Argo

Argo

Son dakika argo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan argo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan argo haber sayfamızda...

Argo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.000 argo haberi bulunmuştur.
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzon'da yaşanan ve 90 dakika sonunda büyük olaylara sahne olan maçın ardından Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Fenerbahçe
Denizde ölen lise müdürünün ailesinde şok iddia: 'Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur' şeklindeki beyanı var
Denizde ölen lise müdürünün ailesinde şok iddia: 'Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur' şeklindeki beyanı var Tekirdağ'da 8 metreden denize uçan otomobilde lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun (46) öldüğü olayla ilgili aileden çarpıcı açıklamalar geldi.
10.02.2024 Gündem
Çeviri Ödülü Regaip Minareci’nin
Çeviri Ödülü Regaip Minareci’nin 2023 Talât Sait Halman Çeviri Ödülü kazananı Jenny Erpenbeck’in “Kairos.” romanının çevirisiyle Regaip Minareci oldu.
5.02.2024 Kültür Sanat
Filmlerle gülmeye ihtiyacımız var
Filmlerle gülmeye ihtiyacımız var “Kolpaçino 4 4’lük” ve “Ölümlü Dünya 2”nin kısa sürede bir milyon seyirci barajını geçmesi, yerli komedilerin sırrını sorgulatıyor. Eleştirmenlere göre ortak kanaat, gülmeye ihtiyacımız olduğu yönünde.
30.01.2024 Kültür Sanat
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir'
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir' Bir hayvanat bahçesinin başı, ağzı bozuk papağanlarıyla dertte. Yetkililer kötü şöhretli papağanlarını 'terbiye' etmek için bir plan dahi buldu.
28.01.2024 Dünya
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Radyo Televizyon Üst Kurulu'ndan spor programlarına yönelik karar!
Radyo Televizyon Üst Kurulu'ndan spor programlarına yönelik karar! RTÜK, spor programlarında taraftarlar arasında ortamı gerecek, fair-play ruhuna aykırı ifadelerin önlenmesi için harekete geçti.
19.12.2023 Süper Lig
Muhabbetin komedisi
Muhabbetin komedisi Podcast olarak beğeni toplayan, ardından sahne gösterisine de evrilen mizah programı “Meksika Açmazı” şimdi de sinema filmi olarak perdede…
17.11.2023 Kültür Sanat
Balıkesir’de köy kahvehanelerini kadınlar çalıştırıyor
Balıkesir’de köy kahvehanelerini kadınlar çalıştırıyor Balıkesir'in Balya ilçesine bağlı Akbaş köyünde kahvehaneleri 15 yıldan beri kadınlar çalıştırıyor. Kadınların kahve çalıştırması ilk zamanlar yadırganırken, kadınların işe el atması da argo konuşmaları ve küfrü sona erdirdi.
14.11.2023 Yaşam
200 bin lira teklif ettiler, satmadı: Sonuçta evlat satılmaz
200 bin lira teklif ettiler, satmadı: Sonuçta evlat satılmaz Eskişehir'de bir esnaf, işletmesinde beslediği ‘Çiko' adını verdiği papağanın ilginç özelliklerini anlatırken, gelen yüksek miktarda satış tekliflerini de geri çevirdiğini söyledi.
14.11.2023 Gündem
Bankada parası olanlar dikkat: Faizler değişiyor, işte piyasadaki en baskın oran
Bankada parası olanlar dikkat: Faizler değişiyor, işte piyasadaki en baskın oran Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı belli oldu. Politika faizi yüzde 35 seviyesine çıktı. Peki bankalardaki mevduat faizi oranları ne oldu? Kredi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...
1.11.2023 Ekonomi
Gençlerin yeni dili: Küfür, argo, emoji
Gençlerin yeni dili: Küfür, argo, emoji Tüm dünyada gençler anadillerinden uzaklaşıyor, kısaltmalar, emojiler kelimelerin yerini alırken küfürlü ve argo konuşmalar gittikçe artıyor. Uzmanlara göre bu durumun çözümü için önce yetişkinlerin konuşmalarında dikkatli olmaları gerekiyor.
1.11.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
9.09.2023 Diğer
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Ekonomi
‘X’, neden İngilizce'deki en güçlü harf olabilir?
‘X’, neden İngilizce'deki en güçlü harf olabilir? Oxford İngilizce Sözlüğü’nde toplamda 308 bin kelime olmasına rağmen, yalnızca 366 kelime “x” harfiyle başlıyor. Bunlardan çok azı insanların kelime dağarcığında yer alıyor. Ancak bu birbaşınalığına rağmen 'x' belki de İngilizce’nin en güçlü ve cazibeli harfi.
9.08.2023 Dünya
Ben Affleck hem çekiyor hem çektiriyor
Ben Affleck hem çekiyor hem çektiriyor Tatil için çocuklarıyla İstanbul’u tercih eden Ben Affleck, şehrin tarihi yerlerini fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştiriyor.
7.08.2023 Cadde
Düğün evi vahşetinde damat ilk kez konuştu!
Düğün evi vahşetinde damat ilk kez konuştu! Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan tartışma sonrası 2 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralamamıştı. Hastanede tedavisi devam eden damat Güven Esen, olay gecesi neler yaşandığını anlattı.
18.07.2023 Haberler
Düğün evi vahşetinde damat ilk kez konuştu!
Düğün evi vahşetinde damat ilk kez konuştu! Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan tartışma sonrası 2 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralamamıştı. Hastanede tedavisi devam eden damat Güven Esen, olay gecesi neler yaşandığını anlattı.
18.07.2023 Gündem
Alan Arkin hayatını kaybetti
Alan Arkin hayatını kaybetti 'Küçük Gün Işığım' filmindeki rolüyle Oscar kazanan Alan Arkin, 89 yaşında hayata veda etti.
1.07.2023 Cadde
‘Büyük hayranınım’ yalanıyla dolandırılmıştı! 'Benim için iyi para'
‘Büyük hayranınım’ yalanıyla dolandırılmıştı! 'Benim için iyi para' Telefon ve internet dolandırıcılarının son hedefi Abdullah Şahin olmuştu. Usta tiyatrocu, araba alırken “Senin büyük hayranınım” diyen dolandırıcıya parasını kaptırmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen 75 yaşındaki sanatçı, "Gençliğimde telefon yoktu. Medeniyet iyi mi, kötü mü acaba?" açıklamasını yaptı.
12.05.2023 Cadde
Hasan Ayaroğlu’dan Ahmet Yıldırım açıklaması: Bana küfredip boğazımı sıktı
Hasan Ayaroğlu’dan Ahmet Yıldırım açıklaması: Bana küfredip boğazımı sıktı TFF 2. Lig’de mücadele eden Bursaspor’un 24Erzincanspor’la oynadığı maçta rakip takımın teknik adamı Ahmet Yıldırım’la münakaşaya giren Hasan Ayaroğlu, “Bana küfürlü konuşup boğazımı sıktı. Olay geçti, ceza da verilmedi. Ben sadece yaptığı hareketi kınıyorum” dedi.
13.04.2023 2.Lig
Küfür Ne Demek? Tdk'ya Göre Küfür Etmek Ne Anlama Gelir?
Küfür Ne Demek? Tdk'ya Göre Küfür Etmek Ne Anlama Gelir? Türkçe kelime çeşitliliği açısından oldukça zengindir. Aynı zamanda kelimelerin bazılarının da birden fazla anlamı vardır. Bazı kelimelerin anlamlarının ise tam karşılığı merak edilmektedir. İşte, tüm detaylar.
13.04.2023 Sözlük

Benzer Haber Etiketleri

Argo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.