Ağdam

Ağdam

Son dakika Ağdam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ağdam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ağdam haber sayfamızda...

Ağdam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 303 ağdam haberi bulunmuştur.
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Aliyev'den Ermenistan açıklaması: Topraklarında hiçbir iddiamız yok
Aliyev'den Ermenistan açıklaması: Topraklarında hiçbir iddiamız yok Azerbaycan'da 7 Şubat’ta yapılan erken cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yemin töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim Ermenistan topraklarında hiçbir iddiamız yok ama onların da kendi iddialarını geri çekmeleri gerekiyor. Bize asılsız iddialarla şantaj yapmak onlara pahalıya mal olacaktır ve bunu herkes görmektedir. Ordumuz gücünü eğitimlerde, geçit törenlerinde değil, savaş alanlarında göstermiştir” ifadelerini kullandı.
14.02.2024 Dünya
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi Azerbaycan'da geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri İlham Aliyev'in zaferiyle sonuçlandı. İşgalden kurtarılan bölgelerde de 23 bini aşkın seçmen oy kullandı. Peki bu bölgelerde son durum nasıldı? Ermenistan yeniden Azerbaycan'a saldırabilir mi? Milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Dr. Eray Güçlüer, küresel güçlerin Kafkaslardaki planına dikkat çekti.
11.02.2024 Dünya
Azerbaycan’da oy verme işlemi sona erdi
Azerbaycan’da oy verme işlemi sona erdi Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı.
7.02.2024 Dünya
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa’nın Ermenistan'ı silahlandırmasının amacının Azerbaycan’ı sürekli baskı altında tutmak olduğunu belirterek, “Bugün Ermenistan'ı silahlandıran, destekleyen ve bir sonraki savaşa hazırlayan ülke Fransa'dır” dedi.
10.01.2024 Dünya
Karabağ'ın 30 yıllık tarihi değişimi! Tunca Bengin: Azerbaycan ve Türk bayrakları yan yana dalgalanıyor
Karabağ'ın 30 yıllık tarihi değişimi! Tunca Bengin: Azerbaycan ve Türk bayrakları yan yana dalgalanıyor Gazeteci Tunca Bengin'in o dönem yaşanan olayları 30 yıl öncesi ve sonrası olarak ele aldığı yazı dizisinin ilk bölümü 'Kadınların yüzü artık gülüyor' başlığıyla bugün Milliyet Gazetesi'nde yayınlandı.
14.11.2023 Gündem
Tüyler ürpertici sessizlik bozuldu! Dünyada yankılandı: Karabağ'da sniper ateşi
Tüyler ürpertici sessizlik bozuldu! Dünyada yankılandı: Karabağ'da sniper ateşi Azerbaycanlı ve Rus askerleri hedef alan saldırı uluslararası haber ajansı AFP tarafından 'son dakika' koduyla duyuruldu, AP ise 40 yaşındaki Sergey Astsetryan'ın söze gerek bırakmayan cümlesini geçti.
3.10.2023 Dünya
BM, Karabağ raporunu açıkladı: Şiddet vakalarına ilişkin herhangi bir bilgiye rastlanmadı
BM, Karabağ raporunu açıkladı: Şiddet vakalarına ilişkin herhangi bir bilgiye rastlanmadı Birleşmiş Milletler (BM) ekibi yayınladığı Karabağ raporunda, sivil altyapıda veya kültürel ve dini yapılarda herhangi bir hasar görülmediğini belirterek, ateşkes sonrasında sivillere yönelik şiddet vakalarına ilişkin herhangi bir bilgiye rastlanmadığını aktardı.
2.10.2023 Dünya
Karabağ'da patlama 20 ölü, 200 yaralı
Karabağ'da patlama 20 ölü, 200 yaralı Karabağ'da bir yakıt deposunda patlama meydana geldi. Patlama sonucunda yetkililer 200 kişinin yaralandığını ve en az 20 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
26.09.2023 Dünya
Azerbaycan tek tek açıkladı! Hepsi Karabağ'da ele geçirildi
Azerbaycan tek tek açıkladı! Hepsi Karabağ'da ele geçirildi Azerbaycan, Karabağ’da yasadışı Ermeni silahlı güçlerine yönelik gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonunda ele geçirilenlerin listesini yayınladı.
23.09.2023 Dünya
Azerbaycan'ın insani yardımları Karabağ'daki Ermenilere teslim edildi
Azerbaycan'ın insani yardımları Karabağ'daki Ermenilere teslim edildi Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermenilere gönderdiği gıda ürünleri ve hijyen malzemelerinin içinde bulunduğu 2 tır ve ekmek taşıyan 2 kamyon, yardımları Hankendi’ye ulaştırdıktan sonra Ağdam’a geri döndü.
23.09.2023 Haberler
Azerbaycan'ın insani yardımları Karabağ'daki Ermenilere teslim edildi
Azerbaycan'ın insani yardımları Karabağ'daki Ermenilere teslim edildi Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermenilere gönderdiği gıda ürünleri ve hijyen malzemelerinin içinde bulunduğu 2 tır ve ekmek taşıyan 2 kamyon, yardımları Hankendi’ye ulaştırdıktan sonra Ağdam’a geri döndü.
