Akbank Sanat

Akbank Sanat

Son dakika AKBANK Sanat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AKBANK Sanat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AKBANK Sanat haber sayfamızda...

Akbank Sanat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.414 akbank sanat haberi bulunmuştur.
‘Oynadığım rollerle kendimi keşfettim’
‘Oynadığım rollerle kendimi keşfettim’ 20 yıldır hayat verdiği karakterlerle oyunculukta yeni bir hikâye yazan Gökçe Bahadır ile oyunculuk üstüne konuştuk. Bahadır, “Oynadığım rollerle kendimi tanıdım, bu rollerle kendimi keşfettim. Yargısız bir yerde kalmanın önemi çok büyük” diyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
‘Korka korka film yapın’
‘Korka korka film yapın’ 20. Akbank Kısa Film Festivali’nin özel konuğu Nuri Bilge Ceylan’ın Akbank Sanat binasındaki söyleşisine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.
29.03.2024 Kültür Sanat
Oyun odasında sanatı konuşalım
Oyun odasında sanatı konuşalım Akbank Sanat’ın ev sahipliği yaptığı “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası” adlı sergi, bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturuyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
Kısalar  buluşuyor
Kısalar buluşuyor Akbank Kısa Film Festivali, 25 Mart - 4 Nisan tarihlerinde 20. kez Akbank Sanat’ta sinemaseverleri karşılamaya hazırlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Dansın birleştirici gücü
Dansın birleştirici gücü Andrea Hackl, sahnede müzik, film, şiir, görsel sanat çalışmaları birleştiriyor.
1.03.2024 Kültür Sanat
Tulumbacılardan Peruz Hanım’ın kantolarına
Tulumbacılardan Peruz Hanım’ın kantolarına Reşat Ekrem Koçu’nun “İstanbul Ansiklopedisi” müziğiyle seyirci karşısında.
8.02.2024 Kültür Sanat
En özel izler kadınlardan kalanlar
En özel izler kadınlardan kalanlar “Bir İçgörü Mekânı”nın küratörü Hasan Bülent Kahraman “İzleyicilerin kadın sanatçıların hazırladığı sergilere dikkat etmesini ısrarla öneririm” diyor.
24.12.2023 Kültür Sanat
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Eylül’de başlıyor. Festival 15 gün boyunca şehrin her köşesine sanatı getirecek.
28.09.2023 Kültür Sanat
İstiklâl Caddesi’nden ‘algının şiiri’ne davet
İstiklâl Caddesi’nden ‘algının şiiri’ne davet Ödüllü küratör, yazar ve yönetmen Lara Kamhi, farklı nesillerden yedinci sanat ve güncel sanat emekçilerini Akbank Sanat’ta “Algının Poetikası”nda buluşturdu. Sergideki çalışmalar, izleyicileri ‘genişletilmiş sinema’ evrenini keşfe çağırıyor.
19.05.2023 Kültür Sanat
Sergi
Sergi Bahara ‘kültür buketi’ İstanbul Modern’deki Piano ve Cemal Emden sergilerinin yanı sıra müzenin koleksiyonundan kapsamlı bir seçki sunan “Yüzen Adalar” sergisinde, Türkiye ve dünyadan 110 sanatçı ile iki sanatçı ikilisine ait 280’den fazla yapıt izleniyor...
7.05.2023 Kültür Sanat
Beuys söyleşileri e-kitap oldu
Beuys söyleşileri e-kitap oldu Akbank Sanat’ın YouTube kanalı için Ocak–Ekim 2021 aylarında hazırlanan Joseph Beuys’u anma söyleşileri e-kitap oldu.
30.01.2023 Kültür Sanat
Odak nokta ‘cinsiyetçilik’
Odak nokta ‘cinsiyetçilik’ Bugün Akbank Sanat’ta “Sinema ve Psikiyatri” semineri gerçekleşiyor.
18.01.2023 Kültür Sanat
Tiyatro konuşmaları Afife Jale ile başlıyor
Tiyatro konuşmaları Afife Jale ile başlıyor Türk Tiyatro Vakfı, “Tiyatromuzda Tarih Konuşmaları” ile Türkiye resmi tiyatro tarihinde dile getirilen ve/veya getirilmeyen kimi olguları güçlü referanslarla sorgulatan ve yeniden düşündürten konuşmalar dizisine başlıyor.
11.01.2023 Kültür Sanat
Yapay zekâ eserleri mercek altında
Yapay zekâ eserleri mercek altında Akbank Sanat’ın güncel sanat üretimlerini kökten etkileyen yapay zekâ sanatı, dijital sanat üretimleri ve buna olanak sağlayan yeni sistemler ve yeni medya kültürü gibi konuların inceleneceği yeni konferans serisi “Sanat ve Teknoloji” başlıyor.
