Asker Gönderme

Asker Gönderme

Son dakika asker gönderme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asker gönderme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asker gönderme haber sayfamızda...

Asker Gönderme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.297 asker gönderme haberi bulunmuştur.
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Macaristan Başbakanı Orban'dan dikkat çeken açıklama! 'Savaşa doğru ilerliyoruz'
Macaristan Başbakanı Orban'dan dikkat çeken açıklama! 'Savaşa doğru ilerliyoruz' Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'de savaş atmosferinin hakim olduğunu belirtti.
22.03.2024 Dünya
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı Askeri uzmanlar, analistler hatta devlet liderleri dahi Fransa'nın Ukrayna'ya asker göndermesinin küresel bir savaşa hatta küresel bir nükleer savaşa yol açacağını söylüyor. Konuyla ilgili gün içerisinde açıklamalarda bulunan Rus yetkili ise adeta ateşe benzin döktü. Moskova'dan gelen açıklama dünya medyasında yankı uyandırdı.
21.03.2024 Dünya
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron Fransa Cumhurbaşkanı Macron son dönemde Rusya karşısındaki tutumunu büyük oranda değiştirdi ve Ukrayna savaşı konusunda en şahin lider haline geldi. Macron’un bu değişiminde hangi gelişmeler rol oynadı?
17.03.2024 Dünya
Macron NATO'da yine kriz çıkardı: Almanya ve Fransa arasında 'korkak' kavgası!
Macron NATO'da yine kriz çıkardı: Almanya ve Fransa arasında 'korkak' kavgası! Almanya Savunma Bakanı Pistorius, Fransa lideri Macron'un Ukrayna'yı destekleme konusunda 'korkak olmama' çağrısına tepki gösterdi.
6.03.2024 Dünya
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa'nın yakın gelecekte Ukrayna'ya askeri personel göndermeyi düşünmediğini söyledi.
4.03.2024 Dünya
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı Rusya lideri Putin, Ukrayna’ya asker göndermeyi gündeme getiren ülkelere “nükleer” gözdağı verdi. Putin, “Batılı ülkelerdeki hedefleri vurabilecek silahlara sahibiz” dedi.
1.03.2024 Dünya
‘Asker gönderme’ fazla geldi
‘Asker gönderme’ fazla geldi Avrupa’da Ukrayna’ya yardımların sürmesi konusunda fikir birliği bulunurken, Macron’un gündeme getirdiği asker gönderme konusu olumsuz karşılandı. Macron’un Avrupa’ya liderlik etme isteği dikkat çekiyor.
29.02.2024 Dünya
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde Fransa’nın önderliğindeki Avrupa ülkeleri, Ukrayna’daki savaşta Rusya’nın yenilgisinin Avrupa’nın güvenliği ve istikrarı vazgeçilmez olduğunu duyurdu. Toplantıda Ukrayna’ya asker göndermenin masaya gelmesi büyük ses getirirken, Kremlin’den korkutan uyarı geldi
28.02.2024 Dünya
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün'
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün' Avrupalı liderler birkaç ay önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği 'tüyler ürpertici' hamleyi dile getirdi, Macron'un çıkışı kıtadaki birçok ülkeden destek aldı.
3.03.2024 Dünya
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: AK Parti'den ek zam açıklaması
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: AK Parti'den ek zam açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşına ek zam konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güler, "Ortaya çıkan net bir durum yok, bir şey söyleyemem" dedi.
15.01.2024 Haberler
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: AK Parti'den ek zam açıklaması
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: AK Parti'den ek zam açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşına ek zam konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güler, "Ortaya çıkan net bir durum yok, bir şey söyleyemem" dedi.
15.01.2024 Ekonomi
Kamala Harris: ABD askerleri İsrail için savaşmayacak
Kamala Harris: ABD askerleri İsrail için savaşmayacak ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail-Hamas savaşında ABD askerlerinin ne yapacağı hakkında açıklamalarda bulundu.
30.10.2023 Dünya
Kim ret, kim evet oyu verdi?
Kim ret, kim evet oyu verdi? Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresinin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin tezkeresi önceki akşam Genel Kurul’dan geçti.
19.10.2023 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi 2 yıl uzadı
Irak ve Suriye tezkeresi 2 yıl uzadı Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresinin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi Genel Kurul’da 164 hayır oyuna karşılık 357 evet oyuyla kabul edildi. AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin kabul oyu verdiği tezkereye CHP ve YSP ret oyu verdi.
18.10.2023 Gündem
Son dakika: Suriye-Irak tezkeresi Meclis'ten geçti
Son dakika: Suriye-Irak tezkeresi Meclis'ten geçti Türk askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl uzatan tezkere TBMM'de kabul edildi.
17.10.2023 Gündem
Tezkere Meclis’te bugün oylanacak
Tezkere Meclis’te bugün oylanacak Cumhurbaşkanı’nın Irak ve Suriye’ye asker gönderme yetkisini iki yıl daha uzatan tezkere TBMM Genel Kurulu’nda bugün oylanacak.
17.10.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresi hakkında konuştu
Kılıçdaroğlu, Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresi hakkında konuştu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresi hakkında konuştu.
15.10.2023 Gündem
Lübnan ve Orta Afrika tezkeresi Meclis'ten geçti! TSK'nın görev süresi 1 yıl uzatıldı
Lübnan ve Orta Afrika tezkeresi Meclis'ten geçti! TSK'nın görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk askerinin Lübnan ve Orta Afrika'da görev süresini 1 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
11.10.2023 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi TBMM'de
Irak ve Suriye tezkeresi TBMM'de Türk askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresinin uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'de.
5.10.2023 Haberler
Üyelik olmadı güvenlik verelim!
Üyelik olmadı güvenlik verelim! Vilnius’taki zirvede ele alınacak konuların başında Ukrayna’nın NATO üyeliği geliyor. ABD, mevcut durumda üyeliğe karşı çıkarken, Ukrayna’ya bir “güvenlik şemsiyesi” sağlanması için görüşmeler yapılması bekleniyor.
11.07.2023 Dünya
Rusya’dan yeni hamle! Dolgun maaş ve vatandaşlık
Rusya’dan yeni hamle! Dolgun maaş ve vatandaşlık İngiltere Savunma Bakanlığı, Rusya’nın, Ukrayna’daki cephelere yollamak için Orta Asya kökenlileri orduya dahil etmeye çalıştığını, dolgun maaş ve hızlı Rus vatandaşlığı vaadinde bulunduğunu iddia etti.
9.05.2023 Dünya
Muhalefete ağır baskıya devam
Muhalefete ağır baskıya devam Rusya’da muhalefete karşı uygulanan baskı artarak devam ediyor.
18.04.2023 Dünya
Savaş karşıtı Rus muhalif politikacı Kara-Murza'ya 25 yıl hapis cezası
Savaş karşıtı Rus muhalif politikacı Kara-Murza'ya 25 yıl hapis cezası Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı saldırıların ardından savaş karşıtı komite kuran ve geçtiğimiz yıl tutuklanan muhalif politikacı Vladimir Kara-Murza, vatana ihanet ve Rus ordusunu aşağılama suçlarından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
17.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Asker Gönderme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.