Anaokul

Anaokul

Son dakika anaokul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anaokul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anaokul haber sayfamızda...

Anaokul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 142 anaokul haberi bulunmuştur.
Hatay'da 135 depremzede öğrencilerin eğitim göreceği İlkokulu açıldı
Hatay'da 135 depremzede öğrencilerin eğitim göreceği İlkokulu açıldı Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri Federasyonu tarafından Kahramanmaraş depremlerinin yıkıma neden olduğu Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaptırılan Samandağ Karaçay BUSADER İlkokulu düzenlenen törenle açıldı. Okulda 135 depremzede öğrenci eğitim görecek.
5.02.2024 Eğitim
Grenada Hakkında Bilgiler; Grenada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Grenada Hakkında Bilgiler; Grenada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Grenada ada ülkesi hakkında bilgi öğrenmek için toparlanan bilgiler ışığında Grenada'nın geçmişten bu yana olan tarihçesi, başkenti, güncel nüfus ortalaması, kullandıkları para birimi, saat farkı, ülkenin ekonomik düzeyi, eğitim imkanları üretim ve de hizmet gelişimleri, son olarak da ulaşım alt yapısı hakkında elde edilen bilgileri sizler için hazırladık.
3.01.2024 Tatil
Yaz tatili sonrası ağlama krizi başladı! Tahliller temiz çıkınca ailenin suçu anlaşıldı
Yaz tatili sonrası ağlama krizi başladı! Tahliller temiz çıkınca ailenin suçu anlaşıldı Okulların açılmasıyla birlikte en çok karşılaşılan durumlardan biri de ilk günlerde çocukların okula gitmeyi reddetmesi oluyor. Tıpkı ağlama krizlerine girdiği, mide ve baş ağrıları yaşadığı halde ailesi tarafından anlaşılmayan 6 yaşındaki F.G. gibi. Çocuğunu doktor doktor gezdiren ve durmadan F.G.'yi kuzeniyle kıyaslayan ailenin büyük hatası ise tahliller temiz çıkınca anlaşıldı.
7.09.2023 Genel Sağlık
Okullar ne zaman açılacak? 2023 - 2024 Okullar ayın kaçında başlıyor, yaz tatili ne zaman bitiyor?
Okullar ne zaman açılacak? 2023 - 2024 Okullar ayın kaçında başlıyor, yaz tatili ne zaman bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 Eğitim yılının başlangıç gününü belirledi. Milyonlarca öğrenci, okullar ne zaman açılacak aramasına geçti. Peki anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler hangi ay, hangi gün okula başlayacak? İşte MEB'in yeni takvimi...
4.08.2023 Bilgi Rehberi
Okullar ne zaman açılacak? MEB çalışma takvimi: Liseler - okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı?
Okullar ne zaman açılacak? MEB çalışma takvimi: Liseler - okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı? Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 çalışma takvimi yayımlandı. Buna göre yeni eğitim ve öğretim dönemi eylül ayında başlıyor. Binlerce öğrenci ve veli ilkokul-ortaokul-lise açılış tarihine odaklandı! Peki, bu sene okullar ne zaman açılacak?
25.07.2023 Bilgi Rehberi
İlkokul, ortaokul ve anaokul kayıtları ne zaman? 2023-2024 adrese dayalı kayıt sonucu sorgulama (Çocuğum hangi okula gidecek?)
İlkokul, ortaokul ve anaokul kayıtları ne zaman? 2023-2024 adrese dayalı kayıt sonucu sorgulama (Çocuğum hangi okula gidecek?) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim dönemi için anaokulu, ilkokul ve ortaokul e-kayıt sonuçları erişime açıldı. Adrese dayalı okul kayıt sonuçları, e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Veliler ise ''Çocuğum hangi okula gidecek?'' sorusunu yöneltiyor.
18.07.2023 Bilgi Rehberi
Malatya'da ikinci deprem anında yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı
Malatya'da ikinci deprem anında yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı Malatya’da Kahramanmaraş merkezli ilk depremin ardından ikinci depreme sığındıkları bir anaokulunda yakalanan depremzedelerin görüntüleri ortaya çıktı. Okulda yaşanan panik ve korku anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.
