemin töreniyle başkanlık görevini devraldı. Pandeminin gölgesinde dediysek öyle sessiz sakin bir tören değil; Lady Gaga'nın ulusal marşı seslendirdiği, Jennifer Lopez ve Katy Perry gibi yıldızların sahne aldığı moda şovu tadında bir yemin töreni değil, yemin şöleni. Öyle ki parıltısı buradan gözümüzü aldı, hâlâ kendimize gelebilmiş değiliz...
21.01.2021 Stil
Türkiye en çok roman dinliyor
Türkiye en çok roman dinliyor Sosyal izolasyon sürecinde kitap okuma oranlarında bir artış gözlemlense de bu süreçte asıl ilgiyi sesli kitaplar gördü. Türkiye’de ve dünyada sesli kitapları okurlarla buluşturan platformlardan bazıları neredeyse yüzde 40’lık bir artıştan söz ediyor. Türkiye’de en çok dinlenen tür ise romanlar
7.09.2020 Kültür Sanat
‘Açlık Oyunları’ ezber bozacak
‘Açlık Oyunları’ ezber bozacak Hem kitaplarıyla hem de sinema uyarlamasıyla fırtınalar estiren “Açlık Oyunları” serisinin yeni kitabı “Kuşların ve Yılanların Şarkısı”, bugün DEX Yayınları tarafından tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de okurla buluşuyor. Kitabın editörü Senem Kale, Milliyet’le yeni kitabın ayrıntılarını paylaştı...
20.05.2020 Kültür Sanat
Açlık Oyunları serisinin dördüncü kitabı çıkıyor
Açlık Oyunları serisinin dördüncü kitabı çıkıyor 54 dile çevrilen ve 52 ülkede 100 milyondan fazla okura, sinema uyarlamalarıyla 3 milyar dolar gişe hasılatına ulaşan Açlık Oyunları serisinin dördüncü kitabı Kuşların ve Yılanların Şarkısı, tüm dünya ile aynı anda 19 Mayıs’ta okurlarıyla buluşuyor.
15.05.2020 Kültür Sanat
Açlık Oyunları (The Hunger Games) filmi konusu ve başrol oyuncuları
Açlık Oyunları (The Hunger Games) filmi konusu ve başrol oyuncuları Açlık Oyunları (The Hunger Games) filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2012 yılında vizyona giren Açlık Oyunları (The Hunger Games) filminin yönetmen koltuğunda Garry Ross yer alıyor. Türkiye'de 22 hafta boyunca gösterimde kalan film bu süre zarfında 650.382 seyirci tarafından izlendi ve gişeden 6.101.575,60 TL hasılat elde etti. Filmin ABD gişe geliri ise 408.010.692 $ olarak biliniyor. Peki Açlık Oyunları (The Hunger Games) filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
24.08.2019 Gündem
Mahershala Ali kimdir? Mahershala Ali filmleri ve hayatı
Mahershala Ali kimdir? Mahershala Ali filmleri ve hayatı Blade rolü için seçilen Mahershala Ali kimdir? Oscar ödüllü Müslüman oyuncu Mahershala Ali filmleri hangileridir? Mahershala Ali kariyeri ve yaşamı hakkında bilgiler...
23.07.2019 Sanat
2019'da izleyeceğimiz, umut veren 6 uyarlama
2019'da izleyeceğimiz, umut veren 6 uyarlama Mario Puzo'nun 1969 yılında yayınlanan romanı The Godfather, sizce Francis Ford Coppola'nın efsane film serisinden daha mı iyiydi? Ya da Peter Benchley'in 'Jaws' romanı... Bu filmlerin, kitaplarından daha iyi olduğu konusunda herhalde hemfikirizdir! Tabii istisnalar maalesef ki kaideyi bozmuyor. Genellikle filmler hakkında, "Kitabı daha iyiydi" diyoruz... Halbuki 'Harry Potter', 'Açlık Oyunları', 'Alacakaranlık' gibi birçok fantazi serisinin olağanüstü başarısını göz önünde bulundurarak, eskisinden daha iyi uyarlamalar yapıldığını da düşünebiliriz. Peki bu sene neler izleyeceğiz? İşte "Filmi daha iyi" deme ihtimalimizin yüksek olduğu 6 uyarlama...
18.03.2019 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Açlık Oyunları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.