2.01.2023 Kültür Sanat
İyilik güzellik tablosu
İyilik güzellik tablosu Pandemide çevrimiçine taşınan sergiler, galeri ve müzelere döndü. 2022 sanat fuarlarından bienallere, solodan koleksiyon sergilerine kadar pek çok sanat olayına ev sahipliği yaptı.
28.12.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni şarkı Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından ‘Tanırım İntiharı’ adlı parçasıyla sevenleriyle buluştu...
29.10.2022 Cadde
‘Liseden beri hayalimdi’
‘Liseden beri hayalimdi’ Genç yaşta üretmeye başlayan Efe Demiral; “Yaz Bitince”, “Uyku Pansiyon”, “Her Şey Mükemmel”, “Dalyan, “October”, “Ring” gibi pek çok sevilen besteye imza attı.
2.10.2022 Kültür Sanat
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali bugün 2500 kişinin katılacağı fotomaraton etkinliğiyle başladı. 23 Ekim’e kadar sürecek festivalde 51 ayrı mekânda, 88 salon ve 5 açık hava sahnesinde, 6000’den fazla sanatçı ve 1000’den fazla etkinlik yer alıyor.
1.10.2022 Kültür Sanat
Her şey caz için
Her şey caz için Bu yıl 32’nci yaşını kutlayan Akbank Caz Festivali başladı.  9 Ekim’e kadar İstanbul’u saracak ‘Şehrin Caz Hâli’ni Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı’dan dinledik
27.09.2022 Kültür Sanat
Canlandıranlar seçkisi belli oldu
Canlandıranlar seçkisi belli oldu Bu sene 17-23 Ekim arasında İstanbul’da düzenlenecek 10. Canlandıranlar Uluslararası Film Festivali’nin (CUFF) yarışma ve yarışma dışı seçkisi belli oldu. Başvuruda bulunan 1000’den fazla eser arasından, yarışma için 21 ülkeden 55 film, yarışma dışı gösterim için de 25 ülkeden 80 film seçildi.
31.08.2022 Kültür Sanat
Can: ‘Ders almam gerekiyordu ve alındı’
Can: ‘Ders almam gerekiyordu ve alındı’ Akbank Sanat’ın Resim ve Heykel Müzeleri Derneği ile birlikte genç sanatçıları desteklemek için hayata geçirdiği Akbank 40. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması’nda eseri ödüle layık görülen Zeynep Sude Can’ın çalışmasının Alex Merritt’in bir çalışmasının neredeyse kopyası olduğunun ortaya çıkması sonrası ödülü geri alınmıştı.
11.06.2022 Kültür Sanat
İstanbul Uluslararası Doğaçlama Dans Festivali başlıyor
İstanbul Uluslararası Doğaçlama Dans Festivali başlıyor Bu yıl “Boş Alan” temasıyla 10-19 Haziran 2022 tarihleri arasında şehrin iki yakasını hareketlendirecek festival kapsamında, dünyanın birçok ülkesinden gelen dans sanatçıları ile Türkiye’den genç dansçı ve dans üreticileri aynı platformda buluşuyor.
9.06.2022 Kültür Sanat
Esinlenmenin sınırını aşınca ödülü geri alındı
Esinlenmenin sınırını aşınca ödülü geri alındı Çağdaş sanat alanındaki gelişmeleri teşvik etmek ve genç sanatçılara destek olmak amacıyla Akbank Sanat’ın Resim ve Heykel Müzeleri Derneği ile birlikte düzenlediği Akbank 40. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması’nın sonuçlanmasının ardından jüri tarafından seçilen eserler, 1 Haziran - 30 Temmuz 2022 tarihleri arasında hem Akbank Sanat’ta fiziksel olarak hem de Metaverse’te sergilenmeye başlamıştı.
8.06.2022 Kültür Sanat
Beyoğlu’nda adım başı sanat
Beyoğlu’nda adım başı sanat AKM’den Tophane’ye uzanan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin haritasını çıkardık. Dijital sanat projeleri de var, ustaların başyapıtlarını buluşturan sergiler de…
29.05.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin açılışını yaptı
Bakan Ersoy Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin açılışını yaptı Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katıldığı Fotomaraton etkinliği ile başladı. 12 Haziran'a kadar sürecek festivalin açılışını yapan Bakan Ersoy, mayıs ayı itibarıyla turist rekorları kırılmaya başlandığını ifade ederek "Bu etkinlikleri artırmak istiyoruz" dedi.
28.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Akbank Sanat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.