Son dakika: Sosyal medyadaki açıklamalarıyla tepki çekmişti! Tabiplik görevinden de açığa alındı
Son dakika: Sosyal medyadaki açıklamalarıyla tepki çekmişti! Tabiplik görevinden de açığa alındı Son dakika haberlere göre, sosyal medyadaki tepki çeken paylaşımları nedeniyle Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulunca hakkında inceleme başlatılan ve sözleşmesi feshedilen Dr. Ali Edizer, tabiplik görevinden de açığa alındı.
8.10.2020 Gündem
Ali Edizer kimdir? Sosyal medyada açıklamaları ile tepki çeken GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer nereli, kaç yaşında?
Ali Edizer kimdir? Sosyal medyada açıklamaları ile tepki çeken GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer nereli, kaç yaşında? Ali Edizer görevden alındı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile tepki çeken ve görevden alınan GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Ali Edizer kimdir?
5.10.2020 Gündem
Son dakika: Sosyal medyada gündem olmuştu! GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı
Son dakika: Sosyal medyada gündem olmuştu! GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı Gelen son dakika haberine göre; GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'in görevden alındığı öğrenildi. Edizer, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dolayısıyla tepki çekmişti.
5.10.2020 Gündem
Ali Edizer kimdir, kaç yaşında? Açıklamaları ile gündem olan Ali Edizer aslen nereli?
Ali Edizer kimdir, kaç yaşında? Açıklamaları ile gündem olan Ali Edizer aslen nereli? Yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada bir anda gündem olan GATA Başhekim yardımcısı Ali Edizer görevden alındı. Medeni kanunu hedef alan Ali Edizer boşanmayın seviyorsanız ikinci eşi alın açıklamaları ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Konuyla ilgili yaşanan son gelişme kapsamında Ali Edizer görevden alındı. Peki Ali Edizer kimdir?
5.10.2020 Gündem