23.02.2023 Haberler
Bakan Özer: 2 bin 200 köy yaşam merkezini hizmete aldık
Bakan Özer: 2 bin 200 köy yaşam merkezini hizmete aldık Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu ana kadar Türkiye'de 2 bin 200 adet köy yaşam merkezini hizmete aldık. 2023'ün ilk 3 ayında kullanılmayan köy okullarını açacağız. Bu kapsamda Kırşehir'de şu ana kadar 8 tane köy yaşam merkezi açmışız" dedi.
10.01.2023 Gündem
İsrail’in Cenin’deki saldırısı sırasında anaokulundaki çocuklar korku dolu anlar yaşadı
İsrail’in Cenin’deki saldırısı sırasında anaokulundaki çocuklar korku dolu anlar yaşadı İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırı sırasında silah sesleri duyan anaokulundaki çocuklar korku dolu anlar yaşadı.
28.09.2022 Haberler
Bozdağ: 7’li masa da 7 düvel de karşı
Bozdağ: 7’li masa da 7 düvel de karşı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Prof. Dr. Aziz Sancar Eğitim ve Sanat Merkezi’nin açılışını yaptı.
18.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan Sarıyer'deki 'Mehmet Tabanca Anaokulu' açılışına katıldı
Emine Erdoğan Sarıyer'deki 'Mehmet Tabanca Anaokulu' açılışına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Okul öncesi eğitim, çocukların dil gelişiminde, sosyal ve duygusal becerilerinin güçlenmesinde son derece önemli bir yere sahip. Ve bu çocuklar akademik hayatlarında çok daha başarılı oluyorlar." dedi.
9.09.2022 Siyaset
Bakan Özer: Hiç kimseden kayıt için devlet okullarında bağış alınamaz
Bakan Özer: Hiç kimseden kayıt için devlet okullarında bağış alınamaz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların ihtiyaçlarının bakanlık tarafından karşılandığını belirterek, "Bizim bütçeyle ilgili sıkıntımız yok. Birisi bağış yapmak istiyorsa yapabilir ama kayıtla bağış arasında hiçbir ilişki yoktur. Hiç kimse bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bu coğrafyasında, bu ülkenin içerisinde hiç kimseden kayıt için devlet okullarından bağış alınamaz" dedi.
26.07.2022 Siyaset
‘Tenis bilmeyen kalmasın’
‘Tenis bilmeyen kalmasın’ Türkiye’nin en köklü tenis kulüplerinden birisi olan Karşıyaka Tenis Kulübü’nde Başkan Kazım Türk, açıklamalarda bulundu. Türk, “Tam bir aile ortamı yakalamış durumdayız. Kapımız herkese açık, halkımız varsa biz varız” dedi
4.07.2022 Ege
Miniklere doğa sevgisi aşılanıyor
Miniklere doğa sevgisi aşılanıyor Kırmızı Otobüs Anaokulu, öğrencilerini permakültür tarımla tanıştırdı. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile işbirliği yapan kurum, 4-5 yaş grubundaki 100 öğrencisini toprakla buluşturdu, fidan ve tohum dikimi yaptı.
19.05.2022 Ege
Bakan Özer: 50 derslikte yüz yüze eğitime ara verildi
Bakan Özer: 50 derslikte yüz yüze eğitime ara verildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Bugün itibarıyla 850 bin derslikten sadece 50'si, vaka nedeniyle veya yakın temas nedeniyle yüz yüze eğitime ara verdi. Şu an 'Omicron' varyantının yayılımları çok yüksek olmasına rağmen okulumuza yansımıza çok düşük. Kapalı olan sınıfların oranı yüzde 1'in çok çok altında'' dedi.
8.02.2022 Gündem
Bakan Özer Zonguldak'ta müjdeyi verdi: 2022 yılında tamamlanacak
Bakan Özer Zonguldak'ta müjdeyi verdi: 2022 yılında tamamlanacak Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, "Zonguldak’ta eğitimin okul öncesinden liseye kadar tüm kademelerdeki niteliği arttırma ile ilgili ve 2022 yılında tamamlamak üzere 350 milyonluk yatırımı kazandırmış olacağız. Ben bu yatırımların Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
4.02.2022 Gündem
Bugün kreş anaokulları ve gündüz bakımevleri tatil mi? 25 Ocak anaokul-kreş ve gündüz bakımevleri kapalı mı?
