Aras

Aras

Son dakika aras haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aras gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aras haber sayfamızda...

Aras

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.635 aras haberi bulunmuştur.
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı Zonguldak'ta, 19 Kasım 2023’te batan 'Kafkametler' isimli geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 160 gündür sürerken, geminin kaptan köşkü kesilerek yüzeye çıkarıldı. Geminin yerinde söküm ve kayıp mürettebatı arama çalışmaları karadan ve denizden devam ediyor.
26.04.2024 Gündem
Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine motosikletli çözüm!
Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine motosikletli çözüm! Son olarak 'Çöp Adam' adlı yapımla ekranlara gelen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün eşi Neslişah Alkoçlar ile Bebek'te kameralara yansıdı. Motosiklet üzerinde görüntülenen çift, İstanbul trafiğine çözüm bulduklarını söyledi.
26.04.2024 Cadde
Çorlu tren kazası davasında 6 yıl sonra karar çıktı: Yüreğimize su serpildi
Çorlu tren kazası davasında 6 yıl sonra karar çıktı: Yüreğimize su serpildi Tekirdağ Çorlu’da 8 Temmuz 2018’de 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin de yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. 13 sanıktan dokuzuna sekiz yıl dört ay ile 17 yıl altı ay arasında değişen cezalar verildi.
26.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Haberler
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920'de açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi, 104 yaşında. Magazin dünyasının ünlü isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kutluyor.
23.04.2024 Cadde
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Saha içinde ünlü oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, kaptanla fotoğraf çektirmek için sıra bekledi.
22.04.2024 Voleybol
Halk Kart ile 3 bin 117 aileye destek
Halk Kart ile 3 bin 117 aileye destek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara sağlanan “Halk Kart” yardımını yüzde 110 arttırdı.
20.04.2024 Ege
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli cevabı!
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli cevabı! Kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ile yedi yıllık birlikteliği Aralık 2022'te sona eren Bige Önal, önceki gece Armutlu'da objektiflere yansıdı.
20.04.2024 Cadde
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı Edirne’de başıboş köpeklerin kovaladığı kadın kaçarken yere düşerek kanlar içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
16.04.2024 Haberler
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı Edirne’de başıboş köpeklerin kovaladığı kadın kaçarken yere düşerek kanlar içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
16.04.2024 Gündem
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’de yapan Selman Nacar’ın son filmi “Tereddüt Çizgisi”, 3 Mayıs’ta vizyona girecek.
15.04.2024 Kültür Sanat
Atatürk filmi öğrenciye 60 TL
Atatürk filmi öğrenciye 60 TL Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, “ATATÜRK II” filmi 19 Nisan’da yeniden vizyona giriyor.
14.04.2024 Eğitim
Asırlık dede 200'üncü bayramını torunları ile kutladı
Asırlık dede 200'üncü bayramını torunları ile kutladı Muş’un Karabey köyünde yaşayan 100 yaşındaki Abdulbaki Kaya, 200’üncü bayramını Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan torunları ile kutladı.
11.04.2024 Gündem
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklaması!
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklaması! Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, aşklarına bir şans daha verseler de yedi yıllık ilişkileri mutsuz sonlanmıştı. Güzel oyuncu, ayrılık sonrası "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği eski sevgilisi Aras Bulut'la ilgili soruya yanıt verdi.
20.04.2024 Cadde
KARGOLAR BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI? | Arefe Günü kargolar açık mı, dağıtıma devam edecek mi?
KARGOLAR BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI? | Arefe Günü kargolar açık mı, dağıtıma devam edecek mi? Arefe günü kargolar açık mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kargo şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar kargolar bugün açık mı, dağıtıma devam edecek mi sorularına yanıt arıyor. Aras, Yurtiçi MNG ve Sürat Kargo gibi birçok şubesi olan kargolar Arefe günü açık mı, bayram süresince açık olacak mı?
9.04.2024 Bilgi Rehberi
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi!
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi! U14 Milli Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Kuzey Makedonya ile golsüz berabere kaldı.
8.04.2024 Futbol
Aras: Kapımız bütün vatandaşlarımıza açık
Aras: Kapımız bütün vatandaşlarımıza açık 31 Mart Yerel seçimlerinde aldığı yüzde 54.90 oy oranı ile Muğla’nın yeni Belediye Başkanı Ahmet Aras, mazbatasını aldı.
6.04.2024 Ege
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
Sindirimi rahatlatıyor! Hazımsızlık ve mide bulantılarına karşı: Nane çayı
Sindirimi rahatlatıyor! Hazımsızlık ve mide bulantılarına karşı: Nane çayı Nane çayının peş çok faydası bulunuyor. Bayramda sıkça yaşanan hazımsızlıkta nane çayı tüketmeni sindirim sisteminizi rahatlatacağını söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Güler Aras,, nane çayının faydalarını sıralayarak, yapılışını açıkladı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Tatlıyı yemekten 2 saat sonra tüketin! Bayramı sağlıklı geçirmek mümkün
Tatlıyı yemekten 2 saat sonra tüketin! Bayramı sağlıklı geçirmek mümkün Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala hepimizi keyifli bir hazırlık telaşı sardı. Aile ve dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu özel günlerde birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar sofralarımızda yerlerini alacak. Bayramda çoğumuz özellikle tatlılardan oluşan lezzetli ikramlarda irademize sahip çıkmakta zorlanacağız kuşkusuz. Ancak dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Güler Aras, ramazan boyunca değişen beslenme alışkanlıklarının ardından bayramda midemize aniden yüklenmenin şişkinlik, mide bulantısı ve hazımsızlık gibi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekerek, bayramı sağlıklı geçirmek için dikkat edilmesi gereken 5 kuralı anlatarak, önemli uyarılarda bulundu.
5.04.2024 Sağlık
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğradı: Kurtarılamadı
Otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğradı: Kurtarılamadı Sancaktepe'de, otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğrayan Mesut Aras, hayatını kaybetti. Saldırı sonrası olay yerine gelen Aras'ın yakınları sinir krizi geçirdi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aras ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.