23.09.2023 Dünya
Azerbaycan Karabağ'daki Ermenilere insani yardım gönderdi
Azerbaycan Karabağ'daki Ermenilere insani yardım gönderdi Ağdam'dan Hankendi'ye doğru yola çıkan yardım konvoyunda gıda ve hijyen ürünleri var. Akaryakıt yardımının da kısa sürede sevk edilmesi bekleniyor.
22.09.2023 Dünya
AFP dünyaya duyurdu: Türkiye varken gerçekçi değil!
AFP dünyaya duyurdu: Türkiye varken gerçekçi değil! Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
23.09.2023 Dünya
Kremlin noktayı koydu: 'Azerbaycan'ın kendi toprağı'
Kremlin noktayı koydu: 'Azerbaycan'ın kendi toprağı' Kremlin, öfkeli Ermeni protestocuların Erivan'daki Rus Büyükelçiliği'ni basmasıyla iyice doruğa çıkan Rusya-Ermenistan gerilimine net bir yorum getirdi.
20.09.2023 Dünya
Karabağ'da arka arkaya patlamalar! Azerbaycan operasyona başladı
Karabağ'da arka arkaya patlamalar! Azerbaycan operasyona başladı İşgalci Ermenilerin döşediği mayınların patlaması işçiler ve yedi polisin yaşamını yitirmesine yol açtı, Azerbaycan Karabağ'da terör karşıtı operasyona başladığını dünyaya ilan etti. Azerbaycan ordusu, hava savunma sistemleri ve radarların da yer aldığı çok sayıda askeri hedefi vurdu.
20.09.2023 Dünya
Azerbaycan: Ermenistan üçlü bildiriyi açıkça ihlal ediyor
Azerbaycan: Ermenistan üçlü bildiriyi açıkça ihlal ediyor Azerbaycan, Karabağ’daki durumla ilgili yabancı diplomatik temsilcilere brifing verdi. Ermenistan’ın Rus barış gücünün konuşlandırılmasına paralel olarak Ermeni silahlı kuvvetlerinin çıkarılması talebinin 4. paragrafta açıkça ifade edildiği 10 Kasım 2020 tarihli üçlü bildiriyi açıkça ihlal ettiği bildirildi.
18.09.2023 Dünya
Azerbaycan: İnsani yardım TIR'larının Hankendi'ye geçişine izin verildi
Azerbaycan: İnsani yardım TIR'larının Hankendi'ye geçişine izin verildi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, gıda ve ilaç taşıyan Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nin (ICRC) insani yardım tırlarının sabah saatlerinden itibaren Azerbaycan'ın Ağdam-Hankendi ve Laçın-Hankendi yollarından eş zamanlı geçişinin sağlandığını duyurdu.
18.09.2023 Dünya
'Azerbaycan'a savaş ilanı!' İran sınırı aştı
'Azerbaycan'a savaş ilanı!' İran sınırı aştı Karabağ'daki işgalci Ermeniler en sonunda Azerbaycan'ın önerdiği rotayı kabul etti, İran ise uykularını kaçıran koridora izin vermeyeceğini duyurdu. İran Ulusal Güvenlik Komisyonu üyesinin skandal sözleri gündemi belirledi.
23.09.2023 Dünya
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, ICRC Başkanı Egger'le temaslarda bulundu
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, ICRC Başkanı Egger'le temaslarda bulundu Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Uluslararası Kızılhaç Komitesi Başkanı Miryana Spoljaric Egger ile bir araya gelerek Kızılhaç ve Azerbaycan arasındaki iş birliğini görüştü.
12.09.2023 Dünya
Azerbaycan: Ermenistan'ın Karabağ'daki provokasyonu önlendi
Azerbaycan: Ermenistan'ın Karabağ'daki provokasyonu önlendi Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın Karabağ'da provokasyon girişiminin engellendiğini duyurdu.
8.09.2023 Dünya
Azerbaycan’ın Ermenilere gönderdiği yardım TIR’ları kontrol noktasında bekliyor!
Azerbaycan’ın Ermenilere gönderdiği yardım TIR’ları kontrol noktasında bekliyor! Azerbaycan Kızılay’ının Karabağ’da yaşayan Ermeniler için Bakü’den gönderdiği yardım TIR’ları Rus güçlerin Ağdam-Hankendi yolundaki kontrol noktasında bekletiliyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Azerbaycan kendi topraklarında herhangi bir gri bölgenin varlığını asla kabul etmeyecektir” dedi.
2.09.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Laçın Yolu açıklaması: Yakından takip ediyoruz
Dışişleri Bakanlığı'ndan Laçın Yolu açıklaması: Yakından takip ediyoruz Dışişleri Bakanlığı Azerbaycan-Ermenistan arasındaki Laçın Yolu sorunu hakkında bir yazılı açıklama yayınladı.
14.08.2023 Dünya
Azerbaycanlı demir ustasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Zafer Kılıcı' hediyesi
Azerbaycanlı demir ustasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Zafer Kılıcı' hediyesi Azerbaycan’da demir ustası olan Gazi Vidadi Verdiyev, 2020 yılında Azerbaycan’a İkinci Karabağ Savaşında verdiği destek nedeniyle hazırladığı ve 'zafer' adını koyduğu kılıcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etti.
13.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağdam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.