Bugün kreş anaokulları ve gündüz bakımevleri tatil mi? 25 Ocak anaokul-kreş ve gündüz bakımevleri kapalı mı? İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle hayat durma noktasına geldi. İstanbul Valiliği tarafından peş peşe yasak ve tatil açıklamaları gelmeye devam ediyor. Peki Bugün İstanbul'da kreş, gündüz bakımevleri ve anaokullar tatil mi?
25.01.2022 Gündem
304 öğrenciye burs yardımı
304 öğrenciye burs yardımı Umuda Koşanlar Derneği’nin kurucusu Gamze Özçelik, Instagram’dan soru-cevap yaptı.
14.12.2021 Cadde
Okul ve aile iş birliğinin çocuk gelişim ve başarısı üzerindeki etkileri
Okul ve aile iş birliğinin çocuk gelişim ve başarısı üzerindeki etkileri Okul ve aile iki farklı toplumsal kurumdur ve farklı beklentiler etrafında şekillenmişlerdir. Bu iki farklı kurumun çocukların öğrenim-eğitim konusunda çıkar birliği geliştirmesi, yapılan araştırmalarda görüldüğü üzere verimliliği arttıran en önemli faktördür. Özel Ata Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi, okul ve aile iş birliğinin çocuğun başarı ve gelişimi üzerindeki etkilerini açıkladı.
27.10.2021 Eğitim
O Ses Türkiye'ye jürinin paylaşamadığı anaokul öğretmeni damga vurdu
O Ses Türkiye'ye jürinin paylaşamadığı anaokul öğretmeni damga vurdu O Ses Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Remzi Fatih Tatlıdil, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Tatlıdil, performansı ile dört jüriyi etkilemeyi başardı.
24.10.2021 Cadde
Suçlu iklim değil insan duyarsızlığı
Suçlu iklim değil insan duyarsızlığı Çölleşen Anadolu gölleri iklim değişikliğinden çok insan insan kaynaklı tahribatın kurbanı oluyor. Milliyet’e konuşan uzmanlar gölleri besleyen su kaynaklarının kesilmesi ve yer altı sularının tarımda kullanmak için çekilmesinin gölleri yok ettiğini söyledi...
9.10.2021 Gündem
Sele kapılarak hayatını kaybeden Duygu öğretmene veda
Sele kapılarak hayatını kaybeden Duygu öğretmene veda Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel sularına kapılarak hayatını kaybeden ve cenazesi Sinop'un Gerze ilçesinde bulunan anaokul öğretmeni Duygu Çelikel (28), düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çelikel'in adının görev yaptığı okula verilmesi için talimat verdi.
20.08.2021 Gündem
Okul öncesinde din eğitimi olur mu?
Okul öncesinde din eğitimi olur mu? Eğitim-Bir-Sen, yayınladığı raporla din ve ahlak eğitiminin okul öncesi çağda da verilmesi önerisinde bulundu. O yaşta soyut kavramları öğrenmede sıkıntı yaşanacağını belirten uzmanlar en doğru yaş 12 diyor. İngiltere, Almanya, İspanya gibi pek çok ülkede okul öncesinde din eğitimi yok. Belçika’da ise devlet okullarında bulunmazken Katoliklere bağlı anaokullarında din eğitimi var.
31.03.2021 Eğitim
Kreşlerde iki ayrı karar kafa karıştırdı
Kreşlerde iki ayrı karar kafa karıştırdı Antalya İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu'nun koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı anaokullarını kapatması, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı kreşleri bu yasaktan ayrı tutması velilerin tepkisine neden oldu.
12.12.2020 Gündem
İllerden peş peşe uzaktan eğitim kararı! Ayrıntılar belli oldu
İllerden peş peşe uzaktan eğitim kararı! Ayrıntılar belli oldu Samsun'da anaokulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarında eğitim öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi. Eskişehir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında resmi anaokulu ve ana sınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim ve öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi.
29.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anaokul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.