Asya

Asya

Son dakika asya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asya haber sayfamızda...

Asya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.452 asya haberi bulunmuştur.
Türkiye'ye en fazla yabancı yatırım Hollanda'dan
Türkiye'ye en fazla yabancı yatırım Hollanda'dan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, 2019-2023 döneminde 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı. Hollandalı yatırımcılar, 4 milyar 438 milyon dolarla ilk sırada yer aldı.
19.03.2024 Uzmanpara
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre; yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, 2019-2023 döneminde 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı. Hollandalı yatırımcılar, 4 milyar 438 milyon dolarla ilk sırada yer aldı.
19.03.2024 Ekonomi
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Futbol
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı!
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı! Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında ölen ve Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazesi, Türkiye'ye getirilen Ufuk Öntürk (52), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
18.03.2024 Gündem
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı Bulgar medyasında çıkan haberlerde KAAN, F-35 ve S-400'lere dair geniş çaplı bir analiz yayınlandı. Söz konusu analizde KAAN'a yönelik övgü dolu sözler kullanılırken F-35 ve S-400 denkleminin de çözümüne yönelik detaylara yer verildi.
18.03.2024 Dünya
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün (52), cenazesi Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle 21 gün sonra Türkiye'ye getirilerek ailesine teslim edildi.
17.03.2024 Gündem
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah Türkiye'den Bayraktar TB2 satın alan Maldivler geçtiğimiz hafta Hindistan ordusunu adeta çileden çıkardı. Maldivler cumhurbaşkanı ve savunma bakanından ise konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi, yetkililer TB2'ye yönelik övgü dolu sözler kullandı.
17.03.2024 Dünya
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatlarıyla Bayrampaşa’ya yaklaşık 50 bin metrekare bir millet bahçesini kazandırdık. Bayrampaşa’da nerede bir mülkiyet problemi varsa bu problemleri giderme anlayışıyla çalıştık. Biz Bayrampaşa’nın yarınları için hep mücadele eden tarafta olacağız” dedi.
16.03.2024 Gündem
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak Birbirine “komşu” diye hitap eden Türkiye ve Bulgaristan, ticaret ve yatırımda işbirliği konusunu masaya yatırdı. Bulgaristan hükümet yetkilileri, bu ay sonu Schengen Bölgesi’ne dahil olacaklarını belirterek Türk iş dünyasını yatırıma davet etti.
15.03.2024 Ekonomi
Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır
Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır Barış Arduç, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kızı Asya ile ilgili gelen sorulara yanıt veren Arduç, İspanyol paça pantolonu ve giyim tarzıyla dikkat çekti.
15.03.2024 Cadde
Yurt dışında eğitim için fuar
Yurt dışında eğitim için fuar IEFT Yurt Dışı Eğitim Fuarları başlıyor.
15.03.2024 Eğitim
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var Filipinler’de, internette sevgili rolü oynayarak sahtecilik yapmaya zorlanan yüzlerce kişi bir dolandırıcılık merkezinden kurtarıldı.
14.03.2024 Dünya
2024 NEVRUZ NE ZAMAN, HANGİ GÜN? 🌱Nevruz neden kutlanır, hangi tarihte? Nevruz Bayramı hakkında...
2024 NEVRUZ NE ZAMAN, HANGİ GÜN? 🌱Nevruz neden kutlanır, hangi tarihte? Nevruz Bayramı hakkında... Nevruz, baharın gelişinin kutlandığı bayram olarak biliniyor. Orta Asya ve Balkanlar'da yaygın olarak kutlanan nevruz, doğanın uyanışı ve canlanışı olarak her sene heyecanla karşılanır. Peki, nevruz ne demek? İşte, nevruz bayramı tarihi...
14.03.2024 Bilgi Rehberi
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginler kullanıyordu
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginler kullanıyordu İstiklal Caddesi üzerine 1894 yılında inşa ettirilen Rumeli Han’ın restore edilmesiyle altındaki gizli tünel gün yüzüne çıkmıştı. Yakın tarihte keşfedilen gizemli tünel, ziyaretçilerin uğrak adreslerinden biri haline geldi.
14.03.2024 Haberler
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar Uluslararası arenada kendini kanıtlayan Baykar, geçtiğimiz günlerde Maldivlere Bayraktar TB2 model SİHA satışını gerçekleştirdi. Hintli yetkililer ise bu satış sonrası yerel medyaya adeta öfke kustu.
14.03.2024 Dünya
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginlerin geçiş rotası
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginlerin geçiş rotası İstiklal Caddesi üzerine 1894 yılında inşa ettirilen Rumeli Han’ın restore edilmesiyle altındaki gizli tünel gün yüzüne çıkmıştı. Yakın tarihte keşfedilen gizemli tünel, ziyaretçilerin uğrak adreslerinden biri haline geldi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Uraoğlu son aşamaya gelindiğini duyurdu: Yerli ve milli hızlı tren geliyor
Bakan Uraoğlu son aşamaya gelindiğini duyurdu: Yerli ve milli hızlı tren geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRESAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü “Boji Üretim Fabrikası” açılış töreninde yaptığı konuşmada Milli Elektrikli Hızlı Tren müjdesi verdi.
13.03.2024 Ekonomi
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu kırdı! İnanılmaz başarı
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu kırdı! İnanılmaz başarı Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Jorge Jesus'un takımı Al Hilal ile Marcelo Gallardo'nun takımı Al İttihad karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Al Hilal dünya rekoru kırdı.
13.03.2024 Dünyadan Futbol
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi 1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.
12.03.2024 Skorer
Avrupa'nın göbeğinde toplu mezar! Dünyanın konuştuğu kare, kadın ve çocukları gömdüler
Avrupa'nın göbeğinde toplu mezar! Dünyanın konuştuğu kare, kadın ve çocukları gömdüler Almanya'nın Nürnberg şehrinde bir toplu mezar bulundu. Söz konusu mezarın fotoğrafları ve detayları dünyada infial yarattı.
12.03.2024 Dünya
Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’ne veda etti!
Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final aşamasının rövanşında Al Ain’e seri penaltı atışlarında mağlup oldu ve organizasyona veda etti.
11.03.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Asya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.